Ναι την έχω ακούσει. Λίγο κουρασμένος αλλά είμαι καλά.
Printable View
Καλημέρα...
Πώς είσαι σήμερα; Εγώ τα ίδια, προσπαθώ να δείξω δυνατή για ν' αντέξω αλλά δεν είναι εύκολο...
Εν τω μεταξύ εδώ έπιασε ζέστη από νωρίς φέτος, άστα να πάνε...
Το μόνο που με κάνει να χαίρομαι λίγο είναι ότι τη Δευτέρα θ' ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα και θα πάω μια βόλτα μες την εβδομάδα λογικά...
Κι αύριο ίσως πάω στη θάλασσα...
Έχω κάποια υπόψη μου, μια γνωστή της μαμάς μου πηγαίνει κι είναι ευχαριστημένη οπότε θα πάω σ' αυτήν...
Δεν ξέρω πότε ακριβώς γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση αλλά στη χειρότερη περίπτωση στο τέλος του μήνα... Άλλωστε χρειάζομαι χρόνο να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη... Τώρα γίνεται χαμός μες το κεφάλι μου, δεν ξέρω τι να πιάσω και τι ν' αφήσω...
Στην αρχή πήγαινα στην ψυχολόγο με σημειώσεις ( για να τα έχω όλα συγκεντρωμενα) και η συζήτηση πάνω κάτω ήξερα πως θα εξελισσόταν. Όταν σταμάτησα να παίρνω χαρτάκι μαζί μου έβλεπα πως έβγαινε περισσότερη δουλειά καιέφευγα ικανοποιημένος.. Ίσως να ήταν καλύτερα να πήγαινες χωρίς κάποια προετοιμασία, χωρίς να τα βάλεις σε μια σειρά και να δεις μαζί της πως θα προχωρήσετε.
Ωραία είχες παρέα οπότε σήμερα ήταν ευχαριστω σχετικά το πρωινό σου !!!
Αν μπορείς να πας και μια βολτίτσα να πάρεις αέρα, μετά καμία ταινιουλα για να μπορεσει να κλεισει ομορφα η μερα σου.
Απλά και καθημερινά πράγματα να μπορείς να μην βαλτωνεις!!!
Και εγώ καλά ειμαι απλά καθημερινά ,δουλιτσες όσο μπορώ και σήμερα από το πρωί ασχολουμε με τα λουλουδάκια μου που τα είχα παρατήσει ....Κατά διαστήματα βέβαια γιατί πιο πολύ με κουράζει η ζέστη παρά η διαδικασία!!!