Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast
Results 211 to 225 of 255
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλησπέρα...

Λίγο καλύτερα...

Νωρίτερα είχα αναστατωθεί και με τη δίκη της υπόθεσης Τοπαλούδη αν την έχεις ακούσει αλλά σιγά σιγά ηρέμησα...

Εσύ τι κάνεις;
    Ναι την έχω ακούσει. Λίγο κουρασμένος αλλά είμαι καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ναι την έχω ακούσει. Λίγο κουρασμένος αλλά είμαι καλά.
    Καλημέρα...

Πώς είσαι σήμερα; Εγώ τα ίδια, προσπαθώ να δείξω δυνατή για ν' αντέξω αλλά δεν είναι εύκολο...
    Εν τω μεταξύ εδώ έπιασε ζέστη από νωρίς φέτος, άστα να πάνε...

Το μόνο που με κάνει να χαίρομαι λίγο είναι ότι τη Δευτέρα θ' ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα και θα πάω μια βόλτα μες την εβδομάδα λογικά...
    Κι αύριο ίσως πάω στη θάλασσα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Καλημέρα...

Πώς είσαι σήμερα; Εγώ τα ίδια, προσπαθώ να δείξω δυνατή για ν' αντέξω αλλά δεν είναι εύκολο...
    Εν τω μεταξύ εδώ έπιασε ζέστη από νωρίς φέτος, άστα να πάνε...

Το μόνο που με κάνει να χαίρομαι λίγο είναι ότι τη Δευτέρα θ' ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα και θα πάω μια βόλτα μες την εβδομάδα λογικά...
    Κι αύριο ίσως πάω στη θάλασσα...
    Καλά είμαι... Κι εδώ ειναι ζέστη.. 40αρια χτύπησε..
    Θα ψάξεις ψυχολόγο; Τι σκέφτεσαι να κάνεις;

Senior Member
    Καλά είμαι... Κι εδώ ειναι ζέστη.. 40αρια χτύπησε..
    Θα ψάξεις ψυχολόγο; Τι σκέφτεσαι να κάνεις;
    Έχω κάποια υπόψη μου, μια γνωστή της μαμάς μου πηγαίνει κι είναι ευχαριστημένη οπότε θα πάω σ' αυτήν...
    Δεν ξέρω πότε ακριβώς γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση αλλά στη χειρότερη περίπτωση στο τέλος του μήνα... Άλλωστε χρειάζομαι χρόνο να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη... Τώρα γίνεται χαμός μες το κεφάλι μου, δεν ξέρω τι να πιάσω και τι ν' αφήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Έχω κάποια υπόψη μου, μια γνωστή της μαμάς μου πηγαίνει κι είναι ευχαριστημένη οπότε θα πάω σ' αυτήν...
    Δεν ξέρω πότε ακριβώς γιατί είναι και το οικονομικό στη μέση αλλά στη χειρότερη περίπτωση στο τέλος του μήνα... Άλλωστε χρειάζομαι χρόνο να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη... Τώρα γίνεται χαμός μες το κεφάλι μου, δεν ξέρω τι να πιάσω και τι ν' αφήσω...
    Στην αρχή πήγαινα στην ψυχολόγο με σημειώσεις ( για να τα έχω όλα συγκεντρωμενα) και η συζήτηση πάνω κάτω ήξερα πως θα εξελισσόταν. Όταν σταμάτησα να παίρνω χαρτάκι μαζί μου έβλεπα πως έβγαινε περισσότερη δουλειά καιέφευγα ικανοποιημένος.. Ίσως να ήταν καλύτερα να πήγαινες χωρίς κάποια προετοιμασία, χωρίς να τα βάλεις σε μια σειρά και να δεις μαζί της πως θα προχωρήσετε.

Senior Member
    Στην αρχή πήγαινα στην ψυχολόγο με σημειώσεις ( για να τα έχω όλα συγκεντρωμενα) και η συζήτηση πάνω κάτω ήξερα πως θα εξελισσόταν. Όταν σταμάτησα να παίρνω χαρτάκι μαζί μου έβλεπα πως έβγαινε περισσότερη δουλειά και έφευγα ικανοποιημένος.. Ίσως να ήταν καλύτερα να πήγαινες χωρίς κάποια προετοιμασία, χωρίς να τα βάλεις σε μια σειρά και να δεις μαζί της πως θα προχωρήσετε.
    Θα το σκεφτώ, αυτό θα με γλιτώσει κι απ' το να ζορίσω κι άλλο το μυαλό μου... Αλλά νομίζω ότι στην πρώτη συνεδρία θα είναι χρήσιμο να έχω σκεφτεί πάνω κάτω τι θέλω να συζητήσω, τι λες γι' αυτό;

george1520
    Guest
    Θα το σκεφτώ, αυτό θα με γλιτώσει κι απ' το να ζορίσω κι άλλο το μυαλό μου... Αλλά νομίζω ότι στην πρώτη συνεδρία θα είναι χρήσιμο να έχω σκεφτεί πάνω κάτω τι θέλω να συζητήσω, τι λες γι' αυτό;
    Εγώ στην πρώτη συνέδρια πήγα έτσι χωρίς καμία σκέψη και δεν ήξερα καν την διαδικασία. Πιστεύω καλύτερα να μην προετοιμαστεις καθόλου και γενικά πιστεύω οτι αυθόρμητα είναι και τα καλύτερα.

Senior Member
    Εγώ στην πρώτη συνέδρια πήγα έτσι χωρίς καμία σκέψη και δεν ήξερα καν την διαδικασία. Πιστεύω καλύτερα να μην προετοιμαστεις καθόλου και γενικά πιστεύω οτι αυθόρμητα είναι και τα καλύτερα.
    Θα το προσπαθήσω...

Πάντως αυτή τη στιγμή δεν νιώθω καθόλου καλά, δεν νιώθω ασφάλεια... (Δεν έχει σχέση με το θέμα των συνεδριών αλλά πρέπει να το πω γιατί με βασανίζει)

ntinti
    Guest
    Θα το προσπαθήσω...

Πάντως αυτή τη στιγμή δεν νιώθω καθόλου καλά, δεν νιώθω ασφάλεια... (Δεν έχει σχέση με το θέμα των συνεδριών αλλά πρέπει να το πω γιατί με βασανίζει)
    Εγω θελω να μου πεις κυκνε μου τι εκανες ?
    Πως πέρασες την μέρα σου?

george1520
    Guest
    Θα το προσπαθήσω...

Σου είπα απλά τι έκανα εγώ τότε και τι κάνω στις συνεδρίες μου. Ο κάθε άνθρωπος όμως είναι διαφορετικος, οπότε να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα. Για το θέμα "ψυχολόγο" ομως, δεν το συζητάμε καν. Θα πας.

Τι νιώθεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εγω θελω να μου πεις κυκνε μου τι εκανες ?
    Πως πέρασες την μέρα σου?
    Γεια σου ntinti...

Σήμερα δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, κάθισα σπίτι... Αλλά είχα παρέα, ήρθε ο αδελφός μου και κάτσαμε μαζί κάποια ώρα, αργότερα θα δούμε αν θα κανονίσουμε τίποτα για αύριο...

Εσύ τι κάνεις;

Senior Member
    Σου είπα απλά τι έκανα εγώ τότε και τι κάνω στις συνεδρίες μου. Ο κάθε άνθρωπος όμως είναι διαφορετικος, οπότε να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα. Για το θέμα "ψυχολόγο" ομως, δεν το συζητάμε καν. Θα πας.

Τι νιώθεις;
    Ναι, το είπαμε αυτό...

Φόβο νιώθω...

ntinti
    Guest
    Γεια σου ntinti...

Σήμερα δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, κάθισα σπίτι... Αλλά είχα παρέα, ήρθε ο αδελφός μου και κάτσαμε μαζί κάποια ώρα, αργότερα θα δούμε αν θα κανονίσουμε τίποτα για αύριο...

Εσύ τι κάνεις;
    Ωραία είχες παρέα οπότε σήμερα ήταν ευχαριστω σχετικά το πρωινό σου !!!
    Αν μπορείς να πας και μια βολτίτσα να πάρεις αέρα, μετά καμία ταινιουλα για να μπορεσει να κλεισει ομορφα η μερα σου.
    Απλά και καθημερινά πράγματα να μπορείς να μην βαλτωνεις!!!

Και εγώ καλά ειμαι απλά καθημερινά ,δουλιτσες όσο μπορώ και σήμερα από το πρωί ασχολουμε με τα λουλουδάκια μου που τα είχα παρατήσει ....Κατά διαστήματα βέβαια γιατί πιο πολύ με κουράζει η ζέστη παρά η διαδικασία!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ωραία είχες παρέα οπότε σήμερα ήταν ευχαριστω σχετικά το πρωινό σου !!!
    Αν μπορείς να πας και μια βολτίτσα να πάρεις αέρα, μετά καμία ταινιουλα για να μπορεσει να κλεισει ομορφα η μερα σου.
    Απλά και καθημερινά πράγματα να μπορείς να μην βαλτωνεις!!!

Και εγώ καλά ειμαι απλά καθημερινά ,δουλιτσες όσο μπορώ και σήμερα από το πρωί ασχολουμε με τα λουλουδάκια μου που τα είχα παρατήσει ....Κατά διαστήματα βέβαια γιατί πιο πολύ με κουράζει η ζέστη παρά η διαδικασία!!!
    Δεν βγήκα βόλτα αλλά μπήκα για μπάνιο, ήταν ότι πρέπει μ' αυτή τη ζέστη... Ταινία γι' αργότερα έχω... :)

ntinti
    Guest
    Δεν βγήκα βόλτα αλλά μπήκα για μπάνιο, ήταν ότι πρέπει μ' αυτή τη ζέστη... Ταινία γι' αργότερα έχω... :)
    Μια χαρά κυκνε μου !!!
    Ελπίζω για αύριο να κάνεις κάτι θα τα πούμε καλό βράδυ!

Page 15 of 17 FirstFirst ... 51314151617 LastLast