Originally Posted by
GoldenM
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εν μέρει μαζί σου, αν και έχεις σε ένα κομμάτι δίκιο σε όσα γράφεις.
Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο "Και οι άντρες έχουν ψυχή", της Θέκλας Πετρίδου. Διάβασε το αν θέλεις.
Ένας άντρας μπορεί να μην κάνει κίνηση για πολλούς διαφορετικούς λόγους, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι gay. Από το να είναι άπειρος, να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο επιδρά στην στύση του, να έχει στρες (μου έχει συμβεί όταν ήμουν απλήρωτος από τη δουλειά μου για 3 μήνες το 2015 στην Ελλάδα) και ένα σωρό άλλα.
Το να βάζουμε την ταμπέλα του gay σε έναν άντρα που για κάποιο λόγο δεν κάνει κίνηση, εκτός από εσφαλμένο, μάλλον στοχεύει στο να αποδομήσει η γυναίκα τον συγκεκριμένο άντρα ώστε να μπορέσει να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν έλαβε επιβεβαίωση ως γυναίκα, μέσα από την εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος σε εκείνη.
Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο ένας άντρας να έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και για αυτό το λόγο να μην κάνει κίνηση. Απλά λέω ότι αυτό δεν είναι θέσφατο, ώστε να θεωρείται αξίωμα που περικλείει όλες τις περιπτώσεις.
Για όλους τους παραπάνω λόγους είπα στον θεματοθέτη να μάθει να βάζει όρια και πριν από αυτό να είναι ξεκάθαρος στις προθέσεις του. Την ζωή μας την αλλάζουμε από μέσα προς τα έξω. Πρώτα διορθώνουμε τον εαυτό μας και μετά ασχολούμαστε με τους άλλους (Άσε που αν μπούμε στην διαδικασία να διορθώσουμε και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων).