Results 211 to 225 of 228
-
03-08-2019, 20:08 #211
Νοσηρή φαντασία,
Δεν μιλάω για πρώτο ραντεβού.
Λέω για εκείνη τη περίπτωση όπου θα έχει καταστήσει ξεκάθαρο ότι την βλέπει ερωτικά και μόνο ερωτικά. Θα έχουν προηγηθεί ραντεβού εκτός σπιτιού όπου και πάλι οι προθέσεις του άντρα θα έχουν γίνει ξεκάθαρες. Εάν μετά από όλα αυτά η κοπέλα αποδεχθεί να έρθει στο σπίτι του, ενώ ο άντρας θα την έχει καλέσει ώστε να περάσουν μια βραδιά μαζί, νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος που πρέπει να φερθεί ο άντρας.
Ή με θέλεις κυρία μου και προχωράμε είτε δεν αισθάνεσαι έτοιμη - το σέβομαι - αλλά πολύ κακώς αποδέχτηκες την πρόσκληση μου να έρθεις στο σπίτι μου. Πάρε το χρόνο σου και αν το δεις αλλιώς το ξανασυζητάμε.
Να στο πω αλλιώς;
Αν του πει ότι δεν είναι έτοιμη και εκείνος την κρατήσει εκεί, τότε με μαθηματική ακρίβεια ο συγκεκριμένος θα γίνει ο "φιλενάδας" της. Άσε που μπορεί να τον αποκαλέσει και gay.
Καταλαβαίνω ότι τα όρια είναι πολλές φορές σκληρά, αλλά είναι απαραίτητα σε κάθε σχέση. Όπως έχει η γυναίκα το δικαίωμα της επιλογής (και πολύ καλά κάνει και το έχει), έτσι θα πρέπει και ο άντρας να έχει το δικαίωμα να επενδύει τον χρόνο και τους πόρους του εάν και εφόσον καλύπτονται και οι δικές του ανάγκες και επιθυμίες."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
- 04-08-2019, 00:34 #212
04-08-2019, 00:51 #213
Μα εάν δεν θελήσει για οποιονδήποτε λόγο να του κάτσει πρέπει να πάρει η κοπέλα την πρωτοβουλία και να τον καληνυχτισει όμορφα και να πάει να κοιμηθεί στο σπίτι της. Εάν δεν το κάνει θα πρέπει να το αναλάβει ο άντρας. Οτιδήποτε Τέλος πάντων ώστε να μην κοιμηθούν μαζι, για σπίτι μιλάμε, εννοείται έχουν προηγηθεί ραντεβού έξω για βόλτα. Εάν γινόταν αυτό, δεν θα είχε παρατράγουδα τώρα ο φίλος Σάκης ούτε και η κοπέλα.
04-08-2019, 01:01 #214
Η τοπ πετυχημένη απάντηση ήταν η πρώτη. Στεγνά και ξεκάθαρα σήκω και φύγε και μην ασχολείσαι άλλο. Ούτε τον Σάκη έκρινα ούτε την κοπέλα και είχα σκοπό να το αφήσω εκεί. Μετά πέσατε να τον φατε και επισημανα και το μεγαλο φάουλ της κοπέλας που δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα της. Δεύτερο φάουλ δικό της, για ποιον λόγο δεν έφευγε από το σπίτι εφόσον δεν έβλεπε φως?
04-08-2019, 10:05 #215
Τελικά ήταν δικιά της ευθύνη να φύγει αφού δεν έκαναν σεξ ή ευθύνη του σακη να την διώξει; Γιατί πρώτα συμφωνείς πως είναι ευθύνη του άντρα και μετά το καταλογίζεις στα φάουλ της κοπέλας.
Αυτή μπορεί να νόμιζε πως βρήκε έναν γκει φίλο να κοιμούνται αγκαλιά. Ο φίλος εδώ τι νόμιζε;
04-08-2019, 10:08 #216
04-08-2019, 10:20 #217
χαχαχα
εχουμε τρελαθεί εδώ μέσα με αυτά που ακούμε. Κι όλα αυτά επειδή οι άντρες δεν μπορούν να παραδεχτούν το αυτονόητο. Οτι είναι λογικό να σε υποψιαστεί μια κοπέλα για γκει αν δεν έχεις κάνει ΚΙΝΗΣΗ αλλά ταυτόχρονα μιλάς για σχέση. Θίγεται τόσο πολύ ο ανδρισμός τους που δεν μπορούν να το χωνέψουν.
04-08-2019, 10:24 #218
Με έκανες να γελάσω...
Άκου δυο σκουφιά με φούντα!!! Χαχαχαχα!!!
Πάντως αυτό που θέλω να πω στον θεματοθέτη είναι ότι μόνο τον εαυτό μας μπορούμε να αλλάξουμε και μόνο για τη συμπεριφορά μας είμαστε υπεύθυνοι. Δεν έχει νόημα να μεταφέρεις την προσωπική σου ευθύνη σε κάποιον άλλο. Δεν σου λύνει κανένα πρόβλημα.
Θα ήταν πολύ καλλίτερο να της πει ξέρεις δεν έχω πολλές εμπειρίες και μου έδωσες την εντύπωση ότι δεν με θέλεις ερωτικά. Είναι καλλίτερο να παραδεχτείς ότι δεν ξέρεις, ειδικά σε τέτοια ηλικία, παρά να αναλώνεσαι σε σκέψεις που δεν οδηγούν κάπου."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
04-08-2019, 10:35 #219
Συμφωνώ.
Πάντως όσον αφορά στο προηγούμενο σχόλιο σου, προσωπικά μου έχει τύχει να κοιμηθώ στο σπίτι του άλλου και να μην κάνουμε σεξ ενώ είχε αρχίσει να υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ μας. Ο άνθρωπος έκανε κίνηση βεβαίως, δεν μου έβγαινε λόγω συγκεκριμένης κατάστασης που ήμουν, δεν με έδιωξε αν και πρότεινα να φύγω, και δεν καταλήξαμε φιλαράκια. Ίσα ίσα εκτίμησα την στάση του και στην συνέχεια προέκυψε σχέση που κράτησε και χρόνια μάλιστα.
Θέλω να πω πως δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα, αν συμβεί το τάδε κάνεις αυτό..δεν υπάρχει εγχειρίδιο. Είναι απλά θέμα επικοινωνίας με τον άλλον.
04-08-2019, 10:38 #220
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εν μέρει μαζί σου, αν και έχεις σε ένα κομμάτι δίκιο σε όσα γράφεις.
Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο "Και οι άντρες έχουν ψυχή", της Θέκλας Πετρίδου. Διάβασε το αν θέλεις.
Ένας άντρας μπορεί να μην κάνει κίνηση για πολλούς διαφορετικούς λόγους, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι gay. Από το να είναι άπειρος, να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο επιδρά στην στύση του, να έχει στρες (μου έχει συμβεί όταν ήμουν απλήρωτος από τη δουλειά μου για 3 μήνες το 2015 στην Ελλάδα) και ένα σωρό άλλα.
Το να βάζουμε την ταμπέλα του gay σε έναν άντρα που για κάποιο λόγο δεν κάνει κίνηση, εκτός από εσφαλμένο, μάλλον στοχεύει στο να αποδομήσει η γυναίκα τον συγκεκριμένο άντρα ώστε να μπορέσει να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν έλαβε επιβεβαίωση ως γυναίκα, μέσα από την εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος σε εκείνη.
Φυσικά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο ένας άντρας να έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και για αυτό το λόγο να μην κάνει κίνηση. Απλά λέω ότι αυτό δεν είναι θέσφατο, ώστε να θεωρείται αξίωμα που περικλείει όλες τις περιπτώσεις.
Για όλους τους παραπάνω λόγους είπα στον θεματοθέτη να μάθει να βάζει όρια και πριν από αυτό να είναι ξεκάθαρος στις προθέσεις του. Την ζωή μας την αλλάζουμε από μέσα προς τα έξω. Πρώτα διορθώνουμε τον εαυτό μας και μετά ασχολούμαστε με τους άλλους (Άσε που αν μπούμε στην διαδικασία να διορθώσουμε και να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων)."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
04-08-2019, 10:45 #221
Ελισάβετ είναι όλα σχετικά. Όντως δεν υπάρχει εγχειρίδιο, όπως λες και εσύ.
Είναι άλλο να μου πει η γυναίκα ότι δεν μου βγαίνει ακόμα. Αισθάνομαι στρεσαρισμένη και αμήχανη. Δώσε μου λίγο χρόνο. Το οποί και θα σεβαστώ απόλυτα. Και είναι τελείως άλλο να μου πει, δεν είμαι σίγουρη αν σε θέλω. Αποφάσισα να είμαι πιο προσεκτική (απόλυτα θεμιτό). Για ποια με πέρασες εμένα, ώστε να μου ζητάς τέτοια πράγματα (μου έχει συμβεί επίσης).
Στην πρώτη περίπτωση το σέβομαι και ενθαρρύνω την γυναίκα να νοιώσει άνετα. Στην δεύτερη θεωρώ ότι με εμπαίζει και κόβω κάθε επαφή."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
04-08-2019, 10:50 #222
Συμφωνώ απόλυτα.
Δεν είπα ποτέ αν δεν κάνει κίνηση, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ είναι γκευ. Είναι ένα ενδεχόμενο όμως και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Η κοπέλα της ιστορίας προφανώς , μέσα από την δική της απειρία λόγω ηλικίας, έκανε το λάθος να του εκφράσει αυτη την υποψία της. Όταν εκείνος μίλησε ανοιχτά και της είπε πως θέλει να κάνουν σεξ και την ρώτησε γιατί δεν κάνουν, του είπε την υποψία της. Αυτό είναι όλο. Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι σε αυτές τις ηλικίες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοί που ακόμα ψάχνουν και εξερευνούν την σεξουαλικότητα τους και τις προτιμήσεις τους και προφανώς η κοπέλα θεώρησε ότι έπεσε σε αυτή την περίπτωση. Ο φίλος αντί να δει τι έκανε λάθος, ποιες συμπεριφορές του οδήγησαν σε αυτή την εσφαλμένη εντύπωση... ήθελε απλά να την βγάλει ανισόρροπη και *******.
04-08-2019, 10:53 #223
"Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
04-08-2019, 11:01 #224
Κοίτα, αν έρθει να κοιμηθεί σπίτι σου, κάνεις κίνηση για παρακάτω και σου πει για ποια με πέρασες ή δεν ξέρω αν σε θέλω κτλ κτλ....διώξτην με συνοπτικές διαδικασίες, δεν το συζητώ.
Απλά έτσι όπως τέθηκε στην αρχή ένιωσα ότι χρειάζεται επεξήγηση γιατί υπάρχουν ένα εκατομμύριο περιπτώσεις που μπορεί να συμβούν...ακόμα και το να ξεκινήσει να γίνεται κάτι και κάποιος απ τους δύο να θέλει να το σταματήσει για κάποιους λόγους και ο άλλος ΟΦΕΙΛΕΙ να το σεβαστεί. Τώρα το διευκρίνησες πλήρως :)
ΜΟυ χει τύχει βέβαια κ περίπτωση ο άλλος να επιμένει μανιωδώς να κοιμηθώ σπίτι του, να αρνούμαι, να συνεχίζει να επιμένει, να του εξηγώ τους λόγους (που ήταν λόγοι υγείας) να μου δίνει τον λόγο του πως δεν θα γίνει κάτι κ απλά θέλει να κοιμηθούμε αγκαλιά κι όταν έκανα την βλακεία και πήγα τελικά την επόμενη μέρα μου χρέωσε πως δεν τον θέλω αρκετά.
04-08-2019, 11:10 #225
Χαίρομαι που καταφέραμε να το επιλύσουμε χωρίς να δημιουργηθούν παρανοήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι στη ζωή υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα που πολλές φορές δεν μπορούμε να τα φανταστούμε. Αυτός είναι και ο λόγος που εγώ επιλέγω να αναλαμβάνω την προσωπική μου ευθύνη. Η συγκεκριμένη προσέγγιση με βοηθάει να αντιλαμβάνομαι που φταίω εγώ ή τι μπορώ να κάνω εγώ ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν φταίω σε κάτι.
Είναι μεγάλη παγίδα να λέμε ότι φταίει ο άλλος. Γιατί πολύ απλά με το τρόπο αυτό θεωρούμε ότι είμαστε θύματα και ανήμποροι να αλλάξουμε τις συνθήκες στη ζωή και στις σχέσεις μας. Πράγμα που είναι απόλυτα εσφαλμένο αλλά και επικίνδυνο."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll