Τετοια λογια δεν γραφονται σε δημοσιο φορουμ ουτε κατά διάνοια, πόσο μάλλον οταν απευθύνονται σε ατομο που έχει υποστεί βιασμό ή βιασμούς ήδη.... Δεν ξερω αν κατάλαβες τι έγραψες...
Printable View
Αυτό δεν χρειαζόταν να το αναφέρεις.. Ειναι προσωπικό και μόνο η ιδια έχει το δικαίωμα να το πει και ας το έχει γράψει κάποια στιγμή στο φορουμ.
Ειδικά σε έναν τύπο που το εύχεται κιόλας.
Τέτοια λόγια (σαν αυτό που έγραψε) δεν θα επρεπε να γράφονται και να λέγονται γενικά..
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Θα χρησιμοποιήσω το νήμα του μπετόβλακα μισογύνη αλλά Καλού Παιδιού για φεμινισμό, καθώς αυτή είναι για μένα η πιο κατάλληλη απάντηση. Και που θα τον κάνει να αφρίζει, που είναι ένα plus. :P
«Τα ‘όχι’ των γυναικών δεν γίνονται αποδεκτά»: Σύμφωνα με την υπεύθυνη επικοινωνίας του κέντρου ΔΙΟΤΙΜΑ, στο πλαίσιο της κουλτούρας του βιασμού, «τα ‘όχι’ των γυναικών δεν γίνονται αποδεκτά, δεν ακούγονται, γιατί θεωρείται ότι οι γυναίκες από τη φύση τους είναι υποτακτικές θα πρέπει να δέχονται τις θελήσεις του κυρίαρχου αρσενικού». Όπως αναφέρει η κ. Γαϊτάνου, πρόκειται για την κατοχύρωση μέσα από τον νόμο «του αυτονόητου γεγονότος ότι όταν δεν συναινούν ή δεν βρίσκονται σε κατάσταση να συναινέσουν για σεξουαλική [Πηγή: www.doctv.gr]
https://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG14565
Πες τα Remedy, ν' αγιάσει το στόμα σου!
Ενταξει τελειωμενος ειμαι και ζητω συγγνωμη απο ολους σας. Δεν επρεπε να ειχα ανοιξει αυτο το νημα. Αναγκαστικα θα συνεχισω τις συνεδριες γιατι ειμαι σοκαρισμενος με τον ιδιο μου τον εαυτο που αθελα μου ευχομαι κακο σε αλλους. Πρεπει να σταματησει αυτο σας υποσχομαι οτι δεν προκειται να ξαναευχηθω σε κανεναν κατι τετοιο. Επισης στη ζωη μου ποτε δεν εχω βιασει καποια γυναικα, ουτε εχω σηκωσει χερι
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ, ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ
Για να ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου νιωθω ασχημα που το εγραψα αυτο και πανω στα νευρα μου το ειπα. Ξερω οτι δεν αντιδρω οπως ενας φυσιολογικος ανθρωπος. Χθες βραδυ μαλιστα και δεν αστειευομαι ενιωθα τοσο χαλια και τοση μοναξια που ηθελα να πεσω απο εναν γκρεμο στη θαλασσα γιατι δεν αντεχω να ζω αλλο. Σοκαρομαι απο τον ιδιο μου τον εαυτο πως μιλησα ετσι και οταν καταλαβα τι ειπα ηθελα να κανω κακο στον εαυτο μου.
Αυτό που έγραψες ήταν εξαιρετικά προβληματικό και θα μπορούσε να αναφερθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρέπει να μιλήσεις με ψυχολόγο ή ψυχίατρο, γιατί τέτοιες σκέψεις είναι σοβαρό ζήτημα. Δεν μπορείς να περιμένεις από ένα φόρουμ να ανεχτεί τέτοια συμπεριφορά. Αν δεν μπορείς να σεβαστείς τους άλλους, δεν μπορείς να συμμετέχεις εδώ. Βοήθησε τον εαυτό σου, γιατί κανείς άλλος δεν σου φταίει.
Μπράβο σου φίλε μου για αυτό που είπες. Σε ευχαριστώ που δε με απογοήτευσες. Απέδειξες ότι έχεις έστω μια σταλιά κάκαλα που λέμε και εις την Ποντιακήν. Δεν αναιρεί βέβαια αυτό που ήδη έκανες, αλλά τουλαχιστον τώρα αυτό που κάνεις είναι το σωστό. Θα πάρω λοιπόν κι εγώ πίσω το χαρακτηρισμό που σου απηύθυνα (και να με συγχωρείς) και θα πω ότι είχες απλά μια κακιά στιγμή για την οποία μετάνιωσες. Κοίτα στο εξής τις κακές σου στιγμές να τις διαχειρίζεσαι διαφορετικά και να τις ξεσπάς αλλού, ειδικά όχι στα κορίτσια. Αν αυτό σε βοηθάει βρίσε ελεύθερα το account _Vassilis, κανένα πρόβλημα, ούτε εγώ παθαίνω τίποτα, ούτε το ακάουντ μου. Το να τσακώνεσαι με ενα αγορακι κι οχι με ενα κοριτσακι ειναι μια προοδος και εγω την πρόοδο την επικροτώ και τη χειροκροτώ. Είναι και λίγο πιο αντρίκιο ρε φίλε, πως να το κανουμε τωρα.. Βεβαια το ultimate goal ειναι να τσακωθεις με τον ιδιο το θυμο σου και τον κακο εαυτο σου και να τον νικησεις. Αγωνας ειναι.. Για ολους μας.. Κανεις δεν ειναι τελειος.. Ουτε εγω ειμαι τελειος, καμια σχεση, οποτε δεν μπορω και να σε κρινω. Απο αυτο που λες πως ενιωθες χτες βραδυ για το γκρεμο κλπ εχω περασει και γω φιλε μου και μαλιστα σχετικα προσφατα, τη χρονια που μολις μας περασε. Οταν ο ανθρωπος ζοριστει απο πολλα πραγματα βγαινουν καμια φορα μερικα συμπτωματα που ειναι τρομαχτικα και μπορει να ειναι και τελειως ξενα προς τον εν γενει αισιοδοξο χαρακτηρα του. Απο μονο του συμβαινει αυτο, δεν το επιλέγεις εσυ.. Εσυ πρεπει απλα να σφιξεις τα δοντια και να περιμενεις να περασει (γιατι περναει καποια στιγμη, τωρα εγω ας πουμε ειμαι μια χαρα, δοξα τω Θεω). Και δεν ειναι αναγκη να το περασεις μονος σου ολο αυτο, ειναι λαθος αν το κανεις ετσι κι επικινδυνο πολυ. Μιλα σε δικους σου ανθρωπους, πηγαινε στο γιατρο σου και πες του πως νιωθεις, παρε τα φαρμακα που θα σου δωσει για να βοηθηθεις μια ωρα αρχυτερα και να νιωσεις καλα. Μη σκεφτεσαι οτι επειδη εκανες ενα σφαλμα πρεπει να βλαψεις τον εαυτο σου. Το κακο δε νικιεται με το κακο, ουτε προς τους αλλους ουτε προς τον εαυτο μας. Φροντισε τον εαυτο σου, ασχολησου με τα προβληματα που νιωθεις και ασε τωρα το να βρεις κοπελα. Σε αυτη τη φαση δεν εισαι για κοπελα, δεκανικι ψαχνεις και δε σου φταιει τιποτα και ο αλλος ανθρωπος που σιγουρα κι αυτος θα χει τα δικα του. Φτιαξε τα δικα σου προβληματα , ασχολησου με τον εαυτο σου και τοτε ως δια μαγειας θα λυθουν και ολα τα αλλα τα οποια σκεφτεσαι. Και τοτε θα μπορεις να μοιραστεις τη ζωη σου και με αλλον ανθρωπο.
Λοιπον, ωραια, ευχομαι να το δουν ετσι με καλη διαθεση και τα κοριτσια, αλλα ειναι και δικαιωμα τους να μην το δουν ετσι.. Εσυ παντως αν ειδες κατι λαθος στα χτεσινα αγωνισου να μην το επαναλαβεις. Την καλημερα μου και σε σενα και σε ολους, καλη Κυριακη..
Κι επειδή το Καλό Παιδί ξαφνικά μετάνιωσε πρέπει να προσπέσουμε όλ@ να του δώσουμε συγχαρητήρια; Όχι. Ό,τι είπε δεν αναιρείται με ένα συγγνώμη, όχι από εμένα λοιπόν στις δήθεν του μετάνοιες και τα "άσχημα συναισθήματα". Είναι ένα σκουπίδι μισογύνης που δε χρειάζεται να με απασχολεί το πώς αισθάνεται, δεν είναι δική μου δουλειά να παρηγορώ τον κάθε μαλάκα που έχει σκατά στο κεφάλι του. Ούτε θα αναλάβω το ρόλο της μητέρας Τερέζας που συγχωρεί και τρέχει να συντρέξει τον κάθε παπάρα. Στο μουνί μου οι συγνώμες του, επιμένω να μπαναριστεί.
@Vassilis, αυτές οι λέξεις "άνανδρη συμπεριφορά" και "αντρίκια μεταμέλεια" είναι επίσης προβληματικές.
Σοβαρά; Κατά τη γνώμη σου καμιά γυναίκα που βιάστηκε δεν πέθανε; Ή δεν άντεξε και αυτοκτόνησε; Ή έπεσε σε ναρκωτικά ή ποτό ή άλλες μεθόδους να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο γεγονός ότι ζούμε στην ίδια κοινωνία με κάτι σκουλήκια σαν εσένα και η ζωή μας κινδυνεύει διαρκώς; Εδώ μέσα πιστεύεις ότι δεν μπαίνουν γυναίκες που είναι σε διαδικασία να γιατρέψουν το τραύμα τους και μπορεί με τις απειλές για βιασμό που έγραψες να έκανες κάποια να υποτροπιάσει στο δρόμο της για θεραπεία; Κόψε τις μαλακίες με τα ξεπλύματα γιατί δεν πιάνουν.