Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 267
    Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Το μέλος έχει αποκλειστεί από τη συμμετοχή του στο φόρουμ λόγω πολύ σοβαρής παραβίασης των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    Ανυπομονώ να τα κάνεις όλα αυτά που λες.. Και όλα αυτά που υποσχέθηκες πιο πάνω..

Που μπήκες σε ένα φόρουμ ψυχολογίας, μας πλασαρες ένα σωρό ψέματα για να το παίξεις θύμα, μετά μας είπες ότι γουστάρεις να λες ψεύτικες ιστορίες για να τραβας την προσοχή των άλλων, δεν απολογήθηκες ποτέ και όμως συνεχίσαμε να σου μιλάμε. Και μετα ήρθες να προσβάλεις τις γυναίκες επειδή δεν έχεις σχέση και σε ενόχλησε η αντίδραση μου? Σε φόρουμ ψυχολογίας!!!!! Με ανθρώπους που έχουν τόσα στο κεφάλι τους, να βλέπουν εσένα να μιλάς χυδαία. Που ακόμη και όταν θυμώνεις δείχνεις τι άνθρωπος είσαι.
    Και εμένα μην με απειλείς.. Δεν φοβήθηκα άλλα κι άλλα θα φοβηθώ εσένα? Εσένα?????
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:36.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    Ελπίζω η διαχείριση να πάρει άμεσα θέση και να σε πετάξει έξω... Ευχήθηκες να βιασουν έναν άνθρωπο?

Όταν θα ξανά αναρωτηθείς γιατί δεν βρίσκεις γυναίκα, να θυμάσαι πάντα αυτή την ευχή που έδωσες. Τότε θα καταλάβεις τι σκατα έχεις μέσα σου.
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:37.

Senior Member
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλά, τι έγινε εδώ? Ο τύπος είναι άρρωστος. Και απειλές? Άμα μισείς τις γυναίκες, γιατί θες να κάνεις σχέση μαζί τους? Άστες μόνες τους καλύτερα.

Banned

Banned
    Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:38.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ελπίζω η διαχείριση να πάρει άμεσα θέση και να σε πετάξει έξω... Ευχήθηκες να βιασουν έναν άνθρωπο?

Όταν θα ξανά αναρωτηθείς γιατί δεν βρίσκεις γυναίκα, να θυμάσαι πάντα αυτή την ευχή που έδωσες. Τότε θα καταλάβεις τι σκατα έχεις μέσα σου.
    Ας μην με προκαλουσε η αγρια μελισσα και δεν θα το εγραφα

Senior Member
    alex942023 Καλησπέρα..

Δυστυχώς φίλε μου είσαι πολύ λάθος. Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο πιο πέρα και να κάτσεις κάπου ήσυχα και να κάνεις την αυτοκριτική σου. Ισως ανακαλύψεις πράγματα για σένα που δεν τα γνωρίζεις.. Όπως για παράδειγμα ότι είσαι ένα σκατοψυχο αρχιδι. Δεν είναι κακό ξέρεις, όλοι κάνουμε λάθη και όλοι μας έχουμε κακά στοιχεία, το θέμα είναι όμως να μη μένουμε σε αυτά αλλά να αγωνιζόμαστε να τα αλλάζουμε, να τα βελτιώνουμε. Ετσι όπως είσαι τώρα σε αυτή τη φάση είσαι ανεπιθύμητος εδώ και καλό για σένα θα ήτανε να έχεις την αξιοπρέπεια να φύγεις από μόνος σου προτού σε διώξουν. Αν τα ξανασκεφτείς και αλλάξεις συμπεριφορά και απολογηθεις κιόλας για κάποια από αυτά που είπες υποθέτω ίσως σε αφήσουν να συμμετέχεις πάλι. Αλλά για την ώρα νομίζω πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και να κάτσεις ήσυχα κάπου και να σκεφτείς..

(Την καλησπέρα μου και στην υπόλοιπη παρέα έπειτα από αρκετό καιρό..)
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:39.

Banned
    Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 10-02-2025 at 11:40.

Senior Member
    Ας μην με προκαλουσε η αγρια μελισσα και δεν θα το εγραφα
    Φοβηθήκαμε όλες και τρέμουμε και από δω και πέρα θα προσέχουμε πώς σου μιλάμε (πάλι στον ύπνο σου).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Καλά, τι έγινε εδώ? Ο τύπος είναι άρρωστος. Και απειλές? Άμα μισείς τις γυναίκες, γιατί θες να κάνεις σχέση μαζί τους? Άστες μόνες τους καλύτερα.
    Δε ΜΠΟΡΕΙ να κάνει σχέση μαζί τους, γιατί δεν το αξίζει, γι αυτό και μισεί και υποτιμά τις γυναίκες. Κι αφού είδε ότι η κλάψα δεν έπιασε, δοκιμάζει και άλλες μεθόδους. Αλλά στην τελική με το πουλί στο χέρι μένει και φαντασιώνεται τον εαυτό του ως μάγκα.

Senior Member
    οι γνησιοι αντρες δεν απολογουνται.
    Πόσο λάθος…

Αλάνι μου, σου ‘χω καλά νέα. Ο λόγος για τον οποίον δεν έχεις σχέση/δε σε θέλουν οι γυναίκες κλπ κλπ δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει. Δε φταίνε δηλαδή οι γυναίκες που είναι κακές και έχουν απαιτήσεις κλπ κλπ και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι έχουν σχέση πολύ χειρότερα ατομα από εσένα. Ούτε φταίει το ότι εσύ είσαι ξερωγω κάπως, κοντός , ψηλός , φαλακρός κλπ κλπ , με ένα χέρι , μισό πόδι και δεν ξερωγω τι άλλο. Που και αυτά όλα να ίσχυαν και πάλι υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που έχουν όχι απλά σχέση αλλά σχεσαρα.. Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι το πρόβλημα βρίσκεται σε σένα, στο χαρακτήρα σου και άρα μπορείς να το διαχειριστείς, να το αλλάξεις. Αν το θελήσεις βέβαια να το προσπαθήσεις αυτό.. Σίγουρα θα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και σαν μπόνους θα σου εξασφαλίσει δίπλα σου και αυτό που τόσο διακαώς λες ότι ποθείς. Αλλά πρέπει να λειτουργήσεις αντίστροφα. Αντί να το κυνηγάς απελπισμένα κι αυτό να σου ξεφεύγει σαν τη σκιά σου, σταμάτα, πάρε μια ανάσα, και γύρνα πίσω στον εαυτό σου και κάνε λίγο αυτοκριτική. Το αν σου αρέσει να ξεδίνεις πηγαίνοντας στους οίκους ανοχής, ή αν το έχεις και ανάγκη κιόλας, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε κρίνει, πίστεψε με. Αλλά γι αυτά που λες και γράφεις δημοσίως και μάλιστα ανώνυμα σε ένα φιλόξενο δημόσιο βήμα, αυτά φυσικά και σε χαρακτηρίζουν. Το όνομα μου δε σου το έγραψα φίλε μου για να σου το παίξω ότι είμαι κάποιος, απλά το έγραψα γιατί θα θεωρούσα άνανδρο από μέρους μου να σου απευθύνω το χαρακτηρισμό που σου είπα και να το έχω κάνει ανώνυμα, γι αυτο. Δεν με ενδιαφέρει τι σου είπε η κοπέλα και η κάθε κοπέλα αλλά το να καταφέρεσαι εναντίον της με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο και να εύχεσαι γι αυτήν ομαδικό βιασμό μόνο εσένα προσβάλλει και εκθέτει, κανέναν άλλον. Και μάλιστα να γίνεται αυτό ανώνυμα και δημόσια. Οχι φίλε μου.. Κάτσε λίγο όταν ηρεμήσεις και ξανασκέψου τα τα πράγματα και πιστεύω ότι θα καταλάβεις ότι δεν είναι έτσι.. Α, και ποσώς με ενδιαφέρει τι σου είπε και τι σου έκανε η κοπέλα, το να μιλάς εσύ έτσι όντας άντρας και μάλιστα «μάγκας και αλάνι» που μόλις προανέφερες είναι ασυμβίβαστο..

Περιμένω με χαρά να διαβάσω την απολογία σου για αυτό που προείπες στην κοπέλα. Μην με απογοητεύσεις.

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast