Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
ΝΙΚΟΣD ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Τωρα δηλαδη συμφωνα με την λογικη σου εγω πρεπει οταν με βριζει και με προσβαλλει καποιος να το λεω συγγνωμη εσφαλα.Quote:
ποιος χαρακτηρισε ποιον??θελετε γλυκομιλητους οταν ξεφτιλιζετε πρωτοι?μιλαει ενας κ πεφτετε ολοι επανω του??επικαλειστε την αρρωστια του κ τον κολλατε στον τοιχο να του βγαλετε τις σαρκες??κ το επιχειρημα σας ειναι το τσατ??ε μην τρελαθουμε!οπου δειτε τσακωμο σαν τις μυγες!
Βρισε με λοιπον Δωρα για το τι φρικτος που ειμαι και στο τελος θα σου ζητησω και συγγνωμη.
Τι αλλο να πω...
παλι λαθος ανθρωποι θα φανε ειδοποιησεις!θαυμαστε τις διακρισεις του φορουμ!
[QUOTE=keep_walking;212902]Τωρα δηλαδη συμφωνα με την λογικη σου εγω πρεπει οταν με βριζει και με προσβαλλει καποιος να το λεω συγγνωμη εσφαλα.
Βρισε με λοιπον Δωρα για το τι φρικτος που ειμαι και στο τελος θα σου ζητησω και συγγνωμη.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΜΕΝΤΙ , ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ, ΜΕ ΕΒΑΛΕ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΨΩ . ΑΣΤΑ ΚΗΠ... ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ...
λυπαμαι..τιποτε αλλο δεν εχω να πω!φορουμ αυτοκαταστροφης γινεται για 4-5 ατομα!λυπαμαι για την ανεκτικοτητα των διαχειριστων!ολα τα αλλα ειναι μπουρδες!ασε την νομικη κηπ!αστην!βλεπε συμπεριφορες!