ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ) - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 279
    Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ποιος ξεφτιλισε πρωτος ποιον δωρα?
    Για διάβασε καλύτερα γιατί σε παρασύρει το μένος σου και δεν είναι καλός σύμβουλος.
    Το επιχειρημα μας ειναι το τσατ φυσικά γιατί όπως και συ, έτσι και ο σελειος φάγατε μπαν και από τότε υπαρχει ένας συνεχής πόλεμος.
    Μην ανοίξουμε την ίδια κουβέντα, είναι και χρονιάρες μέρες.
    ναι εχω παθει χρονια ακαυλιαση απο τοτε που δεν ξαναμπηκα(που μονη εφυγα)..δεν εχω κανενα μενος αγαπητη μου!καλα χριστουγεννα να εχετε!

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ναι εχω παθει χρονια ακαυλιαση απο τοτε που δεν ξαναμπηκα(που μονη εφυγα)..δεν εχω κανενα μενος αγαπητη μου!καλα χριστουγεννα να εχετε!
    :ρ....οκ, οπότε πριν μιλήσεις για λύκους διάβασε καλύτερα τι έγινε και μη παρασύρεσαι.
    Καλά χριστούγεννα και σε σένα.

Senior Member
    ΝΙΚΟΣD ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    ποιος χαρακτηρισε ποιον??θελετε γλυκομιλητους οταν ξεφτιλιζετε πρωτοι?μιλαει ενας κ πεφτετε ολοι επανω του??επικαλειστε την αρρωστια του κ τον κολλατε στον τοιχο να του βγαλετε τις σαρκες??κ το επιχειρημα σας ειναι το τσατ??ε μην τρελαθουμε!οπου δειτε τσακωμο σαν τις μυγες!
    Τωρα δηλαδη συμφωνα με την λογικη σου εγω πρεπει οταν με βριζει και με προσβαλλει καποιος να το λεω συγγνωμη εσφαλα.
    Βρισε με λοιπον Δωρα για το τι φρικτος που ειμαι και στο τελος θα σου ζητησω και συγγνωμη.

Τι αλλο να πω...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τωρα δηλαδη συμφωνα με την λογικη σου εγω πρεπει οταν με βριζει και με προσβαλλει καποιος να το λεω συγγνωμη εσφαλα.
    Βρισε με λοιπον Δωρα για το τι φρικτος που ειμαι και στο τελος θα σου ζητησω και συγγνωμη.

Τι αλλο να πω...
    κηπ εισαι εκτος θεματος,αστο!

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ποιος ξεφτιλισε πρωτος ποιον δωρα?
    Για διάβασε καλύτερα γιατί σε παρασύρει το μένος σου και δεν είναι καλός σύμβουλος.
    Το επιχειρημα μας ειναι το τσατ φυσικά γιατί όπως και συ, έτσι και ο σελειος φάγατε μπαν και από τότε υπαρχει ένας συνεχής πόλεμος.
    Μην ανοίξουμε την ίδια κουβέντα, είναι και χρονιάρες μέρες.
    θεφανια ποιος ειναι ο καλυτερος συμβουλος?? νομιζα πως ησουν εσυ, γιατι η ρεμεντι αποκλειεται! α, υπαρχει και ο κηπ...
    σε παρακαλω πολυ μη κανεις το δικηγορο του διαβολου..

Banned
    παλι λαθος ανθρωποι θα φανε ειδοποιησεις!θαυμαστε τις διακρισεις του φορουμ!

Banned
    [QUOTE=keep_walking;212902]Τωρα δηλαδη συμφωνα με την λογικη σου εγω πρεπει οταν με βριζει και με προσβαλλει καποιος να το λεω συγγνωμη εσφαλα.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΜΕΝΤΙ , ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ, ΜΕ ΕΒΑΛΕ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΨΩ . ΑΣΤΑ ΚΗΠ... ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ...

Senior Member
    κηπ εισαι εκτος θεματος,αστο!
    Ειμαι ο μονος που ειμαι εντος θεματος...δηλαδη η ρεμ επρεπε να σκυψει το κεφαλι και να καταπιει την προσβολη?
    Δηλαδη η ρεμ ειναι ο κακος λυκος γιατι απαντησε στα ισια?
    Οι προσβολες εχουν μια αρχη και τις διαβαζουμε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    λυπαμαι..τιποτε αλλο δεν εχω να πω!φορουμ αυτοκαταστροφης γινεται για 4-5 ατομα!λυπαμαι για την ανεκτικοτητα των διαχειριστων!ολα τα αλλα ειναι μπουρδες!ασε την νομικη κηπ!αστην!βλεπε συμπεριφορες!

Senior Member
    λυπαμαι..τιποτε αλλο δεν εχω να πω!φορουμ αυτοκαταστροφης γινεται για 4-5 ατομα!λυπαμαι για την ανεκτικοτητα των διαχειριστων!ολα τα αλλα ειναι μπουρδες!ασε την νομικη κηπ!αστην!βλεπε συμπεριφορες!

Ας μιλησουν λοιπον ολοι οσοι εχουν προσβληθει απο την συμπεριφορα καποιου...εαν προλαβουν.

Ας μιλησουν λοιπον ολοι οσοι εχουν προσβληθει απο την συμπεριφορα καποιου...εαν προλαβουν.
    \

ναι, πολύ ωραία παρατήρηση....ποιοι προσβλήθηκαν λοιπόν και αρχίσαν τα κοσμητικά επίθετα?
    πχ, δώρα εσένα δεν σου απηυθυνε κανείς το λόγο αν θυμάμαι καλά.

Banned
    εχουν αποχωρησει οι περισσοτεροι!αστα τωρα παμε παρακατω!δεν ειμαστε λαλακες εδω μεσα!

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast