Originally Posted by
Kostas_14
Αυτό το κοινωνικό στερεότυπο-άγχος, πρέπει να το αποβάλλεις κάποια στιγμή. Σου δημιουργεί ενοχές και άγχος, χωρίς λόγο. Ούτε εγώ έχω ζήσει τα φουλ πάρτι κλπ. παίζει να έχω πάει σε ένα-δυο πάρτι και κλαμπ, μέχρι τώρα. Η παρέα μου δεν ήταν ποτέ του κλαμπ, οπότε δεν ξέρω και πολλά από αυτά.
Σε μπουζούκια θέλω να πάω, αλλά δεν έχω πάει ακόμη. Γενικά ούτε εγώ κάνω την τρελή ζωή, κάνω την ζωή του single, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο. Άμα τύχει κάποια και κάποια γνωριμία, τότε όλα οκ. Πάρε λίγο την ζωή χαλαρά και μην ακούς τι λένε οι άλλοι. Το 90% αυτών που λένε μαλακίες, είναι παρθένοι και ούτε έχουν αξιόλογες εμπειρίες. Οπότε μην δίνεις σημασία.
Μίλιβα, από μια κοπέλα έξυπνη, το τελευταίο πράγμα που περιμένω είναι να επηρεάζεται από τα κοινωνικά άγχη.
Να σου πω και το άλλο. Εγώ έχω κάνει ταξίδια στην Ευρώπη και ένα ταξίδι στο Ισραήλ. Σε λίγους μήνες, θα πάω Αίγυπτο ταξίδι. Αυτό δεν είναι εμπειρία; Ποιος άλλος δήθεν γαμιάς, έχει τέτοιες εμπειρίες; Θέλω να πω με αυτό, ότι δεν είναι μόνο οι σχέσεις στην ζωή μας. Είναι και να γνωρίσεις τον κόσμο, να κάνεις ταξίδια, να δεις άλλους πολιτισμούς, να γευτείς άλλες κουζίνες πέραν της μεσογειακής. Λίγο είναι αυτό;
Εγώ δεν θα τα άλλαζα αυτά, για τίποτα, ακόμη και για σχέση. Τι να την κάνω την σχέση, αν μου στερεί το να γνωρίσω τον κόσμο; Σκέψου τα αυτά και μην μπαίνεις σε κοινωνικά καλούπια, που για εμένα δεν ισχύουν κιόλας.