Results 556 to 570 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
13-12-2018, 10:32 #556
Καταλαβεσ τιποτα απο γυναικεσ η ακομα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 13-12-2018, 10:51 #557
13-12-2018, 12:03 #558Miliva21GuestΧαχα ε όχι δεν είμαι και με το σφυρι στο χέρι ούτε το παίζω δικαστής..........Όταν λέω ότι δεν εχω μέσο να γνωρίσω άτομα π θα τους έδινα μια ευκαιρία ακόμα να τα γνωρίσω κυριολεκτικά το εννοώ.....κ όταν κάποιος δεν μ κάνει δεν τον περνάω και από λαϊκό δικαστήριο.....Η απόρριψη είναι αυτόματη ειτε απο θεμα εμφανισης κ αυτο ποτ βγαζει ειτε απο θεμα στοιχειων του χαρακτηρα...... δεν τον ρωτάω πράγματα ούτε του βάζω δοκιμασίες να δω αν θα τα καταφέρει ........γ να τον διώξω μετά
13-12-2018, 12:07 #559Miliva21GuestΝαι βρε μακ....
Δεν θέλω να δέσω τον γάιδαρο μου ούτε να έρθει ο πρίγκιπας στο άσπρο άλογο θέλω......κάποιον που να με ενδιαφέρει και να με βάλει σ αυτό το μουντ της σχέσης ....κ του να θέλω να μοιραστω πράγματα μαζί του......κ όσο κρατήσει....κ ας είναι απλά μια εμπειρια π θα τελειωσει.....ειλικρινά δεν θα θελα πρωτου "δέσω τον γάιδαρο μου" (γ αστείο το λέω) να μην έχω κάνει τουλάχιστον 3 ή 4 σχέσεις.....να ξέρω που βαδίζω να έχω μετρό σύγκρισης ....Δεν θα ταν ωραίο να μου τύχει κάτι πολυ σοβαρό τώρα σαν δεύτερη σχέση ........
13-12-2018, 12:11 #560Miliva21GuestΑπλώς αγχώνομαι όταν ακούω πολλούς να λένε ότι ααα είσαι φοιτήτρια από τα 20 μέχρι τα 25 είσαι στο ζενίθ σου .....θα γνωρίσεις κόσμο....θα τα ζήσεις όλα.......θα γνωρίσεις και άντρες....θα κάνεις σχεσεις......θα έχεις έμπειριες .....
Ε εντάξει σιγά τα αυγά .......Δεν έχω φτάσει τα 25 ακόμα Αλλά δν είναι και πολύ μακριά κ από τα 21 μου στις σχέσεις κ στους άντρες έχω μηδενίσει το κοντέρ δεν μ έχει συμβεί κτ έστω λίγο αξιοσημείωτο.....Η ζωή μ γενικότερα τσουλαει χαλαρά χωρίς πολλές παρέες και νιώθω κάπως κενό...κ αναρωτιέμαι....κάνω κάτι λάθος;; Γιατί εγώ δεν ζω όπως λένε ότι ζουνε σε αυτές τις ηλικίες...Και είναι σε φάση...Εγώ ποτέ θα ζήσω αυτά π πρέπει;;;;; .....
13-12-2018, 12:17 #561
Μιλιβακι εγω ειχα παει σε μια ομαδα πριν χρονια κι ερχεται ενα μωρακι φοιτητρια και λεει εχω προβλημα το μωρο πανεμορφο φοιτητρια βγαινουμε για καφε την πιανω και τισ λεω επρεπε να εχεισ πεντε αγορια να στα πρηζουνε το μμωρακι το καταλαββε και σωθηκε
13-12-2018, 12:32 #562
13-12-2018, 14:37 #563
Αυτό το κοινωνικό στερεότυπο-άγχος, πρέπει να το αποβάλλεις κάποια στιγμή. Σου δημιουργεί ενοχές και άγχος, χωρίς λόγο. Ούτε εγώ έχω ζήσει τα φουλ πάρτι κλπ. παίζει να έχω πάει σε ένα-δυο πάρτι και κλαμπ, μέχρι τώρα. Η παρέα μου δεν ήταν ποτέ του κλαμπ, οπότε δεν ξέρω και πολλά από αυτά.
Σε μπουζούκια θέλω να πάω, αλλά δεν έχω πάει ακόμη. Γενικά ούτε εγώ κάνω την τρελή ζωή, κάνω την ζωή του single, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο. Άμα τύχει κάποια και κάποια γνωριμία, τότε όλα οκ. Πάρε λίγο την ζωή χαλαρά και μην ακούς τι λένε οι άλλοι. Το 90% αυτών που λένε μαλακίες, είναι παρθένοι και ούτε έχουν αξιόλογες εμπειρίες. Οπότε μην δίνεις σημασία.
Μίλιβα, από μια κοπέλα έξυπνη, το τελευταίο πράγμα που περιμένω είναι να επηρεάζεται από τα κοινωνικά άγχη.
Να σου πω και το άλλο. Εγώ έχω κάνει ταξίδια στην Ευρώπη και ένα ταξίδι στο Ισραήλ. Σε λίγους μήνες, θα πάω Αίγυπτο ταξίδι. Αυτό δεν είναι εμπειρία; Ποιος άλλος δήθεν γαμιάς, έχει τέτοιες εμπειρίες; Θέλω να πω με αυτό, ότι δεν είναι μόνο οι σχέσεις στην ζωή μας. Είναι και να γνωρίσεις τον κόσμο, να κάνεις ταξίδια, να δεις άλλους πολιτισμούς, να γευτείς άλλες κουζίνες πέραν της μεσογειακής. Λίγο είναι αυτό;
Εγώ δεν θα τα άλλαζα αυτά, για τίποτα, ακόμη και για σχέση. Τι να την κάνω την σχέση, αν μου στερεί το να γνωρίσω τον κόσμο; Σκέψου τα αυτά και μην μπαίνεις σε κοινωνικά καλούπια, που για εμένα δεν ισχύουν κιόλας.
13-12-2018, 16:07 #564
Aν η ερωτηση πηγαινε σε μενα ...
καμια εμπειρια απο προηγουμενη γυναικα δεν μπορεις να εφαρμοσεις στην επομενη.
Οποτε τι να καταλαβω ? Καθε φορα το κοντερ (της εμπειριας) μηδενιζε.
Καθε φορα απο το μηδεν.
Και να φανταστεις οτι ηταν ασχημουλες (που υποτιθεται δεν σε πρηζουν πολυ).
Που να ταν οι φανταχτερες .... ΩΙΜΕ ! Τεσπα, μαλλον πρεπει να πω και κατι
ακομα : ως χαρακτηρας (και αυτο πολυ δυσκολα αλλαζει) θελω να ειμαι
προβλεψιμος στην αλλη, ιδιως στην αρχη που δεν με ξερει. Ωστε αν δεν
της κανω, να μην προλαβει να επενδυσει τιποτα επανω μου και να φυγει
αλωβητη, χωρις να πληγωθει. Ομως, οι περισσοτερες γυναικες .....
θεωρουν ΙΕΡΗ TOYΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μην αποκαλυψουν τιποτα απο
τον χαρακτηρα τους. Οτι EΣΥ ωφειλεις να τις μαντεψεις. Οτι θα περπατησεις
σε ναρκοπεδιο και οσες ναρκες και να σκασουν εσυ ΔΕΝ θα χασεις χερια-ποδια
θα προχωρησεις αρτιμελης και μαλιστα περιχαρης και πιο αισιοδοξος απο ποτε.
Με αυτα ως δεδομενα .... τι να καταλαβω απο γυναικες βρε Elis ?
Οσο κουραγιο ειχα, 30 χρονια τωρα, το εξαντλησα. Τοπος στα νιατα.Last edited by Del-meme290719b; 13-12-2018 at 20:11.
13-12-2018, 16:40 #565
Καλα σοβαρα μιλασ ουτε εγω λεω τιποτα για το χαρακτηρα μου οτι καταλαβεισ
13-12-2018, 17:00 #566
Nαι αλλα εγω δεν ειμαι ετσι. Αυτο λεω.
Διαβασες τι εγραψα στον νημα για τους ΨΕΥΤΕΣ ?
https://www.psychology.gr/forum/thre...%CE%A3-!/page4
13-12-2018, 18:19 #567
Ώπα, δε κανεις σχεσεις για να εχεις μέτρο σύγκρισης και να σταθείς στον καλυτερο. Εσενα θα βελτιώνεις μεσα απο καποιες σχεσεις. Οσο εσυ θα νομιζεις οτι εισαι μια χαρα και θα αράζεις, οι ιδιοι θα ερχονται και θα απογοητευτείς. Ποτέ σύγκριση μεταξυ ανδρών στις σχεσεις σου,
Last edited by GeorgeGr1; 13-12-2018 at 21:18.
13-12-2018, 19:04 #568
@Miliva
Πολύ σωστή η άποψη που παραθέτω εδώ, του Κώστα. Γενικά αυτά που λέει ο καθένας μην τα πιστεύεις και πολύ. Και στην τελική άλλη κοπέλα θέλει να κάνει 3 σχέσεις σε ένα χρόνο και άλλη όχι. Ο ψυχισμός του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικός. Μην εγκλωβίζεσαι σε απόψεις άλλων για το πως πρέπει να πράττεις στην ζωή σου.
Αλλά και αυτό που λες λάθος είναι. Δεν μπορείς να "παραγγείλεις" 3-4 σχέσεις για να κάνεις σύγκριση. Μπορεί ο επόμενος που θα γνωρίσεις να είναι αυτός που θα σου ταιριάζει και θα θες να είσαι μαζί του για όλη σου την ζωή. Αλλά μπορεί και να πέσεις σε κάθαρμα. Κάποια πράγματα είναι και θέμα τύχης. Μην το ξεχνάς αυτό. Και επειδή αναφέρεις πως νομίζεις πως έχεις πρόβλημα . Κατά την γνώμη μου δεν έχεις, και στο είπαν και άλλοι παραπάνω.
Καθώς και δες εδώ αυτό το μήνυμα https://www.psychology.gr/forum/thre...=1#post1022812
Είναι σημαντικό γιατί δείχνει πως σκέφτεται, δυστυχώς, μια μερίδα της κοινωνίας. Δεν γίνεται να αλλάξεις αυτό που είσαι για να ταιριάζεις.
Και σωστά λες πως δεν γίνεται να είμαστε όλοι η ψυχή του πάρτι. Καθένας έχει το χαρακτήρα του και τον τρόπο του. Αλίμονο αν είμαστε όλοι ίδιοι.
14-12-2018, 00:32 #569WhyAlwaysMe?GuestΘα έλεγες ότι σε φοβουνται οι αντρες?
Πάντως δοκίμασε και εσυ η ίδια να φλερτάρεις κανέναν.
14-12-2018, 02:14 #570
Πολυ φοβαμαι ... ΑΥΤΟ ειναι η μεγαλυτερη δυσκολια της.
Οπως ειναι σε ολους μας (αντρες και γυναικες).
Η απορριψη ... ποναει παρα πολυ !
Θεος να εισαι ... ΠΟΝΑΕΙ !
Ακομα και η υποψια της απορριψης ποναει.
Στο παιχνιδι του ερωτα κερδιζουν αυτοι που πονανε λιγοτερο.
Και για να πονανε λιγοτερο, ΔΕΝ πρεπει να εχουν πολυ μεγαλη
ιδεα για τον εαυτο τους (ειτε απο μονοι τους, ειτε γιατι τους
κουρδισαν αλλοι).
Δεν εξαιρω ουτε εμενα απο την τελευταια παραγραφο !