Περπάτησες πολύ μηπώς τις προηγούμενες ημέρες; Αλλιώς μήπως κοιμάσαι πλάγια συνέχεια και επιβαρύνεις τους τροχαντήρες/ισχίο.
Printable View
Κοντεύω να σαλταρο κάτι γνωστοί μου ξεκινάνε σεμινάρια την Δευτέρα και εγώ τίποτα ακόμα όλο στο περίμενε και βαριέμαι τόσο να κάνω τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα
Αισθάνομαι λύπη που δν μπορώ να είμαι ανέμελη κ ανεφελη!
Βάλε την αυτοπεποίθηση σου μπρος φίλε μου και ξεκίνα άμεσα αυτά που σε γεμίζουν ή με πείσμα τις προσπάθειες να τα αποκτήσεις. Όσο κάθεσαι και σκέφτεσαι και αναλύεις οι αμφιβολίες διαδέχονται η μία την άλλη κι αυτό που αρχικά ποθούσες, μπορεί πια να μην σε γεμίζει ιδιαίτερα. Η αμφιβολία κτίζει στο μυαλό μας καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στις αληθινές μας δυνάμεις. Ο χρόνος τρέχει εις βάρος μας. Εκτός κι αν το περίμενε σου αφορά συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης.
Κατα καιρους ολοι σχεδον οι ανθρωποι περνούν απο αυτην την φάση, ακομα και οσοι δεν εχουν καποια διαγνωσμενη ψυχικη νόσο. Η μονη διεξοδος ειναι η κοινωνικη επαφη. Σε αντιθεση με άλλα θηλαστικά, οι ανθρωποι οταν ειναι μονοι τους, δεν νιωθουν καλά επειδη δεν ειναι βιολογικά σχεδιασμένοι για να ζουν μονοι τους...
Αισθάνομαι ωραία μετά από καιρό, όχι τέλεια, αλλά μια μικρή αισιοδοξία για το μέλλον την έχω.
Για να δούμε μήπως τύχει και γίνω καλά.
Σήμερα ως συνοδηγός μπήκα σε αμάξι καθότι με αγχωνει στην Αθήνα είτε να οδηγάω είτε να μπαίνω σε αμάξι τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Έκανα την προσπάθεια μου σμρ οπότε νιώθω ωραία παρότι αγχώθηκα.
Χαρούμενος! Μου ήρθε μήνυμα για δωρεάν καρδιαγγειακών εξετάσεων