Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 149
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 149 of 171 FirstFirst ... 4999139147148149150151159 ... LastLast
Results 2,221 to 2,235 of 2553
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Ντροπή σου να βρίζεις Αγίους...Δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο.
    μα δεν βριζω αγιους. βριζω κατι απλυτους γερους που παριστανουν τις καφετζουδες για να εντυπωσιαζουν αγραμματους, χαζους και ψεκασμενους... καμια αγιοτητα δεν υπαρχει στην εξαπατηση. ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ!

Senior Member
    Δεν έχει αποδειχθει ότι έχει χειροπιαστο θεμέλιο το πεδίο αναπαραγωγής της πραγματικότητας σε κβαντικό επίπεδο!
    Ούτε ένας άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από DMT στα παγκόσμια χρονικά,ενώ από το αλκοόλ και το τσιγάρο που είναι νόμιμα,πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως κάθε χρόνο.
    Αυτό δεν σας κάνει να σκεφτείτε λιγάκι?...Think about it.
    δεν ξερω αν εχει πεθανει (οντως ΔΕΝ το ξερω, μπορει και να χει πεθανει), το βεβαιο ειναι οτι εχουν οδηγηθει σε ψυχωσεις, αναμεσα σε αλλες παρενεργειες.
    λιγο το χεις;

και γιατι πρεπει να συγκρινουμε τα ναρκωτικα με τα παραισθησιογονα, με το αλκοολ, το τσιγαρο και τον θανατο απο τρακτερ;
    ειναι υποχρεωτικο να παρουμε κατι;;;; πιες νερο (μεχρι 3 λιτρα, μην το ξεφτιλισεις) και κοιμησου καλα, φαε διατροφικα, και ολα θα πανε καλυτερα...

ΘΙΝΚ ΑΜΠΑΟΥΤ ΙΤ!!

Senior Member
    Πήγα να γράψω απάντηση,αλλά ενστικτωδώς αναρωτήθηκα...ι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε φίλε/ χαχα!
    Δεν έχει κανένα νόημα.
    Προσπαθώ να περιγράψω σε τυφλούς την ομορφιά ενός ηλιοβασιλέματος,χωρίς να έχουν δει ποτέ τους φως.
    Δεν έχει νόημα...
    Καλή τύχη με την στενομυαλιά και την ορθολογιστική σας τυφλότητα.
    Δεν ασχολούμαι άλλο...
    Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Πήγα να γράψω απάντηση,αλλά ενστικτωδώς αναρωτήθηκα...ι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε φίλε/ χαχα!

ακριβως τα ιδια σκεφτομαι κι εγω, οποτε ξεκινας να γραφεις αυτες τις αντιεπιστημονικες παπαντζες που λενε μονο πονηροι και χαζοι..!

η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι;
    οτι ειμαστε σε εναν χωρο που υπαρχουν πολλοι με ψυχικες παθησεις που ειναι προβληματισμενοι και απο τις παθησεις και απο θεραπειες που δεν τους εχουν καλοκατσει...
    απο εμενα δεν θα παθουν τπτ.
    αν ακουσουν τις παπαριες που λες εσυ εδω μεσα για "θεραπειες" που δεν ακολουθεις καν, γιατι εσυ παιρνεις αγωγη, ιατρου, ή παρουν παραισθησιογονα, εχουν να παθουν πολλα.
    γι αυτο λεγε αυτες τις μαλακιες στους φιλους σου και οχι εδω μεσα.
    πρωτον γιατι εισαι βλαπτικος και δευτερον γιατι δεν ισχυουν...

Senior Member
    Θα αγοράσω 2 πουλάκια παραδείσια Κούρδια που είναι τέρμα πολύχρωμα και κάνουν 60 ευρώ το 1. Τα κυνηγάω από τον Ιανουάριο και ο έμπορος βρήκε και μου τα έφερε!
    Θέλω 2 για να έχουν παρεϊτσα!
    Χαίρομαι τόσο πολύ που θα τα έχω και καρδιοχτυπώ μην μου πεθάνουν από το κρύο.

Senior Member
    Δεν έχει κανένα νόημα.
    Προσπαθώ να περιγράψω σε τυφλούς την ομορφιά ενός ηλιοβασιλέματος,χωρίς να έχουν δει ποτέ τους φως.
    Δεν έχει νόημα...
    Καλή τύχη με την στενομυαλιά και την ορθολογιστική σας τυφλότητα.
    Δεν ασχολούμαι άλλο...
    Δεν λέω, πολύ όμορφες όλες αυτές οι ψυχότροπες ουσίες, αλλά που καταλήγουν αν κάνεις συνεχή χρήση; Δεν σε κάνουν τρελό; Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Παρανοείς μετά από χρόνια χρήση.
    Άρα λοιπόν ποιους ορίζοντες ανοίγουν αφού στο τέλος αποδεικνύεται ότι σου καίνε τα εγκεφαλικά κύτταρα και όχι μόνο δεν βλέπεις τα "σπίριτς" αλλά καταλήγεις να ζεις παρανοϊκός.

Senior Member
    Αισθάνομαι πολύ μόνος!

Senior Member
    Πήρα τα κούρδια μου και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους μπήκαν 2 ομορφάκια στο σπίτι μας!
    Ευχαριστώ πολύ και το έμπορο που μες το καταχείμωνο έψαξε και μου τα βρήκε!
    (Άραγε πόσο κέρδος να είχε από αυτά;;. Μου είπε πως τα κούρδια είναι σαν τα τατουάζ. Παίρνεις κάποια και θέλεις κι άλλα μετά άλλα χρώματα.
    Κι όντως το καλοκαίρι σκέφτομαι να πάρω άλλα 2.
    Έχω τόσο άγχος να τα κρατάω ζεστά και χαρούμενα.... Πρώτη φορά ασχολούμαι με πουλάκια και είναι το μόνο ζώο που θα μπορούσα να είχα σε αυτή την περίοδο.
    Joker μου και Καρλίτο μου να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια <3

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Πήρα τα κούρδια μου και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους μπήκαν 2 ομορφάκια στο σπίτι μας!
    Ευχαριστώ πολύ και το έμπορο που μες το καταχείμωνο έψαξε και μου τα βρήκε!
    (Άραγε πόσο κέρδος να είχε από αυτά;;. Μου είπε πως τα κούρδια είναι σαν τα τατουάζ. Παίρνεις κάποια και θέλεις κι άλλα μετά άλλα χρώματα.
    Κι όντως το καλοκαίρι σκέφτομαι να πάρω άλλα 2.
    Έχω τόσο άγχος να τα κρατάω ζεστά και χαρούμενα.... Πρώτη φορά ασχολούμαι με πουλάκια και είναι το μόνο ζώο που θα μπορούσα να είχα σε αυτή την περίοδο.
    Joker μου και Καρλίτο μου να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια <3
    Οκ από την μια τα έχεις παρέα , από την άλλη μεγαλύτερο κρίμα από το να φυλακίσεις κάθε είδους πτηνό δεν υπάρχει.
    Αλλά οκ, εφόσον τα πουλάνε οι έμποροι φταίνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Οκ από την μια τα έχεις παρέα , από την άλλη μεγαλύτερο κρίμα από το να φυλακίσεις κάθε είδους πτηνό δεν υπάρχει.
    Αλλά οκ, εφόσον τα πουλάνε οι έμποροι φταίνε.
    Οκ, καταλαβαίνω τι λες ... Καλώς ή κακώς (κακώς βέβαια, συμφωνώ ναι) Πριν τους έμπορους, υπάρχει ο εκτροφέας. Αυτά τα πουλιά είναι γεννημένα στην αιχμαλωσία, με πιστοποίηση και βραχιόλι.
    Η ελευθερία τους είναι και η καταδίκη τους στον θάνατο γιατί δεν θα μπορούν να βρουν τροφή.

Senior Member
    Αυτή την στιγμή νιώθω κι εγώ τραγικά μόνη παρά την παρέα σκυλιών και γατιών... Αν και βέβαια είναι σίγουρα καλύτερα που υπάρχουν κι αυτά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Μου ζήτησε ένας φίλος ένα ποσό κάποιων ευρώ, κι εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να του δώσω τόσα και του έδωσα λιγότερα.
    Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό γιατί τα είχε ανάγκη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Μου ζήτησε ένας φίλος ένα ποσό κάποιων ευρώ, κι εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να του δώσω τόσα και του έδωσα λιγότερα.
    Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό γιατί τα είχε ανάγκη.
    Φαίνεται ότι είσαι άτομο με ενσυναισθηση και κατανόηση. Ωστόσο αν δεν είχες, δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς. Το σημαντικό είναι ότι προσφέρθηκες να βοηθήσεις. Αν είναι πραγματικός φίλος δεν θα σου γυρίσει την πλάτη πάντως και θα εκτιμήσει την βοήθεια σου ακόμα και αν δεν έδωσες το 100% του ποσού που σου ζήτησε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Φαίνεται ότι είσαι άτομο με ενσυναισθηση και κατανόηση. Ωστόσο αν δεν είχες, δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς. Το σημαντικό είναι ότι προσφέρθηκες να βοηθήσεις. Αν είναι πραγματικός φίλος δεν θα σου γυρίσει την πλάτη πάντως και θα εκτιμήσει την βοήθεια σου ακόμα και αν δεν έδωσες το 100% του ποσού που σου ζήτησε.
    Μου είπε "ευχαριστώ κι αυτά καλά είναι" αλλά ένιωσα μια απογοήτευση με τον εαυτό μου. Δεν θα μου γυρίσει την πλάτη, όχι, αλλά νιώθω ότι είναι κρίμα κάποιος να σε χρειάζεται κι εσύ να μην μπορείς να ανταποκριθείς...

Senior Member
    Δεν μου φτάνουν οι κρίσεις πανικού, σήμερα ξύπνησα με πόνο και στις 2 μεριές των ποδιών μου ψηλά στο μπούτι και δεν μπορώ να περπατήσω. Θα μπορούσε να οφείλεται σε εμβρυϊκή στάση στον ύπνο και σε τρέμουλο παράλληλα; Ίσως ασυναίσθητα στον ύπνο μου λόγω των κρίσεων πανικού ή του άγχους να τρέμω και να επιβαρύνω τους μυς μου άθελα μου, οπότε την επόμενη μέρα ξυπνάω με πόνους. Το έχει πάθει ποτέ κανείς αυτό;