Results 2,206 to 2,220 of 2554
-
19-02-2025, 11:47 #2206
- 19-02-2025, 15:58 #2207
19-02-2025, 18:01 #2208
Στο λέω και στο ξαναλέω Ρεμ...Μην τοποθετείσαι για πράγματα τα οποία αγνοείς και με τα οποία δεν έχεις προσωπική εμπειρία!
Υποτιμάς την νοημοσύνη μας και αδικείς τον εαυτό σου.
Απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις κάτι ασχολήσου με κάτι άλλο.
Τα δηλητήρια είναι φυσικές ουσίες αλλά δεν βρίσκονται στον ανθρώπινο οργανισμό γιατί θα τον σκότωναν..,Πίστευα ότι είχες το στοιχειώδες iq να το καταλάβεις αυτό,αλλά μπα...
Η DMT είναι ψυχεδελικό αλλά όχι παραισθησιογόνο γιατί η πραγματικότητα του κόσμου της είναι πιο πραγματική από αυτην που αποκαλούμε πραγματικότητα πάνω στον πλανήτη Γη.
Αλλά τι σας λέω,έχετε ναύρα μεσάνυχτα και με την νοοτροπία που έχετε θα πεθάνετε στα σκοτάδια της αγνωσίας.
Είναι σαν κάποιος να μην έχει βιώσει ποτέ οργασμό και σεξουαλική εμπειρία και να διαβάζει στο ίντερνετ για τον οργασμό και το σέξ και να νομίζει ότι κατέχει το τι είναι επειδή το διάβασε κάπου χαχα!''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
19-02-2025, 18:04 #2209
Πάρε με νύχτα πάρε με στον αστεριών το άρμα
να σεργιανίσω μια ψυχή που τυρρανάω καιρό.
Στον κόσμο αυτόν παιδεύτηκα γιατί ήρθα με ένα κάρμα
το παραπέρα από την ζωή να μάθω να αγαπώ.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
19-02-2025, 18:07 #2210
Αν πετύχει το ταξίδι τύφλα να έχει η ''πραγματικότητα''.
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
19-02-2025, 18:36 #2211
Φίλε Θεσσαλόνιαν...Η πραγματικότητα που βιώνεις σε αυτόν τον κόσμο,είναι ένα όνειρο της ψυχής η οποία ''κοιμάται'' σε άλλον τόπο.
Η DMT σου δίνει την δυνατότητα να ξυπνήσεις για λίγο σε αυτόν τον τόπο που είναι το default terrarium των ψυχων, στο οποίο βρισκόσουν πριν γεννηθείς και θα βρεθείς μετά τον θάνατο.
Επειδή έχω δει τις ψυχές σε αυτό realm ξέρω ότι είναι φτιαγμένες από καθαρό φως και ενέργειαν και είναι σαν παιδάκια που πετάνε και παίζουν και βιώνουν μια ανεξήγητη χαρά από αυτο, και επικοινωνούν με συντακτικό και συνειρμούς οι οποίοι αλάζουν την πραγματικότητα γύρω τους
Αν δεν το βιώσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει για τι μιλάω.
Επίσης η DMT βρίσκεται στα ίδια επίπεδα στον εγκέφαλο με αυτά της σεροτονίνης...Είναι και οι δύο τρυπταμίνες και δεσμεύουν τους ίδιους υποδοχείς.
Μάντεψε ποιο είναι το επιστημονικό όνομα της σεροτονίνης...Υδροξυ-τρυπταμίνη ..Και τώρα μάντεψε ποιο είναι το επιστημονικό όνομα της DMT...Διμεθυλο-τρυπταμίνη!
Στην έρευνα του Στράσμαν συμμετείχαν 60 άτομα στα οποία χορηγήθηκε ενδοφλεβίως DMT και μελετήθηκαν οι αντιδράσεις τους.
Μάντεψε τι έπαθαν αυτοί οι 60...Τίποτα απολύτως!...Απλά είπαν ότι βίωσαν την πιο σημαντική εμπειρία της ζωής τους.
Το βιβλίο στο οποίο δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα υπάρχει δωρεάν ως audiobook στο Youtube.Last edited by Yoco Choco; 19-02-2025 at 19:19.
''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
19-02-2025, 19:28 #2212
Oνειρο της ψυχής; Δεν ειμαι της μεταφυσικής σχολής, επομένως δεν υπάρχει ψυχή, ουτε για εμένα ουτε για κανεναν που ασχολειται εστω και ερασιτεχνικά με την αστροφυσική και την βιολογία. Δεν αποδεικνυεται υπαρξη ψυχης με κανεναν επιστημονικό τρόπο και ο ιδεασμός της ψυχης ειναι αποτελεσμα αρχαιων μυθικων δοξασιών, δηλαδη αρχαιων θρησκειών.
Η DMT ευτυχως για εμάς βρισκεται σε πολυ χαμηλη ποσοτητα στον εγκέφαλο ορισμενων θηλαστικών, αλλιως ολη η ζωη μας θα ηταν ενα τεράστιο ψυχεδελικο τριπ! Οταν ομως κανεις "τριπακι" με DMT, παιρνεις πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα απο την φυσιολογική, και ετσι η τοξικοτητα της προκαλει ψευδαισθησεις και φυσικά καταστρέφει εγκεφαλικά κύτταρα.
19-02-2025, 21:00 #2213
επειδη εισαι αμορφωτος ανθρωπος και δεν το λεω σαν προσβολη, το λεω σαν γεγονος, ειναι ολοφανερο απο αυτα που λες. δεν μπορεις να αντιληφθεις πως γινεται η επιστημονικη ερευνα και τι σημαινει επιστημονικο δεδομενο, αποδειξη, κλπ
λες την βλακεια, αν δεν εχεις παρει , παραισθησιογονα κλπ, πως μπορεις να ξερεις οτι δεν ανακαλυπτεις αλλες διαστασεις, εξωγηινους, κλπ
θα σου πω το πολυ απλο, οτι ουτε απο γκρεμο με το κεφαλι στο τσιμεντο εχω πεσει, αλλα ξερω οτι θα σκοτωθω. μια απλοικη απαντηση για την απλοικη σου παρατηρηση..
και σου λεω αλλα δεν το αντιλαμβανεσαι επειδη εισαι αμορφωτος και ψεκι, οτι εχουν μελετηθει τα παραισθησιογονα, εκτος απο εμπορους που απευθυνονται σε πρεζακια και χαζους, και ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.
και σε ρωταω ενα απλο πραγμα 200 φορες και δεν απαντησες καμια απο τις 200 γιατι δεν μπορεις να απαντησεις, γιατι λες βλακειες:
ΠΩΣ ΤΟΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΟ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ξερω. θα συνεχισεις τα καραγκιοζιλικια, για να μην παραδεχτεις το προφανες. οτι ουτε μπορεις να το αποδειξεις, ουτε το ξερεις. ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
γιατι, ετσι!
οπως πιστευεις οτι οι παρθενες γεννανε, οι νεκροι ανασταινονται και οι απλυτοι γεροι καταργουν την στειροτητα (η μαντευουν την γονιμοτητα), ετσι, εισαι ανοιχτος να πιστεψεις την καθε παπαρια που σε ανακουφιζει, γιατι εχεις διαμορφωσει μια προσωπικοτητα ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Last edited by Remedy; 19-02-2025 at 23:33.
19-02-2025, 22:09 #2214
Βρε,εδώ δεν έχουμε απόδειξη ότι υπάρχει η υλική πραγματικότητα,θα έχουμε απόδειξη για την ύπαρξη της ψυχής?
Χρειάζεται μια ανακάλυψη αντίστοιχης του ηλεκτρομαγνητισμού για να γίνει αυτό.
Προς το παρόν ο μόνος πειραμάτικά επιβεβαιωμένος και επιστημονικά έγκυρος τρόπος να βρεθείς στην διάσταση των ψυχών,λέγεται DMT breakthrouth.
Αλλά ποιός είναι έτοιμος να το βιώσει αυτό και να σταματήσει να ζεί στην ανέμελη πλάνη που ζούσε όλη του την ζωή?''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
19-02-2025, 22:13 #2215
19-02-2025, 22:16 #2216
Οπως ξέρω τον βαθμό αληθινότητας αυτου που αποκαλούμε πραγματικότητα πάνω στον πλανήτη,και όπως ξέρω την λιγότερη αληθινότητα ενός ονείρου στον ύπνο,έτσι γνωρίζω και την περισσότερη αληθινότητα του DMT realm.
Αυτή η ζωή είναι μια μακρινή ψεύτικη ανάμνηση μπροστά στην αληθινή πραγματικότητα.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
19-02-2025, 22:23 #2217
DMT realm? Εννοεις το Βασιλειο των Παραισθησεων και των Ψευδαισθησεων. Το να μην σου αρεσει η πραγματικοτητα δεν ειναι παραξένο. Το να προσπαθεις ομως να χρησιμοποιησεις τον ψυχικο μηχανισμο αμυνας που λεγεται αρνηση πραγματικότητας και να μην καταλαβαινεις τι κανει αυτος ο ο μηχανισμος, ειναι προβλημα... Μεγαλο προβλημα.
19-02-2025, 22:32 #2218
Δεν έχει αποδειχθει ότι έχει χειροπιαστο θεμέλιο το πεδίο αναπαραγωγής της πραγματικότητας σε κβαντικό επίπεδο!
Ούτε ένας άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από DMT στα παγκόσμια χρονικά,ενώ από το αλκοόλ και το τσιγάρο που είναι νόμιμα,πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως κάθε χρόνο.
Αυτό δεν σας κάνει να σκεφτείτε λιγάκι?...Think about it.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
19-02-2025, 22:35 #2219
19-02-2025, 23:36 #2220
γι αυτο σου λεω, οτι εισαι λαθος...
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΑΛΛΟ" ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΤΡΑΓΚΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΘΗΣΕΙΣ!!!!
δεν ειναι αποδειξη αυτο που λες. ειναι κατι αυθαιρετο που δεν αποδεικνυει απολυτως τιποτε.