Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 148
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 148 of 171 FirstFirst ... 4898138146147148149150158 ... LastLast
Results 2,206 to 2,220 of 2554
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, ενω εσυ εισαι βιοχημικος, αγραμματε, ψεκασμενε, κουτσομπολη που αντιγραφεις απο το ιντερνετ ο,τι βλακεια διαφημιζει καθε πονηρος εμπορας που εκμεταλλευεται τις φαντασιωσεις του καθε αλαφροισκιωτου και νομιζεις οτι ενημερωθηκες...

ωχ ολο βλακειες λες, ακριβως επειδη εισαι τερμα αμμορφωτος και ψεκασμενος

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ!!! ΚΑΙ;;;;;
    ΚΑΙ Η ΚΟΚΑΙΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ;

ειναι παραισθησιογονο η αγαπημενη σου "φυσικη ουσια"
    . ελληνικα μιλαμε. ξεκολλα το αγυριστο μυαλο σου...

για τον ιδιο λογο (αμμορφωσια και ψεκασια), δεν μπορεις να αντιληφθεις, οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι αυτα που "βλεπεις" με τα παραισθησιογονα, ειναι πραγματικα και οχι παραισθησεις που οντως ειναι.
    αν ηξερες τπτ κολυβογραμματα, θα το αντιλαμβανοσουν..

αιντε τωρα να σε ευλογησει κανενας απλυτος γερος να πας να γονιμοποιηθεις...
    χα χα, πέστα ρε γμτ,τι διαβάζουμε πάλι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Παντως εγω δεν τον ξερω, αλλά δεν ειμαι και πέτρα...
    ουτε οι υποτιθεμενα συναδελφοι του τον ξερουν, τι συμπτωση!!!
    μονο ψεκασμενοι θαυμαστες του απ το ιντερνετ τον ξερουν!!!

Senior Member
    Στο λέω και στο ξαναλέω Ρεμ...Μην τοποθετείσαι για πράγματα τα οποία αγνοείς και με τα οποία δεν έχεις προσωπική εμπειρία!
    Υποτιμάς την νοημοσύνη μας και αδικείς τον εαυτό σου.
    Απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις κάτι ασχολήσου με κάτι άλλο.
    Τα δηλητήρια είναι φυσικές ουσίες αλλά δεν βρίσκονται στον ανθρώπινο οργανισμό γιατί θα τον σκότωναν..,Πίστευα ότι είχες το στοιχειώδες iq να το καταλάβεις αυτό,αλλά μπα...
    Η DMT είναι ψυχεδελικό αλλά όχι παραισθησιογόνο γιατί η πραγματικότητα του κόσμου της είναι πιο πραγματική από αυτην που αποκαλούμε πραγματικότητα πάνω στον πλανήτη Γη.
    Αλλά τι σας λέω,έχετε ναύρα μεσάνυχτα και με την νοοτροπία που έχετε θα πεθάνετε στα σκοτάδια της αγνωσίας.
    Είναι σαν κάποιος να μην έχει βιώσει ποτέ οργασμό και σεξουαλική εμπειρία και να διαβάζει στο ίντερνετ για τον οργασμό και το σέξ και να νομίζει ότι κατέχει το τι είναι επειδή το διάβασε κάπου χαχα!
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Πάρε με νύχτα πάρε με στον αστεριών το άρμα
    να σεργιανίσω μια ψυχή που τυρρανάω καιρό.
    Στον κόσμο αυτόν παιδεύτηκα γιατί ήρθα με ένα κάρμα
    το παραπέρα από την ζωή να μάθω να αγαπώ.

Senior Member
    Αν πετύχει το ταξίδι τύφλα να έχει η ''πραγματικότητα''.

Senior Member
    Η σεροτονινη και η ντοπαμινη δεν ειναι παραισθησιογονες ορμονες... Το αν μια ουσία ειναι φυσική δεν λεει τιποτα απολυτως. Και τα ψυχεδελικά μανιτάρια, μια χαρά απο την φύση είναι. Ομως ειναι τοξικά και προκαλουν σοβαρες παραισθησεις, εως και θάνατο σε μεγαλυτερη ποσοτητα. Το σταφυλι π.χ. περιεχει αλκοολ. Για φαε εσυ μερικα κιλα σταφυλια και θα δεις πως θα μεθυσεις και θα βλεπεις τον ουρανο αναποδα. Το νερό ειναι φυσικό και αυτο... Αμα πιεις 5 λιτρα μεσα σε μια ωρα, απλα θα... αποδημήσεις! Να μη μιλησω για την ινδική καναβη που μπορει να προκαλεσει μεχρι και ψυχωτικο επεισοδιο. Φυσικό δεν σημαινει ακίνδυνο, ουτε καν υγιεινό, απαραίτητα.

Πάμε και στο DMT... To oτι ίχνη του DMT βρισκονται οχι μονο σε φυτά αλλά και σε θηλαστικά, ενω ορισμένες μελέτες δείχνουν οτι ισως να δημιουργείται ακομα και στον ανθρώπινο εγκέφαλο, δεν πρεπει να δημιουργει παρερμηνείες. Μιλάμε για ίχνη, μικροποσότητες, οχι για ληψη δοσης που ειναι αρκετη ωστε να προκαλεσει παραισθησεις. Αλλιως θα "τριπαραμε" συνεχως!

Αν φας ελαχιστη ποσοτητα "μαγικων" μανιταριών, μπορει το επιπεδο τοξικοτητας να ειναι τοσο χαμηλο, ωστε να μην καταλαβεις τιποτα. Ολα ειναι θέμα ποσοτητας. Απο ένα όριο και πάνω, ξεκινουν οι παρενέργειες της τοξικότητας. Ακομα και το δηλητηριο της βασιλικής κόμπρας, αν παρεις το ενα χιλιοστο της ποσοτητας που ένα δάγκωμα εγχυνει μέσα στο αίμα μας, δεν θα παθεις τίποτα.

Αυτο που πρεπει να καταλαβεις και ειναι απλουστατο, ειναι πως και το DMT οπως ολες οι χημικές ουσίες, ειναι ζημιογονο και παραισθησιογονο και δεν σου προσφερει τιποτα το χρησιμο. Το οτι υπαρχει μεσα στον εγκεφαλο πολλων θηλαστικων, δεν σημαινει οτι ειναι κάτι το θετικό, οταν βρισκεται σε σημαντικη ποσοτητα. Συγκρινεις τα ιχνη του DTM που παραγονται με φυσικό τροπο, με μια δοση για ψυχεδελικο ταξιδι!
    Φίλε Θεσσαλόνιαν...Η πραγματικότητα που βιώνεις σε αυτόν τον κόσμο,είναι ένα όνειρο της ψυχής η οποία ''κοιμάται'' σε άλλον τόπο.
    Η DMT σου δίνει την δυνατότητα να ξυπνήσεις για λίγο σε αυτόν τον τόπο που είναι το default terrarium των ψυχων, στο οποίο βρισκόσουν πριν γεννηθείς και θα βρεθείς μετά τον θάνατο.
    Επειδή έχω δει τις ψυχές σε αυτό realm ξέρω ότι είναι φτιαγμένες από καθαρό φως και ενέργειαν και είναι σαν παιδάκια που πετάνε και παίζουν και βιώνουν μια ανεξήγητη χαρά από αυτο, και επικοινωνούν με συντακτικό και συνειρμούς οι οποίοι αλάζουν την πραγματικότητα γύρω τους
    Αν δεν το βιώσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει για τι μιλάω.
    Επίσης η DMT βρίσκεται στα ίδια επίπεδα στον εγκέφαλο με αυτά της σεροτονίνης...Είναι και οι δύο τρυπταμίνες και δεσμεύουν τους ίδιους υποδοχείς.
    Μάντεψε ποιο είναι το επιστημονικό όνομα της σεροτονίνης...Υδροξυ-τρυπταμίνη ..Και τώρα μάντεψε ποιο είναι το επιστημονικό όνομα της DMT...Διμεθυλο-τρυπταμίνη!

Στην έρευνα του Στράσμαν συμμετείχαν 60 άτομα στα οποία χορηγήθηκε ενδοφλεβίως DMT και μελετήθηκαν οι αντιδράσεις τους.
    Μάντεψε τι έπαθαν αυτοί οι 60...Τίποτα απολύτως!...Απλά είπαν ότι βίωσαν την πιο σημαντική εμπειρία της ζωής τους.
    Το βιβλίο στο οποίο δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα υπάρχει δωρεάν ως audiobook στο Youtube.
    Last edited by Yoco Choco; 19-02-2025 at 19:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Φίλε Θεσσαλόνιαν...Η πραγματικότητα που βιώνεις σε αυτόν τον κόσμο,είναι ένα όνειρο της ψυχής η οποία ''κοιμάται'' σε άλλον τόπο.

Επίσης η DMT βρίσκεται στα ίδια επίπεδα στον εγκέφαλο με αυτά της σεροτονίνης...Είναι και οι δύο τρυπταμίνες και δεσμεύουν τους ίδιους υποδοχείς.
    Μάντεψε ποιο είναι το επιστημονικό όνομα της σεροτονίνης...Υδροξυ-τρυπταμίνη ..Και τώρα μάντεψε ποιο είναι το επιστημονικό όνομα της DMT...Διμεθυλο-τρυπταμίνη!
    Oνειρο της ψυχής; Δεν ειμαι της μεταφυσικής σχολής, επομένως δεν υπάρχει ψυχή, ουτε για εμένα ουτε για κανεναν που ασχολειται εστω και ερασιτεχνικά με την αστροφυσική και την βιολογία. Δεν αποδεικνυεται υπαρξη ψυχης με κανεναν επιστημονικό τρόπο και ο ιδεασμός της ψυχης ειναι αποτελεσμα αρχαιων μυθικων δοξασιών, δηλαδη αρχαιων θρησκειών.

Η DMT ευτυχως για εμάς βρισκεται σε πολυ χαμηλη ποσοτητα στον εγκέφαλο ορισμενων θηλαστικών, αλλιως ολη η ζωη μας θα ηταν ενα τεράστιο ψυχεδελικο τριπ! Οταν ομως κανεις "τριπακι" με DMT, παιρνεις πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα απο την φυσιολογική, και ετσι η τοξικοτητα της προκαλει ψευδαισθησεις και φυσικά καταστρέφει εγκεφαλικά κύτταρα.

Senior Member
    επειδη εισαι αμορφωτος ανθρωπος και δεν το λεω σαν προσβολη, το λεω σαν γεγονος, ειναι ολοφανερο απο αυτα που λες. δεν μπορεις να αντιληφθεις πως γινεται η επιστημονικη ερευνα και τι σημαινει επιστημονικο δεδομενο, αποδειξη, κλπ

λες την βλακεια, αν δεν εχεις παρει , παραισθησιογονα κλπ, πως μπορεις να ξερεις οτι δεν ανακαλυπτεις αλλες διαστασεις, εξωγηινους, κλπ
    θα σου πω το πολυ απλο, οτι ουτε απο γκρεμο με το κεφαλι στο τσιμεντο εχω πεσει, αλλα ξερω οτι θα σκοτωθω. μια απλοικη απαντηση για την απλοικη σου παρατηρηση..

και σου λεω αλλα δεν το αντιλαμβανεσαι επειδη εισαι αμορφωτος και ψεκι, οτι εχουν μελετηθει τα παραισθησιογονα, εκτος απο εμπορους που απευθυνονται σε πρεζακια και χαζους, και ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.

και σε ρωταω ενα απλο πραγμα 200 φορες και δεν απαντησες καμια απο τις 200 γιατι δεν μπορεις να απαντησεις, γιατι λες βλακειες:
    ΠΩΣ ΤΟΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΟ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.

ξερω. θα συνεχισεις τα καραγκιοζιλικια, για να μην παραδεχτεις το προφανες. οτι ουτε μπορεις να το αποδειξεις, ουτε το ξερεις. ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
    γιατι, ετσι!
    οπως πιστευεις οτι οι παρθενες γεννανε, οι νεκροι ανασταινονται και οι απλυτοι γεροι καταργουν την στειροτητα (η μαντευουν την γονιμοτητα), ετσι, εισαι ανοιχτος να πιστεψεις την καθε παπαρια που σε ανακουφιζει, γιατι εχεις διαμορφωσει μια προσωπικοτητα ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    Last edited by Remedy; 19-02-2025 at 23:33.

Senior Member
    Oνειρο της ψυχής; Δεν ειμαι της μεταφυσικής σχολής, επομένως δεν υπάρχει ψυχή, ουτε για εμένα ουτε για κανεναν που ασχολειται εστω και ερασιτεχνικά με την αστροφυσική και την βιολογία. Δεν αποδεικνυεται υπαρξη ψυχης με κανεναν επιστημονικό τρόπο και ο ιδεασμός της ψυχης ειναι αποτελεσμα αρχαιων μυθικων δοξασιών, δηλαδη αρχαιων θρησκειών.

Η DMT ευτυχως για εμάς βρισκεται σε πολυ χαμηλη ποσοτητα στον εγκέφαλο ορισμενων θηλαστικών, αλλιως ολη η ζωη μας θα ηταν ενα τεράστιο ψυχεδελικο τριπ! Οταν ομως κανεις "τριπακι" με DMT, παιρνεις πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα απο την φυσιολογική, και ετσι η τοξικοτητα της προκαλει ψευδαισθησεις και φυσικά καταστρέφει εγκεφαλικά κύτταρα.
    Βρε,εδώ δεν έχουμε απόδειξη ότι υπάρχει η υλική πραγματικότητα,θα έχουμε απόδειξη για την ύπαρξη της ψυχής?
    Χρειάζεται μια ανακάλυψη αντίστοιχης του ηλεκτρομαγνητισμού για να γίνει αυτό.
    Προς το παρόν ο μόνος πειραμάτικά επιβεβαιωμένος και επιστημονικά έγκυρος τρόπος να βρεθείς στην διάσταση των ψυχών,λέγεται DMT breakthrouth.
    Αλλά ποιός είναι έτοιμος να το βιώσει αυτό και να σταματήσει να ζεί στην ανέμελη πλάνη που ζούσε όλη του την ζωή?

Senior Member
    Βρε,εδώ δεν έχουμε απόδειξη ότι υπάρχει η υλική πραγματικότητα
    Ε; που το διάβασες πάλι αυτό;

Κοιτα, εδω θα δεις μια ιστορια ενος ανθρωπου που ειχε ηδη ψυχολογικά προβλήματα, εκανε και lsd και κατεληξε..... ξέρεις που.

Senior Member
    ΠΩΣ ΤΟΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΟ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
    Οπως ξέρω τον βαθμό αληθινότητας αυτου που αποκαλούμε πραγματικότητα πάνω στον πλανήτη,και όπως ξέρω την λιγότερη αληθινότητα ενός ονείρου στον ύπνο,έτσι γνωρίζω και την περισσότερη αληθινότητα του DMT realm.
    Αυτή η ζωή είναι μια μακρινή ψεύτικη ανάμνηση μπροστά στην αληθινή πραγματικότητα.

Senior Member
    Οπως ξέρω τον βαθμό αληθινότητας αυτου που αποκαλούμε πραγματικότητα πάνω στον πλανήτη,και όπως ξέρω την λιγότερη αληθινότητα ενός ονείρου στον ύπνο,έτσι γνωρίζω και την περισσότερη αληθινότητα του DMT realm.
    Αυτή η ζωή είναι μια μακρινή ψεύτικη ανάμνηση μπροστά στην αληθινή πραγματικότητα.
    DMT realm? Εννοεις το Βασιλειο των Παραισθησεων και των Ψευδαισθησεων. Το να μην σου αρεσει η πραγματικοτητα δεν ειναι παραξένο. Το να προσπαθεις ομως να χρησιμοποιησεις τον ψυχικο μηχανισμο αμυνας που λεγεται αρνηση πραγματικότητας και να μην καταλαβαινεις τι κανει αυτος ο ο μηχανισμος, ειναι προβλημα... Μεγαλο προβλημα.

Senior Member

Κοιτα, εδω θα δεις μια ιστορια ενος ανθρωπου που ειχε ηδη ψυχολογικά προβλήματα, εκανε και lsd και κατεληξε..... ξέρεις που.
    Δεν έχει αποδειχθει ότι έχει χειροπιαστο θεμέλιο το πεδίο αναπαραγωγής της πραγματικότητας σε κβαντικό επίπεδο!
    Ούτε ένας άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από DMT στα παγκόσμια χρονικά,ενώ από το αλκοόλ και το τσιγάρο που είναι νόμιμα,πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως κάθε χρόνο.
    Αυτό δεν σας κάνει να σκεφτείτε λιγάκι?...Think about it.

Senior Member

αιντε τωρα να σε ευλογησει κανενας απλυτος γερος να πας να γονιμοποιηθεις...
    Ντροπή σου να βρίζεις Αγίους...Δείχνεις το πραγματικό σου πρόσωπο.

Senior Member
    γι αυτο σου λεω, οτι εισαι λαθος...

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΑΛΛΟ" ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΤΡΑΓΚΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΘΗΣΕΙΣ!!!!

δεν ειναι αποδειξη αυτο που λες. ειναι κατι αυθαιρετο που δεν αποδεικνυει απολυτως τιποτε.