Εγω παντως θα ηθελα μια αναβαθμιση ... μνημης , χμ δεν θα με χαλουσε και περισσοτερη συγκεντρωση , ισως και περισσοτερη αντοχη σε πνευματικες εργασιες κλπ κλπ
Printable View
Θα ηθελα επισης να καταλαβαινω κβαντικη φυσικη , την αρχη της σχετικοτητας απταιστα , καθως και τη δημιουργια του συμπαντος .... χωρις να ιδρωσω και πολυ στην μελετη. Επισης θελω να τα ξερω ... ουλα:P
Και να νικησω τον Κασπαρωφ στο σκακι , ο οποιος θα εχει για βοηθεια τον Deep Blue .... και ξαφνικα ξυπνησα και επεσα απο το κρεββατι...
Αλλα αυτο που θα ηθελα να ειχα περισσοτερο θα ηταν οι σουπερ - δυναμεις των χακεραδων της τηλεορασης , μπορεις να χακαρεις λιγο την CIA και την NASA να δουμε τι σκαρωνουν? Κλικ κλικ κλικ ... οκ μπηκα , μπορεις να κλεισεις το ρευμα στο ταδε οικοδομικο τετραγωνο ... οκ θα χακαρω την ΔΕΗ κλικ κλικ κλικ ... μπηκα , μπορεις να μεταδωσεις αυτο το μηνυμα σε ολο τον κοσμο ... μια στιγμη να χακαρω 5-6 δορυφορους κλικ , κλικ ,κλικ ....Done :P
Χα χα! Keep, να 'σαι καλά μ΄έκανες και γέλασα :)
Σοβαρά τώρα κι εγώ θα ήθελα να λειτουργεί λίγο καλύτερα η μνήμη μου, να συγκρατώ πιο εύκολα τα πράγματα που πρέπει χωρίς να χρειάζεται να γεμίζω post-it παντού (καλά, υπερβάλλω λίγο χάριν αστεϊσμού :p) κι επίσης να συγκεντρώνομαι πιο εύκολα (κι ει δυνατόν στα θετικά πράγματα όσον αφορά την ψυχολογία μου)...
δεν ειμαι καλα.............
Θέλω να ξημερώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται...φοβάμαι...και να σταματήσει να βρέχει...
Οτι θα περασει και αυτο...καποια στιγμη.
Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω με το άγχος μου...δεν γίνεται ν' αγχώνομαι για μικροπράγματα...κρίμα την ψυχολογική μου φθορά...
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση? καμια μερα δεν ειστε καλα? το εχω απορια . μπορειτε να μου την λυσετε?
mnimonio μην νευριαζεις. οκ ειμαι λιγο βλακας μερικες ωρες. αλλα οχι παντα.
Καθολου δεν νευριαζω..Σου ξαναματαλεω δεν κανεις κανενα διαλειμμα απο εδω??