Τι σκέφτεστε; - Page 1500
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1500 of 1532 FirstFirst ... 5001000140014501490149814991500150115021510 ... LastLast
Results 22,486 to 22,500 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μα το μυαλο ειναι το πιο δικαια πραμα μοιρασμενο στο κοσμο . Ολοι πιστευουν-με οτι εχουν-με αρκετο .

Εγω παντως θα ηθελα μια αναβαθμιση ... μνημης , χμ δεν θα με χαλουσε και περισσοτερη συγκεντρωση , ισως και περισσοτερη αντοχη σε πνευματικες εργασιες κλπ κλπ
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Θα ηθελα επισης να καταλαβαινω κβαντικη φυσικη , την αρχη της σχετικοτητας απταιστα , καθως και τη δημιουργια του συμπαντος .... χωρις να ιδρωσω και πολυ στην μελετη. Επισης θελω να τα ξερω ... ουλα:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Και να νικησω τον Κασπαρωφ στο σκακι , ο οποιος θα εχει για βοηθεια τον Deep Blue .... και ξαφνικα ξυπνησα και επεσα απο το κρεββατι...

Senior Member
    Αλλα αυτο που θα ηθελα να ειχα περισσοτερο θα ηταν οι σουπερ - δυναμεις των χακεραδων της τηλεορασης , μπορεις να χακαρεις λιγο την CIA και την NASA να δουμε τι σκαρωνουν? Κλικ κλικ κλικ ... οκ μπηκα , μπορεις να κλεισεις το ρευμα στο ταδε οικοδομικο τετραγωνο ... οκ θα χακαρω την ΔΕΗ κλικ κλικ κλικ ... μπηκα , μπορεις να μεταδωσεις αυτο το μηνυμα σε ολο τον κοσμο ... μια στιγμη να χακαρω 5-6 δορυφορους κλικ , κλικ ,κλικ ....Done :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Και να νικησω τον Κασπαρωφ στο σκακι , ο οποιος θα εχει για βοηθεια τον Deep Blue .... και ξαφνικα ξυπνησα και επεσα απο το κρεββατι...
    Χα χα! Keep, να 'σαι καλά μ΄έκανες και γέλασα :)

Σοβαρά τώρα κι εγώ θα ήθελα να λειτουργεί λίγο καλύτερα η μνήμη μου, να συγκρατώ πιο εύκολα τα πράγματα που πρέπει χωρίς να χρειάζεται να γεμίζω post-it παντού (καλά, υπερβάλλω λίγο χάριν αστεϊσμού :p) κι επίσης να συγκεντρώνομαι πιο εύκολα (κι ει δυνατόν στα θετικά πράγματα όσον αφορά την ψυχολογία μου)...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

hlias1988
    Guest
    δεν ειμαι καλα.............

Senior Member
    Θέλω να ξημερώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται...φοβάμαι...και να σταματήσει να βρέχει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Οτι θα περασει και αυτο...καποια στιγμη.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κάτι πρέπει να κάνω με το άγχος μου...δεν γίνεται ν' αγχώνομαι για μικροπράγματα...κρίμα την ψυχολογική μου φθορά...

hlias1988
    Guest
    ρε παιδια να κανω μια ερωτηση? καμια μερα δεν ειστε καλα? το εχω απορια . μπορειτε να μου την λυσετε?

Banned
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    ρε παιδια να κανω μια ερωτηση? καμια μερα δεν ειστε καλα? το εχω απορια . μπορειτε να μου την λυσετε?
    Δεν κανεις κανενα διαλειμμα απο εδω λεω εγω??

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

hlias1988
    Guest
    mnimonio μην νευριαζεις. οκ ειμαι λιγο βλακας μερικες ωρες. αλλα οχι παντα.

Banned
    Καθολου δεν νευριαζω..Σου ξαναματαλεω δεν κανεις κανενα διαλειμμα απο εδω??

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Καθολου δεν νευριαζω..Σου ξαναματαλεω δεν κανεις κανενα διαλειμμα απο εδω??

Ηλια , θα συμφωνησω με μνημονιο , καλοπροαιρετα παντα , αλλα τρολλαρεις πολυ αδελφακι μου , πολυ !! τα παιδια παιζει !!