Προβλέπονται 2 δύσκολες ώρες στην δουλειά και σκέφτομαι ότι πρέπει να βάλω το multitasking μου σε λειτουργία καθώς κατά το ήμισυ πρέπει να λειτουργώ σωστά εσωτερικά και ο άλλος μισός μου ευατός να λαμβάνει σωστά τα εξωτερικά μηνύματα
Printable View
Προβλέπονται 2 δύσκολες ώρες στην δουλειά και σκέφτομαι ότι πρέπει να βάλω το multitasking μου σε λειτουργία καθώς κατά το ήμισυ πρέπει να λειτουργώ σωστά εσωτερικά και ο άλλος μισός μου ευατός να λαμβάνει σωστά τα εξωτερικά μηνύματα
https://www.youtube.com/watch?v=GsZc...elmvUCKzy5VFJg
Σκεφτομαι οτι δεν θα μπορουσε να γραφτει καλυτερο τραγουδακι για την περιπτωση μου χαχαχα :) Aντε και καλα χριστουγεννα να εχουμε με η χωρις τα κερατακια μας!!
η μαλακια παει συννεφο..
Τι ανακαλυψα .... soooooooooooooo cool
http://game-oldies.com/games-alphabetical-listing/n
Παλια παιχνιδια ..... online μεσω browser.
Να μπορουσαμε να παιξουμε κανα Bubble bobble διπλο:( .... παντως μονος σου παιζεις μια χαρα:)
κιπ στο φβ έχει..
αν πας στο dod games έχει τις φουσκομαχίες που νομίζω πως είναι κάτι παρόμοιο
ο συμπαίκτης σου δεν βλέπει τον λογαριασμό σου στο φβ αλλά βλέπει την φωτογράφια που έχεις...
κάτι να γελάσει λίγο το χειλάκι σου πάντα έχει και χειρότερα............. :) https://www.youtube.com/watch?v=Wq-asS8LqY0
Σκεφτομαι οτι αυτος ο καιρος μου ριχνει τη διαθεση.
Σκεφτομαι οτι τα 'πρεπει' ειναι γιατομπουτσο.
Σκεφτομαι οτι μου χουν λειψει οι ατακες του αλεχανδρου77.
Δεν φτανει που σιχαινομαι τις Κυριακες..Μου εκατσε και κηδεια.
Το αστερι ο ΚΕΝΟ που χαθηκε??
(ελπιζω να εισαι καλα συμφορουμιτη)
Πως η ρήση "από μικρό κ από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια" ισχύει κάργα.....
γιατι απο τη πολυ αληθεια στο τελος σου στριβει κ μετα την κανεις σε δικους σου φανταστικους κοσμους για να συνελθεις κ μετα ταλαντευεσαι σε 2 διαφωρετικους κοσμους ενα αληθινο κ ενα φανταστικο.
εγώ που ευχαριστιέμαι δύσκολα είμαι αχάριστη άραγε?
εγω αυτο που βλεπω ειναι
οτι αυτοι που λενε τις μεγαλυτερες αληθειες
ειναι οι ιδιο που ζουν κατα καιρους σε ενα δικο τους κοσμο.
Mariposa καλό!...
...κι έτσι να γίνεται πρόβλημα και για τους άλλους.
Περιγράφεις ακριβώς τη νοοτροπία που επικρατεί στη κοινωνία με τους περισσότερους από θύματα/θύτες!...
Δυστυχώς, για ν' αλλάξει άμεσα όλη αυτή η ταλαιπωρία που γεννάει μόνο δυστυχία είναι σχεδόν αδύνατο...
Και δεν είν' εύκολο, γιατί συμβαίνει και το 'τρελό', να έχει π.χ. κάποιος θέμα μ' ένα απ' αυτά που αναφέρεις...
και να χτυπιέται ότι πρόβλημα δεν είχε/έχει ο ίδιος, αλλά έχει ο διπλανός του(!)
Κι άντε να του δώσεις τώρα να καταλάβει...
Απλά σταματάς να προσπαθείς από κάποιο σημείο και μετά ν' ασχολείσαι, όχι απλά γιατί "δεν αξίζει..."
αλλά γιατί και τον "διαφορετικό" χρειάζεται αναγκαστικά να τον σεβαστείς.
Όσο δεν υπάρχει αυτογνωσία/παιδεία, αλλά μόνο ανασφάλειες, ό,τι και να πεις, θ' ακολουθεί εμμονικά εφ' όρου ζωής τις χειριστικές συμπεριφορές
σε βάρος του εαυτού του και των άλλων, που του πέρασε είτε το σπίτι, είτε το σχολείο, είτε γενικότερα η χειραγωγούμενη εκπαίδευση.
Υ.Γ. Σοφές ρήσεις: "μη κρίνεις, γιατί θα κριθείς", "μη κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν" και
"πριν κοιτάξεις να βγάλεις το δοκάρι από το μάτι του άλλου, κοίτα πρώτα καλύτερα να βγάλεις το δικό σου"