Results 22,501 to 22,515 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
07-12-2014, 16:06 #22501
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 07-12-2014, 16:11 #22502
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-12-2014, 08:38 #22503
Κάνω ένα απολογισμό μου για το 2014, που σχεδόν πέρασε.
Αμα εξαιρεσουμε δυο θεματα μου επιτυχιες εκπαιδευτικού και επαγγελαμτικού χαρακτήρα, κατα τα λοιπα, από κοινωνικής και κυρίως αισθηματικής πλευράς είμαι ακριβώς εκεί που ήμουν πέρσι τετοια μέρα, πρόπερσι, αντιπρόπερσι κλπ. Και πάντα να με συνοδευει η ψευδαισθηση ελπίδας για το καλύτερο που υποτίθεται έρχεται ενώ η πραγματικοτητα λέει πως όσο περναει ο καιρος τα περιθώρια στενευουν ακόμα πιο πολύ με ένα χαρακτηρα ακριβώς τον ίδιο, που δεν μπόρεσε μεχρι σημερα να με βοηθήσει.
Κι όταν αγχωθεις στο θεμα αυτο προφανως δεν βρίσκεις ή σπας τα μούτρα.
Όταν λες στον κόσμο πως εισαι στο ψάξιμο για κάτι, τελικά δεν το βρίσκεις, συν το ότι οι πολλοί είναι κακοπροαίρετοι.
Κάπως έτσι φευγει και το 2014.γιάννης
08-12-2014, 21:21 #22504
Ελπίζω να με πιάσει γρήγορα το φάρμακο και να μπορέσω να ξανακοιμηθώ...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-12-2014, 23:33 #22505
Σκέφτομαι ότι,σκέφτομαι πολύ και δεν μπορώ να βρω καμια ουσία σε τίποτα,ώστε να κάνω και τίποτα άλλο.
Humans are lumps of meat.
Envying,hating and killing each other.
09-12-2014, 03:39 #22506
δεν μπορώ να κοιμηθώ και με εκνευρίζει... θα ήθελα να κοιμάμαι περισσότερο, όχι πως κοιμάμαι λίγο, αλλά βλέπω τον ύπνο σαν τον τρόπο του να μην ζω τις άδειες μου ώρες... απλά θελω να κοιμηθώ...
09-12-2014, 03:52 #22507
σκεφτομαι πως πολλά πράγματα που στους περίσσοτερους ανθρώπους είναι γνωστά, φαίνονται εύκολα ή αυτονόητα... για εμένα είναι δύσκολα ή τελείως άγνωστα... είναι που δεν τα έμαθα όταν έπρεπε... είναι που δεν έχω καθόλου κύκλο ώστε να μαθαίνω τι συμβαίνει γύρω μου και να ενημερώνομαι... είναι ίσως το ότι κι εγώ δεν ενδιαφέρομαι τόσο... είναι τόσα που δεν ξερω πως υπάρχουν, που δεν ξερω που να τα ψάξω, που δεν ξέρω καν πως γίνονται... νιώθω μόνη και αβοήθητη... είναι κρίμα σκέφτομαι
09-12-2014, 23:19 #22508
Aυτό ακριβώς είναι το θέμα.Πως κάνει κάποιος αυτά που άλλοι τα κάνουν,εντελώς φυσιολογικά.Και εγώ έτσι νιώθω.Ακόμη και όταν κάποιες φορές έτυχε να πιω και να μεθύσω,πάλι δε κατάφερα να πάρω θάρρος και να κάνω πράγματα.Σκέφτηκα κάποια στιγμή μέχρι και ναρκωτικά να ξεκινήσω να παίρνω μπας και γίνω πιο διεκδικητικός στη ζωή μου αλλά ποτέ δε βρήκα το θάρρος να πάρω.Τώρα πια σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα να προσπαθήσω γιαυτά που δε κατάφερα ποτέ να πετύχω και ότι είναι πια αργά για κάποια πράγματα και το μόνο που αξίζει ειναι να παλέψω να κρατήσω όσα ήδη έχω.Εστω και αν μέσα στη ψυχή μου υπάρχει ένα κενό που δε τα κατάφερα.
10-12-2014, 23:06 #22509
Σκεφτομαι οτι η ζωη δεν εχει προβες , καθε μερα ειναι και μια πρεμιερα.........
11-12-2014, 22:15 #22510
Σκέφτομαι πως σήμερα πέρασα,μιση ώρα με μια θηλιά στο λαιμό μου,αλλα δεν το βρήκα μέσα μου να σπρώξω την σκάλα.
Δεν είμαι έτοιμος να δώσω την ικανοποίηση στην αγέλη,από τι φαίνεται.Humans are lumps of meat.
Envying,hating and killing each other.
11-12-2014, 22:27 #22511hlias1988GuestJUDGEMENT OF HEAVEN (ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ)
(Harris) 5.12
1.
A LONELY CRY FOR HELP, REACHING OUT FOR HELP TO ANYONE
ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ
A SILENT PRAYER TO GOD TO HELP YOU YOUR WAY
ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ
I’VE BEEN DEPRESSED SO LONG, IT’S HARD TO REMEMBER WHEN I WAS HAPPY
ΝΙΩΘΩ ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ
I’VE FELT LIKE SUICIDE A DOZEN TIMES OR MORE
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΦΟΡΕΣ Ή ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
BUT THAT’S THE EASY WAY, THAT’S THE SELFISH WAY
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ
THE HARDEST PART IS TO GET ON WITH YOUR LIFE
ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ
2.
YOU’RE SEARCHING IN THE DARK, CLUTCHING AT STRAWS TO FIND A WAY
ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΞΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ
YOU TAKE THE TAROT CARDS AND THROW THEM TO THE WIND
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
YOU QUESTION YOUR BELIEFS, YOUR INNER THOUGHTS, YOUR WHOLE EXISTENCE
ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ
AND IF THERE IS A GOD THEN ANSWER IF YOU WILL
ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ
(AND) TELL ME OF MY FATE, TELL ME OF MY PLACE
(ΚΑΙ) ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ
TELL ME IF I’LL EVER REST IN PEACE!
ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΠΑΥΘΩ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ! 3.
IF YOU COULD LIVE YOUR LIFE AGAIN, WOULD YOU CHANGE A THING
OR LEAVE IT ALL THE SAME?
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΣ ΟΛΑ
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;
IF YOU HAD THE CHANCE AGAIN, WOULD YOU CHANGE A THING AT ALL?
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ;
WHEN YOU LOOK BACK AT YOUR PAST, CAN YOU SAY THAT YOU ARE PROUD OF WHAT
YOU’VE DONE?
ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ;
ARE THERE TIMES WHEN YOU BELIEVE THAT THE RIGHT YOU THOUGHT WAS WRONG?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ;
4.
ALL OF MY LIFE I HAVE BELIEVED JUDGEMENT OF HEAVEN IS WAITING FOR ME
ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ALL OF MY LIFE I HAVE BELIEVED JUDGEMENT OF HEAVEN IS WAITING FOR ME
ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
WAITING FOR ME, WAITING FOR ME, WAITING FOR ME! Copyright © 2005-2010 Γ. Η. Ματσαγγούρας
198
ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
YEAH, YEAH (, YEAH, YEAH)!
ΝΑΙ, ΝΑΙ (,ΝΑΙ, ΝΑΙ)!
(2:35-SOLO: DAVE MURRAY)
5. (x2)
ALL OF MY LIFE, NOW, I HAVE BELIEVED JUDGEMENT OF HEAVEN AWAITS FOR ME
(,YEAH!)
ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΩΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ (, ΝΑΙ!)
12-12-2014, 01:15 #22512
μια χαρά θα συνενοούμασταν αν έλεγε καθένας τι ήθελε απ'τη ζωή του........αυτά θέλω, αυτά μπορώ......αυτά θέλεις, αυτά μπορώ να σου δώσω, αυτά δεν μπορώ........τελειώσαμε.........ή συνεχίζουμε......στερέψαμε ή παράγουμε......δημιουργούμε ή αλλάζουμε πορεία.........τόσο απλά............
12-12-2014, 02:18 #22513
- still searching for the right place.....
Χμμμμμ..... περίπου κατά τη γνώμη μου..Το τί θέλει ο καθένας, προς τα πού το πάει, τί τύπος ανθρώπου είναι κ μέχρι πού μπορεί να προσφέρει, ό,τι κ να δηλώνει (από κροίσος μέχρι ολυμπιονίκης), αν δώσεις βάσει στις πράξεις αντί στα λόγια αργά ή γρήγορα το διαπιστώνεις, μη σου πω κ πολύ εύκολα στις περισσότερες φορές. Η καλή κ αποτελεσματική "συνεννόηση" κ επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά κ μόνο βάσει πράξεων, όχι ότι δεν υπάρχουν κ άνθρωποι που τα λόγια τους τα εννοούν λέξη- λέξη, αλλά το ασφαλές κριτήριο είναι πάντα οι πράξεις κ η συμπεριφορά. Αν δεις άνθρωπο του οποίου τα λόγια να φάσκουν κ να αντιφάσκουν, ή οι ενέργειες/παραλείψεις του δεν βρίσκονται σε αντιστοιχία με τα λεγόμενά του, τότε 2 σενάρια παίζουν:
1. ο τύπος/η κοπελιά λέει ψέμματα κ κάπου το παραμύθι μπάζει νερά
2. ο τύπος/ η κοπελιά δεν ξέρει τί θέλει κ τί του/της γίνεται
....... κ ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω ποιό από τα 2 σενάρια αποβαίνει το χειρότερο.
Το πρόβλημα όμως, νομίζω, βρίσκεται στο σενάριο 2 κ όχι όπως λες, πως οι άνθρωποι θα τα βρίσκαμε καλύτερα αν λέγαμε απευθείας κ ξεκάθαρα τί θέλαμε κ τί μπορούμε να δώσουμε. Ξέρεις πόσος κόσμος δεν έχει κατασταλάξει στο τί θέλει κ στο τί του ταιριάζει, στο τί μπορεί να υποστηρίξει, στο μέχρι πού τον/την παίρνει, κ στο τί μπορεί να αντέξει.......? Στο λέω γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο που με όλη του την καρδιά φωνάζει πως θέλει να πάει (ας πούμε από Αθήνα) στη Θεσσαλονίκη, κ παίρνει κατευθείαν το πλοίο για Ηράκλειο Κρήτης...... έχω βαρεθεί να βλέπω κοπέλες να λένε ότι θέλουν να παντρευτούν κ να κάνουν οικογένεια αλλά δεν έχουν σηκωθεί ποτέ πριν τις 12 το μεσημέρι κ δεν ξέρουν ούτε πώς λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα, άλλες να λένε ότι ψάχνουν ένα στήριγμα κ στην πράξη τρέχουν πίσω από το κάθε ρεμάλι, αγόρια να λένε ότι δεν "υπάρχουν κοπέλες πια" κ τρώνε κόλλημα με αυτές που θα τους ταράξουν στο φτύσιμο, γονείς να λένε ότι θέλουν να δουν τα παιδιά τους ευτυχισμένα, όμως προσπαθούν να τα βάλουν σε καλούπια που εξυπηρετούν τα δικά τους όνειρα κ επιδιώξεις, παιδιά να διαμαρτύρονται πως οι γονείς τους "δεν τα καταλαβαίνουν", άρα κάνουν κ "επανάσταση" κ αν τα ρωτήσεις "σε τί δεν σας καταλαβαίνουν" απλά θα ρουφήξουν τον freddo με το καλαμάκι κ θα ανοίξουν το fb, κ ενήλικες (υποτίθεται) να σιχτιρίζουν νυχθημερόν την "κρίση" κ την "ανεργία" αλλά επί τω έργω η 1 δουλειά να τους βρωμάει κ η άλλη να τους μυρίζει ή να τσεκάρουν αγγελίες 1 φορά/6μηνο κ να περιμένουν η δουλειά να τους χτυπήσει την πόρτα (μην πω να παρακαλέσει κιόλας....). Προς αποφυγήν παρεξήγησης, δεν λέω ότι όλοι είναι έτσι, παραδείγματα έδωσα. Απλά πιστεύω πως η σύγχυση κ οι παρεξηγήσεις δεν ξεκινάνε από το τί λέει ο καθένας πως θέλει (αυτό τσεκάρεται στην πράξη εύκολα), αλλά από τη σύγχυση κ το μπέρδεμα που κυριαρχεί στο μυαλό του καθενός: Πολλοί άνθρωποι δηλώνουν πως θέλουν πράγματα χωρίς να ψεύδονται, όντως μέσα τους πιστεύουν τα λεγόμενά τους, αλλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει καθόλου αυτά που συνεπάγονται (είτε ως προϋπόθεση, είτε ως επικρατούσα συνθήκη, είτε ως βαθμό εφικτότητας- δεν είναι κ όλα ρεαλιστικά-, είτε ως αποτέλεσμα κ πιθανή κατάληξη) τα όσα δηλώνουν πως θέλουν......... Κ κάπου εκεί αρχίζει το πάρτυ.......
12-12-2014, 02:54 #22514
ορεί να αντέξει.......? Στο λέω γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο που με όλη του την καρδιά φωνάζει πως θέλει να πάει (ας πούμε από Αθήνα) στη Θεσσαλονίκη, κ παίρνει κατευθείαν το πλοίο για Ηράκλειο Κρήτης......
https://www.youtube.com/watch?v=FPvX5GXF8z4
12-12-2014, 03:17 #22515
- still searching for the right place.....
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία