https://www.youtube.com/watch?v=yw9nq_Af9b4
Printable View
Όσον αφορά εμένα ίσως να μην έχω κόψει τον ομφάλιο λώρο με τη μητέρα μου επειδή με μεγάλωσε υπερπροστατευμένη κι εγώ έτσι δεν έμαθα να στέκομαι στα πόδια μου...επίσης είμαι πολύ ευαίσθητη και τέλος η κατάθλιψη με κάνει ακόμα περισσότερο ευαίσθητη κι ευάλωτη νομίζω...
Και για να είμαι εντελώς εντός θέματος και σήμερα νιώθω μελαγχολική έως και δυστυχισμένη θα μπορούσα να πω χωρίς να έχει γίνει κάτι κακό...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να μην νιώθω έτσι...κι είναι τόσο οδυνηρό...
καμια σχεση δεν ηταν καν ψυχολόγος αλλα ομοιοπαθητικός και αντίθετα με ξεμπερδεψε σε πολλα θεματα και μου έδωσε συμβουλές και είχε έρθει και σε αντιπαράθεση μαζι μου και με εκανε να μην αισθάνομαι ασχημα αλλα να ξανάσκευτώ καποια πραγματα είτε θετικα ειτε αρνητικά
Για να αλλάξεις κάτι "κύκνε" πρέπει να το θέλεις αρχικά πολύ-να βρεις κίνητρα για να το κάνεις(γιατί μόνο η θέληση δεν αρκεί,αν και νομίζω όποιος θέλει κάτι πολύ βρίσκει και τις απαντήσεις)-και σιγά σιγά να αρχίσεις να στέκεσαι στα πόδια σου!
Εκτός και αν το πρόβλημά σου είναι ψυχιατρικό,οπότε δεν μπορώ πάνω σε αυτό να πω κάτι περισσότερο.!
Η αλήθεια είναι ότι εμένα με "σήκωσαν" κάποια αντικαταθλιπτικά που παίρνω-αν τα κόψω αυτή τη στιγμή θα επανέλθω στην προτυτερη κατάσταση
Παρ'όλα αυτά κάποια στιγμή θα βρω κάποιον τρόπο να τα κόψω γιατί η φύση μου δεν είναι καταθλιπτική και νομίζω δεν είναι κανενός.!
Εδω υπάρχουν γεγονότα στον κόσμο που ψυχασθενείς θεραπεύτηκαν από σχιζοφρένεια μόνο με ψυχοθεραπεία και μετά από χρόνια δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Με όλα αυτά θέλω να πω ότι αν δεν ψάχνουμε λύση στο πρόβλημά μας δεν πρόκειτα να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο.!
Εν κατακλείδει πρωταρχικό στοιχείο είναι να θέλουμε κάτι πολύ και αμέσως μετά να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το αλλάξουμε....
Αλήθεια κύκνε έχεις ποτέ σκεφτεί να γίνεις καλά και να επανέλθεις;;
Μα αυτό προσπαθώ να κάνω, να γίνω καλά...βλέπω και ψυχίατρο και ψυχολόγο κι εγώ επίσης παίρνω αντικαταθλιπτικά...αλλά είναι στιγμές που δεν νιώθω να με βοηθάνε όπως αυτές τις μέρες για παράδειγμα...και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω εκτός από το να τα παίρνω...εγώ δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω να τα κόψω γιατί αν είμαι έτσι ενώ τα παίρνω φαντάσου πως θα είμαι αν τα σταματήσω...
να πω κ κατι αλλο μιλαγα με τη μυσπ σε αρκετα πμ για πολυ καιρο κ με παρεπεμψε σε ενα αρθρο που με βοηθησε αρκετα το καιρο που περναγα πολυ δυσκολα ειναι πρεγματικα σοφα οσα γραφει
http://hristospanagia3.blogspot.gr/2...st_3.html#more
Πολύ ωραία παραπομπή Αλέξανδρε!
τα ωραια τα εχω φυλαγμενα σαν ασσους στο μανικι αλλα οταν δε μπορω να στηλω πμ τα βλεπετε... κοιτα αυτο χαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=KlQszSWzzic
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα TRAGIC
τωρα που αφησα κ μουσι ελα να σε ευλογισω τεκνον μου αληλουια αληλουια αληλουια
στο τελος θα γινω κ γω βιολιτζης κ θα συμπληρωθει το καρε... ετσι κ αλλιως ολο το βιολι μου εχω
Αισθανομαι ενα απεραντο κενο μεσα μου..
Κουρασμένη, μόνη και λυπημένη...δεν πάμε καλά...
[QUOTE=Κύκνος;491421][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="#ff33ff"]Όσον αφορά εμένα ίσως να μην έχω κόψει τον ομφάλιο λώρο με τη μητέρα μου επειδή με μεγάλωσε υπερπροστατευμένη κι εγώ έτσι δεν έμαθα να στέκομαι στα πόδια μου...επίσης είμαι πολύ ευαίσθητη και τέλος η κατάθλιψη με κάνει ακόμα περισσότερο ευαίσθητη κι ευάλωτη νομίζω...
Kυκνε , μην αισθανεσαι ασχημα που δεν εχεις κοψει τον ομφαλιο λωρο , η κτθλψη ( η original , οχι η μαιμου κτθλψη ) σε αποδιοργανωνει πληρως , δεν μπορεις να λειτουργησεις , δυσκολευεσαι να αυτοεξυπηρετηθεις , να αισθανθεις οτι πατας στα ποδια σου , η παραμικρη δυσκολια σε αναστατωνει , δεν μπορεις να δεις μελλον , κ ο καταθλιπτικος , ο original , δεν μπορει να βοηθησει τον εαυτο του , γιατι δεν ξερει τι του συμβαινει , στα λεω ολα αυτα , γιατι κ εγω ετσι αισθανομαι , μην κοιτας που δεν τα γραφω . Η διαφορα μας ειναι οτι ειμαι πιο ψυχραιμος ( μαλλον ) απο σενα , λογω ηλικιας κ συνεπακολουθων δυσαρεστων εμπειριων .Αγγελος .
Τα φάρμακα δεν τολμώ να τα κόψω...
Όσο για την κατάθλιψη έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι ειδικά στο ότι σε αναστατώνει η παραμικρή δυσκολία κι ότι δεν μπορείς να δεις μέλλον...έτσι κι εγώ...δεν μπορώ να δω μέλλον κι έχω κουραστεί να νιώθω τόσο δυστυχισμένη...όλα είναι μάταια τελικά, ότι προσπάθεια και να κάνω...
Eιναι φυσιολογικο Κυκνε , μετα απο τοσα χρονια , να εχεις κουραστει , καταλαβαινω . Εχει τα ορια αντοχης του ο καθενας .
Η καταθλιψη δεν ειναι μια αρρωστια που απλα δεν ξερεις τι σου συμβαινει αντιθετως ξερεις και παραξερεις. Γνωριζεις τον εαυτο σου πολυ καλα απλα δεν σου αρεσει και δεν μπορεις να τον αποδεχτεις οπως ειναι!!
Aισθανομαι απορια...
Αναρωτιεμαι ποσο ακομα θα τη παλεψω ετσι...
Για ποσο ακομα θα "επιβιωνω"...
Κάποιες φορές μπορεί να συμβαίνει και αυτό Marian_m αλλά δε νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος γίνεται δυστυχισμένος μόνο και μόνο για να ασχολούνται μαζί του.!
Θα προτιμούσα να το πω αλλιώς:Δηλαδή ότι όντως καποιοι άνθρωποι αρρωσταίνουν γιατί δεν παίρνουν την ανάλογη αγάπη και φροντίδα από τους δικούς τους.....
και ίσως να μην την πήραν όταν ήταν μικροί και τώρα να τους βγαίνει σαν ασθένεια-σαν κατάθλιψη,ή με οποιαδήποτε άλλη ασθένεια απλώς γιατί η στεναχώρια καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και αρχίζει να επιτίθεται στον εαυτό του...
Τελοσπάντων καλό είναι κάποια στιγμή να συνερχόμαστε όμως και να πατάμε στα πόδια μας.!
Ρε συ Μαριον , ειναι δυνατον καποιος να μαζοχιζεται επι χρονια, για να τραβηξει τηνπροσοχη των αλλων ? τοτε ολοες οι ψυχικες ασθενειες ειναι εν δναμει τροπος να τραβας την προσοχη τω γυρω σου . Δεν εχω ακουσει πιο αρρωστημενη θεωρια .
Βεβαια σε αυτον τον αρρωστο κοσμο πουζουμε , τιποτα δεν αποκλειεται ( μιλαω για παιδια κατω των 20 )
Συνηθως το αντιθετο συμβαινει , ο αρρωστος , δεν παραδεχεται οτι ειναι αρρωστος .
Υπαρχει οστοσο κ το αλλο ενδεχομενο να εκνευριζετε απο αυτους που τραβανε τη προσοχη ολων κ μη ξερει πως να τους ζαλισει τα ουμπαλα για να σταματησουν να ασχολουνται μαζι του
Εδώ μέσα ο καθένας μπορεί να παριστάνει το οτιδήποτε. Για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
Άντρας παριστάνει τη γυναίκα, φτωχός τον πλούσιο, άσχημος τον ωραίο, διαταραγμένος τον ψυχολόγο, έξυπνος τον βλάκα, παλιοχαρακτήρας το καλό παιδί, ψεύτης τον ειλικρινή.
Γιατί είναι πιο περίεργο κάποιο μέλος να παριστάνει ότι είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας για χρόνια, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει;
Πάντως και στην πραγματική ζωή, έχω γνωρίσει άτομα που κλαίγονται συνέχεια, λένε ψέμματα για την κατάστασή τους, προκειμένου να κερδίσουν το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια των άλλων, πολλές φορές για να τους εκμεταλλευτούν.
Δεν λέω ότι ένα άτομο που φέρεται έτσι είναι μια χαρά, προφανώς και είναι δυστυχισμένο για να καταφεύγει σε τέτοιες συμπεριφορές, απλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως κάποιοι προσπαθούν να τα παρουσιάσουν.
οταν βλεπεις καπιον να φαγωνετε 24 ωρες με το τι παριστανουν οι αλλοι κ τι δε παριστανουν το πρωτο πραγμα που πρεπει να αναρωτηθεις ειναι τι παριστανει ο ιδιος.
Πάντως, αυτό που ό,τι γράφεται, συνήθως κακό, έχεις την εντύπωση ότι γράφτηκε για σένα είναι λίγο ανησυχητικό.
Διαφορετικά, όπως συνηθίζω να λέω, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
Πάντως, βλέπω δε σου ξεφεύγει κανένα από τα ελάχιστα (σε σχέση με τα δικά σου) μηνύματά μου, όσο κι αν ισχυρίζεσαι ότι σου είναι αδιάφορα. Μάλλον δε σου είναι, ε;
εγω αναρωτιεμαι μηπως εσυ εχεις την εντυπωση οτι φανταζεσε διαφωρα που νομιζεις οτι συμβαινουν κ ολας κ πιστευεις οτι μπορεις να βγαλεις ακρη μαζι μου βλεποντας συνεχως τα μισα απο οσα σκεφτομαι
συνηθως πιανω τη κουβεντα σε δυο ηδη ανθρωπων αυτους που τεριαζω πολυ μαζι τους κ αυτους που δε τεριαζω καθολου μαζι τους γιατι απλα με ενδιαφερει να μπορω να τους αναγνωριζω κ τους δυο. ετσι το ριχνω στην εκπαιδευση με τους μεν κ τους δε...Quote:
Μάλλον δε σου είναι, ε;
για μενα ομως απεδωσε παρα πολυ ειδικα οταν πρεπει να αποφασισω πως θα προσανατολιστω παρατηροντας συνεχεια τους μεν κ τους δε
[QUOTE=marian_m;491541]Εδώ μέσα ο καθένας μπορεί να παριστάνει το οτιδήποτε. Για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
Άντρας παριστάνει τη γυναίκα, φτωχός τον πλούσιο, άσχημος τον ωραίο, διαταραγμένος τον ψυχολόγο, έξυπνος τον βλάκα, παλιοχαρακτήρας το καλό παιδί, ψεύτης τον ειλικρινή.
Γιατί είναι πιο περίεργο κάποιο μέλος να παριστάνει ότι είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας για χρόνια, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει;
Το συνηθες παντως , ειναι να δινουμε μια πιο καλη εντυπωση , απο την πραγματικη . Ολοι , ειτε το παραδεχομασρε ,ειτε οχι , επιζητουμε την αποδοχη .
Aυτο δεν ειναι δικο μου , ειναι συμφωνω με την θεωρια τοα Maslow , περι ανθρωπινων αναγκων , την οποια ειμαι βεβαιος οτι γνωριζεις .
Μπερδεμένη...αλλά σαν να με ανακούφισε λίγο ψυχολογικά ο ύπνος νομίζω κι ας μην κοιμήθηκα και πολύ καλά...
Κυκνε , ο καλος υπνος , εκτος του οτι ειναι ενδειξη ψυχικης υγειας ( προσωρινης η οχι ) , παντα δρα θεραπευτικα .
αδικημενος και χαμενος. ξαναθυμηθηκα τις υποσχεσεις της πρωην πουτανομοιρολογιστρας, αυτου του πουτανολογιματος του μαϊου. κριμα που δε προκειται να ξαναβρω καποια με παρομοια σκατα στον εγκεφαλο. οι γυναικες αλλαζουν και ξεχνανε τοσο ευκολα. με τοσες ευκαιριες που εχουν γιατι να μη το κανουν ? αλιμονο σ'αυτους που μενουν πισω.
Φιλε ΚΕΝΟ , καποιος ειπε οτι τις γυναικες πρεπει να τις αγαπαμε , οχι να τις λατρευουμε . Μηπως ανηκεις στην 2η κατηγορια ? Λεω .......
Δεν χρειάζεται ΚΕΝΟ τόση ένταση με το γυναικείο φύλο,όταν είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου θα είναι και οι άλλοι καλά μαζί σου............
Τις γυναίκες καλό είναι να τις αγαπάμε αλλά όχι να εξαρτώμαστε αποκλειστικά από αυτές.
Πρέπει να εξαρτώμαστε από τον εαυτό μας πρώτα και μετά να βρούμε κάποιον συνοδοιπόρο......
Η στάση σου θα δείξει τι αναζητάς και τι ανέχεσαι από τον κάθε άνθρωπο είτε είναι γυναίκα είτε είναι άνδρας....
Η αυτοαγάπη και ο αυτοσεβασμός είναι μία καλή αρχή για τα πάντα! :)