Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 405
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 405 of 837 FirstFirst ... 305355395403404405406407415455505 ... LastLast
Results 6,061 to 6,075 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Συμφωνώ οτι η κατάθλιψη σε συνθλίβει γιατί την πέρασα και εγώ,αλλά όπως και κάθε ασθένεια έχουμε το χρέος στον εαυτό μας κάπια στιγμή να συνερχόμαστε και να βοηθάμε τον εαυτό μας προς την κατέυθυνση της θεραπείας.....δεν γίνεται κάποιος να έχει την μισή ζωή του καταθλιψη--εκτός και αν είναι παθολογικής φύσεως!
    Ή εκτός αν λέει παραμύθια για να ασχολούνται μαζί του. Μην ξεχνάμε κι αυτό το ενδεχόμενο.

Senior Member
    Η καταθλιψη δεν ειναι μια αρρωστια που απλα δεν ξερεις τι σου συμβαινει αντιθετως ξερεις και παραξερεις. Γνωριζεις τον εαυτο σου πολυ καλα απλα δεν σου αρεσει και δεν μπορεις να τον αποδεχτεις οπως ειναι!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Aισθανομαι απορια...
    Αναρωτιεμαι ποσο ακομα θα τη παλεψω ετσι...
    Για ποσο ακομα θα "επιβιωνω"...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ή εκτός αν λέει παραμύθια για να ασχολούνται μαζί του. Μην ξεχνάμε κι αυτό το ενδεχόμενο.
    Κάποιες φορές μπορεί να συμβαίνει και αυτό Marian_m αλλά δε νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος γίνεται δυστυχισμένος μόνο και μόνο για να ασχολούνται μαζί του.!
    Θα προτιμούσα να το πω αλλιώς:Δηλαδή ότι όντως καποιοι άνθρωποι αρρωσταίνουν γιατί δεν παίρνουν την ανάλογη αγάπη και φροντίδα από τους δικούς τους.....
    και ίσως να μην την πήραν όταν ήταν μικροί και τώρα να τους βγαίνει σαν ασθένεια-σαν κατάθλιψη,ή με οποιαδήποτε άλλη ασθένεια απλώς γιατί η στεναχώρια καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και αρχίζει να επιτίθεται στον εαυτό του...

Τελοσπάντων καλό είναι κάποια στιγμή να συνερχόμαστε όμως και να πατάμε στα πόδια μας.!

Senior Member

Ρε συ Μαριον , ειναι δυνατον καποιος να μαζοχιζεται επι χρονια, για να τραβηξει τηνπροσοχη των αλλων ? τοτε ολοες οι ψυχικες ασθενειες ειναι εν δναμει τροπος να τραβας την προσοχη τω γυρω σου . Δεν εχω ακουσει πιο αρρωστημενη θεωρια .
    Βεβαια σε αυτον τον αρρωστο κοσμο πουζουμε , τιποτα δεν αποκλειεται ( μιλαω για παιδια κατω των 20 )
    Συνηθως το αντιθετο συμβαινει , ο αρρωστος , δεν παραδεχεται οτι ειναι αρρωστος .

Banned
    Υπαρχει οστοσο κ το αλλο ενδεχομενο να εκνευριζετε απο αυτους που τραβανε τη προσοχη ολων κ μη ξερει πως να τους ζαλισει τα ουμπαλα για να σταματησουν να ασχολουνται μαζι του

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Κάποιες φορές μπορεί να συμβαίνει και αυτό Marian_m αλλά δε νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος γίνεται δυστυχισμένος μόνο και μόνο για να ασχολούνται μαζί του.!
    Εδώ μέσα ο καθένας μπορεί να παριστάνει το οτιδήποτε. Για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
    Άντρας παριστάνει τη γυναίκα, φτωχός τον πλούσιο, άσχημος τον ωραίο, διαταραγμένος τον ψυχολόγο, έξυπνος τον βλάκα, παλιοχαρακτήρας το καλό παιδί, ψεύτης τον ειλικρινή.
    Γιατί είναι πιο περίεργο κάποιο μέλος να παριστάνει ότι είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας για χρόνια, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει;

Πάντως και στην πραγματική ζωή, έχω γνωρίσει άτομα που κλαίγονται συνέχεια, λένε ψέμματα για την κατάστασή τους, προκειμένου να κερδίσουν το ενδιαφέρον και τη συμπάθεια των άλλων, πολλές φορές για να τους εκμεταλλευτούν.
    Δεν λέω ότι ένα άτομο που φέρεται έτσι είναι μια χαρά, προφανώς και είναι δυστυχισμένο για να καταφεύγει σε τέτοιες συμπεριφορές, απλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως κάποιοι προσπαθούν να τα παρουσιάσουν.

Banned
    οταν βλεπεις καπιον να φαγωνετε 24 ωρες με το τι παριστανουν οι αλλοι κ τι δε παριστανουν το πρωτο πραγμα που πρεπει να αναρωτηθεις ειναι τι παριστανει ο ιδιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οταν βλεπεις καπιον να φαγωνετε 24 ωρες με το τι παριστανουν οι αλλοι κ τι δε παριστανουν το πρωτο πραγμα που πρεπει να αναρωτηθεις ειναι τι παριστανει ο ιδιος.
    Πάντως, αυτό που ό,τι γράφεται, συνήθως κακό, έχεις την εντύπωση ότι γράφτηκε για σένα είναι λίγο ανησυχητικό.
    Διαφορετικά, όπως συνηθίζω να λέω, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
    Πάντως, βλέπω δε σου ξεφεύγει κανένα από τα ελάχιστα (σε σχέση με τα δικά σου) μηνύματά μου, όσο κι αν ισχυρίζεσαι ότι σου είναι αδιάφορα. Μάλλον δε σου είναι, ε;

Banned
    εγω αναρωτιεμαι μηπως εσυ εχεις την εντυπωση οτι φανταζεσε διαφωρα που νομιζεις οτι συμβαινουν κ ολας κ πιστευεις οτι μπορεις να βγαλεις ακρη μαζι μου βλεποντας συνεχως τα μισα απο οσα σκεφτομαι

Μάλλον δε σου είναι, ε;
    συνηθως πιανω τη κουβεντα σε δυο ηδη ανθρωπων αυτους που τεριαζω πολυ μαζι τους κ αυτους που δε τεριαζω καθολου μαζι τους γιατι απλα με ενδιαφερει να μπορω να τους αναγνωριζω κ τους δυο. ετσι το ριχνω στην εκπαιδευση με τους μεν κ τους δε...

Senior Member
    συνηθως πιανω τη κουβεντα σε δυο ηδη ανθρωπων αυτους που τεριαζω πολυ μαζι τους κ αυτους που δε τεριαζω καθολου μαζι τους γιατι απλα με ενδιαφερει να μπορω να τους αναγνωριζω κ τους δυο. ετσι το ριχνω στην εκπαιδευση με τους μεν κ τους δε...
    Πάντως αυτή η εκπαίδευση δε βλέπω να αποδίδει καρπούς...

Banned
    για μενα ομως απεδωσε παρα πολυ ειδικα οταν πρεπει να αποφασισω πως θα προσανατολιστω παρατηροντας συνεχεια τους μεν κ τους δε

Senior Member

Πολυ καλη παρατηρηση , Αλεξ .

Senior Member
    [QUOTE=marian_m;491541]Εδώ μέσα ο καθένας μπορεί να παριστάνει το οτιδήποτε. Για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
    Άντρας παριστάνει τη γυναίκα, φτωχός τον πλούσιο, άσχημος τον ωραίο, διαταραγμένος τον ψυχολόγο, έξυπνος τον βλάκα, παλιοχαρακτήρας το καλό παιδί, ψεύτης τον ειλικρινή.
    Γιατί είναι πιο περίεργο κάποιο μέλος να παριστάνει ότι είναι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας για χρόνια, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει;

Το συνηθες παντως , ειναι να δινουμε μια πιο καλη εντυπωση , απο την πραγματικη . Ολοι , ειτε το παραδεχομασρε ,ειτε οχι , επιζητουμε την αποδοχη .
    Aυτο δεν ειναι δικο μου , ειναι συμφωνω με την θεωρια τοα Maslow , περι ανθρωπινων αναγκων , την οποια ειμαι βεβαιος οτι γνωριζεις .
    Last edited by Macgyver; 06-07-2014 at 09:08.

Senior Member

Παντα με την καλη κουβεντα στο στομα ......τωρα που το ξανασκεπτομαι , εχω δει τοσα τρελα εδω μεσα . που μπορει ναχεις κ δικιο Μαριον .
    Last edited by Macgyver; 06-07-2014 at 09:10.