thanks παιδια ελπιζω να πανε ολα καλα μου λειψατε!
Printable View
thanks παιδια ελπιζω να πανε ολα καλα μου λειψατε!
ριχτερ τι εγινε?
Αύριο το πρωί έχω παλι ραντεβού για να με δούνε για μια δουλειά... Έχω αρχίσει να πιστεύω πως θα βρω επιτέλους δουλειά, μιας και κάτι αρχίσει να κινήται... Για καιρό πολύ έστελνα βιογραφικά και δεν χτυπούσε το τηλέφωνο μου ούτε για την πρώτη συνάντηση... Τώρα επιτέλους υπάρχει τουλάχιστον ανταπόκριση στο πρώτο βήμα... Άντε να δούμε αν ισχύει κι αυτό το think positive.. Δεν ξερω αν τα έχω καταφέρει να σκέφτομαι θετικά... πάντως σίγουρα έχω σταματήσει να σκέφτομαι αρνητικά
προφανως θελει να τιμησει το ονομα του κ να ταρακουνησει το φορουμ εγω τοσο καιρο το ελεγα κ με κοροιδευανε με το καταληλο αξεσουαρ δε πτοησαι με τιποτα αλλοστε δεν ηταν τυχαιο οτι το χρησιμοποιουσαν την εποχη των ιπποτων.. τιποτα καλυτερο απο ενα ιπποτη με ασπρο αλογο.. :-)
ρε συ αλεξανδρε δε μπορεισ να τα πεισ πιο ευκολονοητα γιατι ειμαι και σε μια ηλικια και δεν τα βγαζω
Όχι, θα δέχομαι κι εγώ και οι άλλοι απειλές...κι εγώ έχω το πρόβλημα μου, είμαι φοβική και ταράζομαι από τέτοιες κουβέντες αυτό το σκέφτηκε ο άνθρωπος; Μάλλον όχι οπότε μία του και μία μου...και δεν φταίω εγώ αν δεν παίρνει τα φάρμακα του...λιβαδάκι...βλέπω ξεμείναμε από ξηρούς καρπούς, ε; Καλύτερα όμως, το ψευδώνυμο σου με κάνει να σκέφτομαι ένα πράσινο ηλιόλουστο λιβάδι και με χαλαρώνει από τα λόγια του ανθρώπου...
Σ' ευχαριστώ Κύκνε!!
Η Μίλη πως είναι? Τα καταφερνεις στην θεραπεία της?
Τα καταφέρνω, ναι με την έννοια ότι την κάνω σωστά...
Είναι κάπως καλύτερα από την άποψη ότι το σάκχαρο της δεν είναι τόσο υψηλό (τις προηγούμενες μέρες ήταν τόσο υψηλό που το μηχάνημα δεν μπορούσε να το μετρήσει) και ότι τρώει λίγο μόνη της...αλλά στεναχωριέμαι που είναι πολύ αδύναμη για να περπατήσει και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω αυτό εκτός από το να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ...μήπως έχεις καμιά ιδέα; Νιώθω ένα πλάκωμα και μια συνεχή στεναχώρια που δεν αντέχεται...μακάρι να μπορούσα να κοιμάμαι όλη τη μέρα για να μην νιώθω...
Εξαρτάται πως το εννοείς το λίγη...άντε να ανεχτούμε το να βρίζει μάνες αλλά να μας απειλεί κιόλας; Αυτό μπορεί να προκαλέσει υποτροπή σε άλλους, αυτοί τί φταίνε;
Εγώ για παράδειγμα φοβάμαι να κοιμηθώ τη νύχτα μήπως συμβεί κάτι κακό και το καταφέρνω με φάρμακα τα οποία έχω πάρει κι ίσως γι' αυτό και τώρα να μην έχω τρομάξει με την απειλή εκτός από το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει τα μέλη αλλά σε άλλη περίπτωση που θα ήμουν πιο ευάλωτη θα τρόμαζα κι απ' αυτό...θα με ηρεμούσε ο Ricther μετά; Δεν νομίζω...
χαχαχαχαχαχα μετα απο τους ξηρους καρπους εχουν σειρα τα λειβαδια κ οι ποταμιες
https://www.youtube.com/watch?v=-3MJz5ap8Do