Τι σκέφτεστε; - Page 1521
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1521 of 1532 FirstFirst ... 5211021142114711511151915201521152215231531 ... LastLast
Results 22,801 to 22,815 of 22967
    Senior Member
    thanks παιδια ελπιζω να πανε ολα καλα μου λειψατε!

Senior Member
    ριχτερ τι εγινε?
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Αύριο το πρωί έχω παλι ραντεβού για να με δούνε για μια δουλειά... Έχω αρχίσει να πιστεύω πως θα βρω επιτέλους δουλειά, μιας και κάτι αρχίσει να κινήται... Για καιρό πολύ έστελνα βιογραφικά και δεν χτυπούσε το τηλέφωνο μου ούτε για την πρώτη συνάντηση... Τώρα επιτέλους υπάρχει τουλάχιστον ανταπόκριση στο πρώτο βήμα... Άντε να δούμε αν ισχύει κι αυτό το think positive.. Δεν ξερω αν τα έχω καταφέρει να σκέφτομαι θετικά... πάντως σίγουρα έχω σταματήσει να σκέφτομαι αρνητικά

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ριχτερ τι εγινε?
    προφανως θελει να τιμησει το ονομα του κ να ταρακουνησει το φορουμ εγω τοσο καιρο το ελεγα κ με κοροιδευανε με το καταληλο αξεσουαρ δε πτοησαι με τιποτα αλλοστε δεν ηταν τυχαιο οτι το χρησιμοποιουσαν την εποχη των ιπποτων.. τιποτα καλυτερο απο ενα ιπποτη με ασπρο αλογο.. :-)

Senior Member
    ρε συ αλεξανδρε δε μπορεισ να τα πεισ πιο ευκολονοητα γιατι ειμαι και σε μια ηλικια και δεν τα βγαζω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθευτης View Post
    Αύριο το πρωί έχω παλι ραντεβού για να με δούνε για μια δουλειά... Έχω αρχίσει να πιστεύω πως θα βρω επιτέλους δουλειά, μιας και κάτι αρχίσει να κινήται... Για καιρό πολύ έστελνα βιογραφικά και δεν χτυπούσε το τηλέφωνο μου ούτε για την πρώτη συνάντηση... Τώρα επιτέλους υπάρχει τουλάχιστον ανταπόκριση στο πρώτο βήμα... Άντε να δούμε αν ισχύει κι αυτό το think positive.. Δεν ξερω αν τα έχω καταφέρει να σκέφτομαι θετικά... πάντως σίγουρα έχω σταματήσει να σκέφτομαι αρνητικά
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Να μ' ενημερώσεις πως πήγε αν θέλεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Εμένα πάλι καθόλου...

Περιττό να σας πώ, αν σας πετύχω πουθενά.... Σας έχω στήσει ένα καρτέρι..

Θα σας γαμήσω μέχρι να βγάλετε αίμα...
    Σιγά, φοβηθήκαμε...πάρε και μια δεύτερη αναφορά για τον τρόπο που μιλάς για να μην σου λείπουμε ακόμα περισσότερο... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σιγά, φοβηθήκαμε...πάρε και μια δεύτερη αναφορά για τον τρόπο που μιλάς για να μην σου λείπουμε ακόμα περισσότερο... :)
    ο άνθρωπος δεν πήρε τα φάρμακα του, έχει το πρόβλημα του, και εσύ κανεις αναφορές? ντροπή σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιβαδακι View Post
    ο άνθρωπος δεν πήρε τα φάρμακα του, έχει το πρόβλημα του, και εσύ κανεις αναφορές? ντροπή σου...
    Όχι, θα δέχομαι κι εγώ και οι άλλοι απειλές...κι εγώ έχω το πρόβλημα μου, είμαι φοβική και ταράζομαι από τέτοιες κουβέντες αυτό το σκέφτηκε ο άνθρωπος; Μάλλον όχι οπότε μία του και μία μου...και δεν φταίω εγώ αν δεν παίρνει τα φάρμακα του...λιβαδάκι...βλέπω ξεμείναμε από ξηρούς καρπούς, ε; Καλύτερα όμως, το ψευδώνυμο σου με κάνει να σκέφτομαι ένα πράσινο ηλιόλουστο λιβάδι και με χαλαρώνει από τα λόγια του ανθρώπου...

Σ' ευχαριστώ Κύκνε!!
    Η Μίλη πως είναι? Τα καταφερνεις στην θεραπεία της?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, θα δέχομαι κι εγώ και οι άλλοι απειλές...κι εγώ έχω το πρόβλημα μου, είμαι φοβική και ταράζομαι από τέτοιες κουβέντες αυτό το σκέφτηκε ο άνθρωπος; Μάλλον όχι οπότε μία του και μία μου...και δεν φταίω εγώ αν δεν παίρνει τα φάρμακα του...λιβαδάκι...βλέπω ξεμείναμε από ξηρούς καρπούς, ε; Καλύτερα όμως, το ψευδώνυμο σου με κάνει να σκέφτομαι ένα πράσινο ηλιόλουστο λιβάδι και με χαλαρώνει από τα λόγια του ανθρώπου...
    Εδω συμφωνω με το ξηροκαρπιο. Λιγη κατανοηση σε ατομα που βρισκονται σε υποτροπη δεν βλαπτει.

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ Κύκνε!!
    Η Μίλη πως είναι? Τα καταφερνεις στην θεραπεία της?
    Τα καταφέρνω, ναι με την έννοια ότι την κάνω σωστά...
    Είναι κάπως καλύτερα από την άποψη ότι το σάκχαρο της δεν είναι τόσο υψηλό (τις προηγούμενες μέρες ήταν τόσο υψηλό που το μηχάνημα δεν μπορούσε να το μετρήσει) και ότι τρώει λίγο μόνη της...αλλά στεναχωριέμαι που είναι πολύ αδύναμη για να περπατήσει και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω αυτό εκτός από το να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ...μήπως έχεις καμιά ιδέα; Νιώθω ένα πλάκωμα και μια συνεχή στεναχώρια που δεν αντέχεται...μακάρι να μπορούσα να κοιμάμαι όλη τη μέρα για να μην νιώθω...

Banned
    Καλη σου τυχη κι από μενα!
    Θα σου πρωτεινα να βρεις στο ιντερνετ οδηγούς για συνεντευξη, η για βιογραφικα, η ακομα κι για πως να φερθείτε, τι να λετε αναλογα με το επαγγελμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Εδω συμφωνω με το ξηροκαρπιο. Λιγη κατανοηση σε ατομα που βρισκονται σε υποτροπη δεν βλαπτει.
    Εξαρτάται πως το εννοείς το λίγη...άντε να ανεχτούμε το να βρίζει μάνες αλλά να μας απειλεί κιόλας; Αυτό μπορεί να προκαλέσει υποτροπή σε άλλους, αυτοί τί φταίνε;
    Εγώ για παράδειγμα φοβάμαι να κοιμηθώ τη νύχτα μήπως συμβεί κάτι κακό και το καταφέρνω με φάρμακα τα οποία έχω πάρει κι ίσως γι' αυτό και τώρα να μην έχω τρομάξει με την απειλή εκτός από το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει τα μέλη αλλά σε άλλη περίπτωση που θα ήμουν πιο ευάλωτη θα τρόμαζα κι απ' αυτό...θα με ηρεμούσε ο Ricther μετά; Δεν νομίζω...

Banned
    χαχαχαχαχαχα μετα απο τους ξηρους καρπους εχουν σειρα τα λειβαδια κ οι ποταμιες
    https://www.youtube.com/watch?v=-3MJz5ap8Do