δλδη μαγκαιβερ είναι μονο για τον υπνο?είναι κι μυοχαλαροτηκα? παυσίπονα είναι?
Printable View
δλδη μαγκαιβερ είναι μονο για τον υπνο?είναι κι μυοχαλαροτηκα? παυσίπονα είναι?
Σκέφτομαι ότι για την ώρα τουλάχιστον ούτε σήμερα έχω όρεξη να δω ταινία...τι στο καλό μ' έχει πιάσει και δεν έχω όρεξη για τίποτα; Ίσως να χρειαστεί κι άλλη αύξηση του φαρμάκου, θα δείξει...
Σκρινσοτ χα!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Πολύ χρήσιμο το παραπάνω ποστ για τους δικομανείς, όπως ανέφερες. Κατά καιρούς εμφανίζονται κάποιοι εδώ μέσα, είναι συνήθως αυτοί που πρώτα τα έχουν βάλει με τη διαχείριση επειδή δεν τους κάνει τα χατήρια.
Και πολύ ενδιαφέρον το ότι πληροφορηθήκαμε όλοι ότι έφτασες μέχρι εκεί, σημαίνει ότι επηρεάζεσαι πάρα πολύ από αυτά που γράφονται για σένα (τα οποία, βεβαίως, εσύ ο ίδιος προκαλείς).
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πήρες τόσο προσωπικά το μήνυμά μου. Μήπως μου έστειλες κι εσύ κάτι τελευταία και δεν το πρόσεξα;
Πάντως μην ανησυχείς, δεν είμαι από τα μέλη που θίγονται τόσο εύκολα, ώστε να φτάνουν να τα σκάνε σε δικηγόρους για τόσο γελοίους λόγους.
Εξάλλου, προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να θιχτώ, ούτε να προσβληθώ από αυτό που πιστεύει κάποιος μέσα σε ένα φόρουμ που για κάποιους (όχι όλους) υπάρχει ανωνυμία.
Επίσης, όσο χρόνια βρίσκομαι στο φόρουμ, δεν έχει τολμήσει κανένας να με απειλήσει, ούτε κρυφά ούτε φανερά.
Άρα, κανένα σοβαρό λόγο δεν έχω για να φτάσω μέχρι τα δικαστήρια. Αστεία πράγματα!
Ας προσέχουν εκείνοι που διαρρέουν τα στοιχεία τους, γιατί τίποτα δε μένει κρυφό για πολύ. Και εκείνοι που θίγονται εύκολα, όπως και του λόγου σου!
Έσπευσες για δικούς σου λόγους (όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται) να παρεξηγήσεις κάτι που έγραψα, με αφορμή ένα νηπιακής νοημοσύνης π.μ. που έλαβα.
Για να σου το κάνω λιανά, προειδοποίησα κάποιους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους για να γράφουν σαχλαμάρες, ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί.
Μπορεί αυτοί να πιστεύουν ότι η πραγματική τους ταυτότητά είναι και θα παραμείνει κρυφή, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ή πολύ εύκολα ανατρέπεται.
Και μάλλον θα νρέπονταν πολύ αν κάποιοι γνώριζαν την πραγματική τους ταυτότητα.
Αυτά.
Τελικά βλέπω κωμωδία... :)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (προσωπικά δεδομένα)