Τι σκέφτεστε; - Page 1529
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1529 of 1532 FirstFirst ... 529102914291479151915271528152915301531 ... LastLast
Results 22,921 to 22,935 of 22967
    Banned
    δλδη μαγκαιβερ είναι μονο για τον υπνο?είναι κι μυοχαλαροτηκα? παυσίπονα είναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    δλδη μαγκαιβερ είναι μονο για τον υπνο?είναι κι μυοχαλαροτηκα? παυσίπονα είναι?

Oχι βρε Γιωργο , ουτε μυοχαλαρωτικα ειναι , ουτε παυσιπονα , μονο για υπνο . Λεγε με Αγγελο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Κάποιος έπαθε ηλεκτροπληξία εδώ μέσα ή μου φαίνεται;

Eμ , με τοσο ηλεκτρονικο τσιγαρο , επομενο ηταν .

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι για την ώρα τουλάχιστον ούτε σήμερα έχω όρεξη να δω ταινία...τι στο καλό μ' έχει πιάσει και δεν έχω όρεξη για τίποτα; Ίσως να χρειαστεί κι άλλη αύξηση του φαρμάκου, θα δείξει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...8374c75b34b6ac

Παρτα δημοσια και εσυ τα ξεφτιλικια σου θλιβερο ανθρωπακι.. Μονο εσυ πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις στερημενο προσοχης.. Ο μονος λογος που το βαζω ειναι για να καταλαβουν ολοι ποια συγκεκριμενη μαιμου εισαι.
    (ας φαω και ποντους χαλαλι σου)
    Photoshop???χα

Banned
    Σκρινσοτ χα!!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 20:46.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 20:45.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καλα αυτές οι απειλες ότι τα γραπτα μενουν κι ότι θα μπλέξετε οποιοι στελνετε μηνυματα!! γενικα εφρασεις του στυλ ""θα σου δειξω εγω!!,, θα δεις τι θα παθεις"", η θα βρεθεις μπλεγμένος με τον νομο!!, η θα σου καμω μηνυση!" και αλλα τετοια εχουν πολύ γελιο ετσι!!χιχιχιχι
    Αυτή η χωρα !!τοσο ωραια χωρα,,τοσο ωραια τοπια αλλα τοσο άσχημους χαρακτήρες!! ευτυχως που είναι πολύ λιγοι,, ευτυχως που οι πιο πολλοι όπως κι εδώ στο φορουμ είναι νορμαλ ανθρωποι!!χωρις μησος στην καρδουλα τους!
    Μια μικρη συμβουλη προς δικομανεις χαρακτήρες!!χιχιχι λοιπον για να γλειτωσετε το 100ςυρο που είναι εξαρχής για μια μηνυση,, κι για να μην δωσετε αδικα το 250ευρο (οπου μπορει να παει κι τα διπλα ετσι ) σε παραβολα κι αμοιβη του δικηγορου , επισης είναι δυο τα βηματα, πρωτα να πληρωσετε για να στειλουν από την εισδαγγελεια καποιο χαρτι, κι αλλα λεφτα μετα για ασφαληστικα μετρα, αλλα λεφτα για αγωγη!!
    αλλα το πιο σημαντικο -επειδή καποτες κι εγω εκανα την βλακεια να μπω στο τριπακι αυτό- λοιπον για να ζητησει καποιος δικαιοση για προσβολή προσωπικότητας, η ότι θυγουν τα προσωπικα του θεματα θα πρεπει να μπαινει εδώ στο φορουμ κι να αναγραφετε το πραγματικοτου ονομα!! με το νικνειμ ρεσεις δεν μπορειτε να πειτε ότι σας θιγουν!!πως θα ζητατε ηθικη αποζημειωση??? όταν δεν προσβαλεστε εσεις??? χιχιχιχιχ ημαρτον ,,ψαξτετω λιγάκι πριν του δωσετε του δικηγορου τα λεφτα!! αυτος θα σας πει ότι παιζει να βγει ακρη για να σας τα παρει!! αλλα αν δε γραφεις το ονομασου δεν μπορεις!! με το νικ νειμ κυκλοφορειτε στο κοινωνικο σας συνολο??ώστε να θιχτεί η προσωπικότητας σας?? αν καποιος όμως γραφει το ονομα του π,χ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΥ" μπορει να πει ότι με προσβαλουν ότι ντρςεπομαι να κυκλοφορισω κι ότι εχω χασει πελατες από την δουλεια μου αρα ζητω χρηματικη αποζημιωση! επισης αν το φορουμ εχει κανει εναρξη η πηρε αδεια από την γκουγκλ αντε βγαλτε ακρη στα ευρωπαικα δηκαστ. αν εχει βγαλει την αδεια από τις ελληνικες αρχες μπορειτες να ζητήσετε να γινουν ανοιγμα των αρχειων του,Ολα αυτά αν κερδισει καποιος το δικαστηριο, κι αμα ο αντιδικος του δεν το παει στο εφετειο, η αν δεν ζητησει αναβολή η ότι προκυπτουν νεα δεδωμενα αρα δλδη σε 5-6 χρονια! κι αν όλα πανε καλα μπορει να βαλει τα εξοδατου και με τον τοκο στην αποζημιωση του! αλλα μεχρι τωτες υπολογιστε ποσα είναι να δωσετε!! Και μην ξεχνατε ότι ο κάθε ενας σαν θα παει να χασει την δικη εχει το δικαιωμα να ζητηση να τα βρουνε! οπου αν σας πει συγνωμη μπροστα στον προεδρο της εδρας την γλειτωνει!! χαχα,διοτις μην ξεχνατε ότι μπορει να φερει χαρτι από ψυχιατρο ότι την εποχη που εγραψε ότι εγραψε ηταν υπο την επιρια φαρμακων.
    Αρα είναι πολύ σπανιο να βγαλετε ακρη από εδώ επειδή καποιος νομιζει ότι θιχτηκε!! εξαλου αν ηταν ετσι οσοι θιγόμαστε για περι της υγειας μας θεματα! όταν δλδη εμενα με προσβαλε η κλικα ,κι χλευαζε την πολυτοξικομανιαμου με την λογικη αυτή θα μπορουσα να τους κερδισω την δικη!! αλλα προσωπικα δεν το βλεπω τοσο σημαντικο !!ουτε είναι εδώ μεσα η ζωημου!! δυστυχβως όμως για την κυρια από πανω που θελει να κανει δικη ,η ζωουλα της αρχιζει κι υπαρχει εδώ μεσα!! για αυτό κι θελει να κανει δικη!!
    Πολύ χρήσιμο το παραπάνω ποστ για τους δικομανείς, όπως ανέφερες. Κατά καιρούς εμφανίζονται κάποιοι εδώ μέσα, είναι συνήθως αυτοί που πρώτα τα έχουν βάλει με τη διαχείριση επειδή δεν τους κάνει τα χατήρια.
    Και πολύ ενδιαφέρον το ότι πληροφορηθήκαμε όλοι ότι έφτασες μέχρι εκεί, σημαίνει ότι επηρεάζεσαι πάρα πολύ από αυτά που γράφονται για σένα (τα οποία, βεβαίως, εσύ ο ίδιος προκαλείς).
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πήρες τόσο προσωπικά το μήνυμά μου. Μήπως μου έστειλες κι εσύ κάτι τελευταία και δεν το πρόσεξα;

Πάντως μην ανησυχείς, δεν είμαι από τα μέλη που θίγονται τόσο εύκολα, ώστε να φτάνουν να τα σκάνε σε δικηγόρους για τόσο γελοίους λόγους.
    Εξάλλου, προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να θιχτώ, ούτε να προσβληθώ από αυτό που πιστεύει κάποιος μέσα σε ένα φόρουμ που για κάποιους (όχι όλους) υπάρχει ανωνυμία.
    Επίσης, όσο χρόνια βρίσκομαι στο φόρουμ, δεν έχει τολμήσει κανένας να με απειλήσει, ούτε κρυφά ούτε φανερά.
    Άρα, κανένα σοβαρό λόγο δεν έχω για να φτάσω μέχρι τα δικαστήρια. Αστεία πράγματα!
    Ας προσέχουν εκείνοι που διαρρέουν τα στοιχεία τους, γιατί τίποτα δε μένει κρυφό για πολύ. Και εκείνοι που θίγονται εύκολα, όπως και του λόγου σου!

Έσπευσες για δικούς σου λόγους (όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται) να παρεξηγήσεις κάτι που έγραψα, με αφορμή ένα νηπιακής νοημοσύνης π.μ. που έλαβα.
    Για να σου το κάνω λιανά, προειδοποίησα κάποιους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους για να γράφουν σαχλαμάρες, ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί.
    Μπορεί αυτοί να πιστεύουν ότι η πραγματική τους ταυτότητά είναι και θα παραμείνει κρυφή, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ή πολύ εύκολα ανατρέπεται.
    Και μάλλον θα νρέπονταν πολύ αν κάποιοι γνώριζαν την πραγματική τους ταυτότητα.
    Αυτά.

Banned
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 20:48.

Banned
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης....
    μα της εσπασες τα νευρα εντελως τοσο καιρο της κολας κ δε την αφηνεις σε ησυχια ολοι θελουν λιγο χρονια για να ηρεμισουν αν εσυ εισαι καψουρης αυτη δεν ειναι μαζι σου...
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 20:51.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μα της εσπασες τα νευρα εντελως τοσο καιρο της κολας κ δε την αφηνεις σε ησυχια ολοι θελουν λιγο χρονια για να ηρεμισουν αν εσυ εισαι καψουρης αυτη δεν ειναι μαζι σου...
    Aστον χρυσε μου μιλαει με τον εαυτο του τωρα , μην τον διακοπτεις!

Senior Member
    Τελικά βλέπω κωμωδία... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Last edited by Aeon; 13-01-2015 at 20:52.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. (προσωπικά δεδομένα)
    Last edited by Aeon; 12-01-2015 at 13:47.