Σκέφτομαι πως όταν έρθει η μέρα η κακιά , η πραγματικά κακιά μέρα, και φαίνεται πως θα έρθει σύντομα, θα κάνω κάτι κακό, δεν μπορεί. Είναι αρρωστημένη η κατάσταση.
Printable View
Σκέφτομαι πως όταν έρθει η μέρα η κακιά , η πραγματικά κακιά μέρα, και φαίνεται πως θα έρθει σύντομα, θα κάνω κάτι κακό, δεν μπορεί. Είναι αρρωστημένη η κατάσταση.
σκεφτομαι φαντασματα να μας κοιτανε, να περπατανε μαζι μας, και να μας κοροϊδευουν που δε μπορουμε να περασουμε μεσα απο τοιχους. ειναι 4 η ωρα και δεν εχω υπνο.
Δεν νιωθω, δεν σκεφτομαι, mood apathetic......
σκεφτομαι καφε κι αλκοολ με τη Νικολ. κοιμηθηκα 5 τελικα εχθες, σημερα ξυπνησα 11 και ψιλοσερνομαι, δεν εχω διαθεση να κανω πολλα πραγματα (οχι οτι ειχα ποτε μου)...
skeftomai apo pou na arxisw...ela na kanoume mia arxh mazi!!
Έχω σαλτάρει. Αυτή τη στιγμή έχω πάρει ένα πιρούνι και τσιμπάω με μανία τα χέρια μου, χαρακώνω το κορμί μου και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, βλέπω οράματα μπροστά μου, βλέπω δαίμονες με τρομακτικά πρόσωπα, τους πιάνω όμως και δεν υπάρχει τίποτα εκεί άραγε το έχει κάνει κανείς άλλος αυτό; Να δοκιμάσει να επιβεβαιώσει τις παραισθήσεις του με την όραση η την αφή; Γιατί αν μπορείς να βλάψεις κάποιον δεν είσαι άρρωστος αυτό να το βάλεις καλά στο φτωχό σου μυαλό.
Ότι δεν θα προσπαθούσα ποτέ να πεθάνω , αλλά αν υπήρχε ο θεός, θα με είχε λυπηθεί και θα μου έκανε το χατίρι. Αισθάνομαι πως αν ξαφνικά σταματήσω να υπάρχω, δεν θα χάσω και τίποτα σπουδαίο. Για την ακρίβεια, δεν θα χάσω τίποτα! Τίποτα! Δεν θα μου έλειπε τίποτα! Τίποτα! Κουράστηκα….
Κι αν το κάποτε είναι πολύ μακριά; Κουράστηκα ήδη να το περιμένω. Μερικά πράγματα έχουν αξία όταν έρθουν στην ώρα τους. Μετά είναι πολύ αργά… Μπορεί και να μην τα θέλεις πια. Όταν κρυώνεις τον χειμώνα και σου έρθει το παλτό τον Αύγουστο, είναι φάρσα και όχι εκπλήρωση.
Ουφ, καλά είμαι τώρα! Πήρα μια χούφτα φάρμακα και μου βουτήξανε το κεφάλι σε κρύο νερό και συνήλθα :p
ναι, αλλα αν δεν το πεταξεις, θα το χρειαστεις μια χαρα τον επομενο χειμωνα...
δεν χρειαζεται να περιμενεις τιποτε.
εξαλλου αν το καλοσκεφτεις, οτι προγραμματα κι αν εκανες ποτε, αυτα που ηταν να ερθουν, ηρθαν οταν γουσταραν ;)
και θα το θελεις μια χαρα, μην ανησυχεις.
εσυ κανονισε μονο τα σημερινα. να τα διευθετησεις οσο γινεται καλυτερα για τωρα...
Σούελ σου έστειλα pm