Τι σκέφτεστε; - Page 155
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 155 of 1532 FirstFirst ... 551051451531541551561571652052556551155 ... LastLast
Results 2,311 to 2,325 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι πως όταν έρθει η μέρα η κακιά , η πραγματικά κακιά μέρα, και φαίνεται πως θα έρθει σύντομα, θα κάνω κάτι κακό, δεν μπορεί. Είναι αρρωστημένη η κατάσταση.
    Last edited by carrot; 24-06-2011 at 17:47.

Banned
    σκεφτομαι φαντασματα να μας κοιτανε, να περπατανε μαζι μας, και να μας κοροϊδευουν που δε μπορουμε να περασουμε μεσα απο τοιχους. ειναι 4 η ωρα και δεν εχω υπνο.

Senior Member
    Δεν νιωθω, δεν σκεφτομαι, mood apathetic......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    σκεφτομαι καφε κι αλκοολ με τη Νικολ. κοιμηθηκα 5 τελικα εχθες, σημερα ξυπνησα 11 και ψιλοσερνομαι, δεν εχω διαθεση να κανω πολλα πραγματα (οχι οτι ειχα ποτε μου)...

Member
    skeftomai apo pou na arxisw...ela na kanoume mia arxh mazi!!

Senior Member
    Έχω σαλτάρει. Αυτή τη στιγμή έχω πάρει ένα πιρούνι και τσιμπάω με μανία τα χέρια μου, χαρακώνω το κορμί μου και βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, βλέπω οράματα μπροστά μου, βλέπω δαίμονες με τρομακτικά πρόσωπα, τους πιάνω όμως και δεν υπάρχει τίποτα εκεί άραγε το έχει κάνει κανείς άλλος αυτό; Να δοκιμάσει να επιβεβαιώσει τις παραισθήσεις του με την όραση η την αφή; Γιατί αν μπορείς να βλάψεις κάποιον δεν είσαι άρρωστος αυτό να το βάλεις καλά στο φτωχό σου μυαλό.

Senior Member
    Ότι δεν θα προσπαθούσα ποτέ να πεθάνω , αλλά αν υπήρχε ο θεός, θα με είχε λυπηθεί και θα μου έκανε το χατίρι. Αισθάνομαι πως αν ξαφνικά σταματήσω να υπάρχω, δεν θα χάσω και τίποτα σπουδαίο. Για την ακρίβεια, δεν θα χάσω τίποτα! Τίποτα! Δεν θα μου έλειπε τίποτα! Τίποτα! Κουράστηκα….

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Ότι δεν θα προσπαθούσα ποτέ να πεθάνω , αλλά αν υπήρχε ο θεός, θα με είχε λυπηθεί και θα μου έκανε το χατίρι. Αισθάνομαι πως αν ξαφνικά σταματήσω να υπάρχω, δεν θα χάσω και τίποτα σπουδαίο. Για την ακρίβεια, δεν θα χάσω τίποτα! Τίποτα! Δεν θα μου έλειπε τίποτα! Τίποτα! Κουράστηκα….
    ναι, αλλα δεν υπαρχει κι ετσι εχεις κι εσυ μια ευκαιρια να ευτυχησεις!!!!!!
    μπορει τωρα να αισθανεσαι ετσι, αλλα πως μπορεις να ξερεις οτι θα αισθανεσαι παντα ετσι?
    κι οτι δεν θα νοιωσεις ξεκουραστη καποτε????
    κι αν το καποτε αυτο, ειναι πολυ κοντα????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα δεν υπαρχει κι ετσι εχεις κι εσυ μια ευκαιρια να ευτυχησεις!!!!!!
    μπορει τωρα να αισθανεσαι ετσι, αλλα πως μπορεις να ξερεις οτι θα αισθανεσαι παντα ετσι?
    κι οτι δεν θα νοιωσεις ξεκουραστη καποτε????
    κι αν το καποτε αυτο, ειναι πολυ κοντα????
    Κι αν το κάποτε είναι πολύ μακριά; Κουράστηκα ήδη να το περιμένω. Μερικά πράγματα έχουν αξία όταν έρθουν στην ώρα τους. Μετά είναι πολύ αργά… Μπορεί και να μην τα θέλεις πια. Όταν κρυώνεις τον χειμώνα και σου έρθει το παλτό τον Αύγουστο, είναι φάρσα και όχι εκπλήρωση.

Senior Member
    Ουφ, καλά είμαι τώρα! Πήρα μια χούφτα φάρμακα και μου βουτήξανε το κεφάλι σε κρύο νερό και συνήλθα :p

Senior Member
    Κι αν το κάποτε είναι πολύ μακριά; Κουράστηκα ήδη να το περιμένω. Μερικά πράγματα έχουν αξία όταν έρθουν στην ώρα τους. Μετά είναι πολύ αργά… Μπορεί και να μην τα θέλεις πια. Όταν κρυώνεις τον χειμώνα και σου έρθει το παλτό τον Αύγουστο, είναι φάρσα και όχι εκπλήρωση.
    Θα ανάψουμε φουλ το κλιματιστικό και θα το φορέσεις μια χαρά, μέχρι να κρυώσει λίγο ο καιρός :).
    Και όχι, δεν είναι συμβιβασμός αυτό...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    ναι, αλλα αν δεν το πεταξεις, θα το χρειαστεις μια χαρα τον επομενο χειμωνα...
    δεν χρειαζεται να περιμενεις τιποτε.
    εξαλλου αν το καλοσκεφτεις, οτι προγραμματα κι αν εκανες ποτε, αυτα που ηταν να ερθουν, ηρθαν οταν γουσταραν ;)
    και θα το θελεις μια χαρα, μην ανησυχεις.
    εσυ κανονισε μονο τα σημερινα. να τα διευθετησεις οσο γινεται καλυτερα για τωρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ουφ, καλά είμαι τώρα! Πήρα μια χούφτα φάρμακα και μου βουτήξανε το κεφάλι σε κρύο νερό και συνήλθα :p
    Περαστικά εντομάκι! :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Περαστικά εντομάκι! :)
    Δεν ήμουν άρρωστος :)

Senior Member
    Σούελ σου έστειλα pm