Originally Posted by
Blue1
Φίλε jim, διάβασα κάποια σημεία του post σου, δε μπορώ να πω ότι τα διάβασα όλα γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, γι΄ αυτό και μπορεί να μου διαφεύγουν κάποια πράγματα για να σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη γνώμη για την προσωπικότητά σου. Εχω να πω τα εξής σχετικά με το θέμα σου:
1) Μην αναλύεις υπερβολικά τα πράγματα. Ειδικά οι άντρες το έχετε αυτό και είναι πολύ βολικό. Πάρτα λίγο ξόφαλτσα. Δεν θα ισιώσεις εσύ τα στραβά του κόσμου, ούτε θα φτιάξεις την αδικία. Οποια σκέψη σε τρελλαίνει απλά προχώρα και βγάλτη από το μυαλό σου με μια άλλη.
2) Το θέμα της δουλειάς συνέχιζε να το παλεύεις. Αν κατάλαβα καλά είσαι άνεργος ή μήπως δεν κατάλαβα καλά; Απλά και μια δουλειά χαμηλότερη από τις προσδοκίες σου ίσως σου δώσει αυτοπεποίθηση, ίσως γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους,΄ανοίξεις καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σου. Καλό είναι στη φάση που είσαι να κάνεις λίγο εργασιοθεραπεία. Να μην έχεις δηλ. χρόνο να σκεφτείς γύρω από τα προβλήματα που σε απασχολούν γιατί θα είσαι κουρασμένος π.χ. από την εξαντλητική δουλειά.
3) Μη φοβάσαι να πας με κορίτσια επί πληρωμή. Δεν είναι καθόλου κακό ή παρακμιακό. Ισα, ίσα αν το δεις σωστά θα σε ανεβάσει κιόλας. Σεξ χωρίς συναίσθημα. Γιατί μήπως η σχέση που θα έκανες με κοπέλες της ηλικίας σου είναι με συναίσθημα; Οι περισσότερες, σε πληροφορώ, είναι επιφανειακές και στηρίζονται μόνο στο βόλεμα
4) Να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι mε προβλήματα που δεν παιρνούν από το χέρι τους να λυθούν (π.χ. υγείας). Εσένα αν το παλέψεις θετικά το θέμα, πιστεύω είναι ζήτημα χρόνου να δούμε έναν άλλο jim. Aλλωστε η ζωή είναι ένας αγώνας. Για άλλους περισσότερο για άλλους λιγότερο αλλά ναι είναι αγώνας.
5) Να προσέχεις την εμφάνισή σου και το ντύσιμό σου και τα κιλά σου. Επιφανειακό μεν αλλά λειτουργεί.
6) Να μή φοβάσαι την απόρριψη από κοπέλες. Ακόμα και αν σε απορρίψει κάποια φερόμαστε με καλοσύνη και ευγένεια και προχωράμε παρακάτω. Και να ξέρεις ότι "μόνο αυτός που χτυπάει μια πόρτα έχει πιθανότητα να του ανοίξει"
Αυτά τα ολίγα. Και κάνε καμία παραγγελία μέσω internet καμιά ωραία αλλοδαπή. Μια χαρά θα περάσεις και θα απομυθοποιήσεις τη φάση. Η αρχή είναι δύσκολη. Και δεν θα σου τα πρήξει κιόλας αυτή με τις απόψεις της ούτε θα σου ζητάει γάμους και παιδιά. Δες το λίγο διαφορετικά