Results 2,311 to 2,325 of 2414
-
27-02-2011, 01:14 #2311
Κοιτα δεν ειναι απαραιτητο οτι σε υποτιμουν, μπορει απλα να σε διακρινουν με καποιες ιδιαιτεροτητες, χωρις θετικο η αρνητικο προσημο μπροστα. Π.χ. μπορει να εισαι ο τζιμακος γιατι εισαι το μοναχοπαιδι και μοναχογιος, ο κανακεμενος, ο εξυπνος και σπουδαγμενος, της θεωριας λοιπον κι οχι της πραξης. Μπορει να εισαι μιρκοτερος στην ηλικια απο αλλα ξαδερφια π.χ., μπορει εχεις την εικονα του καλου παιδιου. Δεν ημουν μπροστα, δεν ξερω πως το λενε, υποθεσεις κανω!
- 27-02-2011, 01:17 #2312
τζιμ δε θελω να σε απογοητευσω αλλα υπαρχει και μια περιπτωση το σωμα να ανταποκρινεται στις γυναικες αλλα το μυαλο να λεει οχι και να μην το αφηνει τελικα το σωματικο να φτασει παραπερα... Π.χ. και εμενα μου αρεσε καποτε ενας αλλα ηξερα οτι δεν τον θελω για σχεση και γιαυτο δεν ηθελα να του κατσω κοινως.. τρελαινομουν οταν με αγγιζε αλλα ελεγα οχι οχι οχι δε γινεται τπτ παρακατω..
27-02-2011, 01:18 #2313
δεν μπορει να αρεσουμε σε όλους και σίγουρα δεν θα σου έλεγε ποτε κατάμουτρα πως δεν της βγήκε. Ξέρεις, το περίεργο είναι να βρίσκουμε αμέσως ανθρώπους που ταιριάζουμε. Το σύνηθες είναι να μη ταιριάζουμε. τώρα, για το σπάσιμο που σκέφτεσαι να κάνεις μου φαίνεται πως εκεί φαίνεται όλη η απειρία σου.
άμα δεν σε θέλει, το να στραβώσει εγωιστικά και να σου δώσει για λίγο σημασία θα είναι ντελως φεικ και τελείως απατηλό.
27-02-2011, 11:28 #2314
Ειλικρινα καμια φορα δεν βγαζω ακρη με σας!! Ακου τωρα να θελει το σωμα και οχι το μυαλο!! τα ψυριζετε ολα και τα θελετε στην εντελεια! Γι αυτο καταληγετε με μαλακες που σας πληγωνουν στο τελος! Και μετα οι αντρες ειναι γουρουνια, ειναι εκμεταλλευτες και λοιπα μελω! Καταλαβετε κατι: πρεπει να μην φοβαστε να πειραματιζεστε και να ακολουθειτε τους αντρικους ρυθμους. Ο αντρας δοκιμαζει και φευγει. Εσεις και να κατσετε μια φορα σε εναν δοκιμαστικα σας φαινεται οτι υπογραφετε κανα συμβολαιο!! Εσεις χανετε να το ξερεις... Και πανω απ ολα ταλαιπωρειτε εμας που παμε χαλαρα και βλεπουμε
27-02-2011, 11:34 #2315
Οπως και να χει οτι και να μαι πρεπει να σεβαστουν το γεγονος οτι ειμαι 27 χρονων αντρας και απαιτω καποιο σεβασμο σαν αυτον που δειχνω. Αν μικροδειχνω δεν σημαινει τιποτα. Σπουδασα, πηγα φανταρος, θα μπορουσα να χω οικογενεια τωρα... Ανεργος δεν ειμαι απο επιλογη... Κι ουτε μαρεσει να με χαρτζηλικωνει ο πατερας... Πιστευω εχω δωσει πολυ αερα που θα πρεπει να παρω πισω... Ελπιζω να το κανω ψυχραιμα γιατι εχω πολλα απωθημενα και στο σοι και στους κυκλους τους φιλικους... Απλα αντιλαμβανομαι , μπορει λαθεμενα, οτι με θεωρουν αβουλο ον και με πειραζουν αλλα πανω απ ολα με θεωρουν καραγκιοζη και αναξιο να αναλαβω ευθυνες... Και μου το δειχνουν πολυ προσβλητικα καποιες φορες... Ιδιαιτερα τα παιδια που ειχαν σχεσεις απο νωρις
27-02-2011, 12:01 #2316
27-02-2011, 13:01 #2317
Φίλε jim, διάβασα κάποια σημεία του post σου, δε μπορώ να πω ότι τα διάβασα όλα γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, γι΄ αυτό και μπορεί να μου διαφεύγουν κάποια πράγματα για να σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη γνώμη για την προσωπικότητά σου. Εχω να πω τα εξής σχετικά με το θέμα σου:
1) Μην αναλύεις υπερβολικά τα πράγματα. Ειδικά οι άντρες το έχετε αυτό και είναι πολύ βολικό. Πάρτα λίγο ξόφαλτσα. Δεν θα ισιώσεις εσύ τα στραβά του κόσμου, ούτε θα φτιάξεις την αδικία. Οποια σκέψη σε τρελλαίνει απλά προχώρα και βγάλτη από το μυαλό σου με μια άλλη.
2) Το θέμα της δουλειάς συνέχιζε να το παλεύεις. Αν κατάλαβα καλά είσαι άνεργος ή μήπως δεν κατάλαβα καλά; Απλά και μια δουλειά χαμηλότερη από τις προσδοκίες σου ίσως σου δώσει αυτοπεποίθηση, ίσως γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους,΄ανοίξεις καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σου. Καλό είναι στη φάση που είσαι να κάνεις λίγο εργασιοθεραπεία. Να μην έχεις δηλ. χρόνο να σκεφτείς γύρω από τα προβλήματα που σε απασχολούν γιατί θα είσαι κουρασμένος π.χ. από την εξαντλητική δουλειά.
3) Μη φοβάσαι να πας με κορίτσια επί πληρωμή. Δεν είναι καθόλου κακό ή παρακμιακό. Ισα, ίσα αν το δεις σωστά θα σε ανεβάσει κιόλας. Σεξ χωρίς συναίσθημα. Γιατί μήπως η σχέση που θα έκανες με κοπέλες της ηλικίας σου είναι με συναίσθημα; Οι περισσότερες, σε πληροφορώ, είναι επιφανειακές και στηρίζονται μόνο στο βόλεμα
4) Να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι mε προβλήματα που δεν παιρνούν από το χέρι τους να λυθούν (π.χ. υγείας). Εσένα αν το παλέψεις θετικά το θέμα, πιστεύω είναι ζήτημα χρόνου να δούμε έναν άλλο jim. Aλλωστε η ζωή είναι ένας αγώνας. Για άλλους περισσότερο για άλλους λιγότερο αλλά ναι είναι αγώνας.
5) Να προσέχεις την εμφάνισή σου και το ντύσιμό σου και τα κιλά σου. Επιφανειακό μεν αλλά λειτουργεί.
6) Να μή φοβάσαι την απόρριψη από κοπέλες. Ακόμα και αν σε απορρίψει κάποια φερόμαστε με καλοσύνη και ευγένεια και προχωράμε παρακάτω. Και να ξέρεις ότι "μόνο αυτός που χτυπάει μια πόρτα έχει πιθανότητα να του ανοίξει"
Αυτά τα ολίγα. Και κάνε καμία παραγγελία μέσω internet καμιά ωραία αλλοδαπή. Μια χαρά θα περάσεις και θα απομυθοποιήσεις τη φάση. Η αρχή είναι δύσκολη. Και δεν θα σου τα πρήξει κιόλας αυτή με τις απόψεις της ούτε θα σου ζητάει γάμους και παιδιά. Δες το λίγο διαφορετικά
27-02-2011, 13:28 #2318
Πως ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο?? ΠΩΣ?? Και καλα οκ...ας πουμε οτι ειναι αυτη η περιπτωση... γιατι δεν μου το ξεκοψε απ την αρχη? Γιατι σημαδια εδωσε και δινει πολυ χοντρα...αλλα ολο μελι μελι και τηγανιτα τιποτα!!
Οχι φιλε/φιλη δεν βγαζω θυμο για την καρυ... βγαζω αγανακτηση, απογοητευση και μια γαμημενη απορια γιατι πρεπει τα γαμημενα τα πραγματα να τα κανουν τοσο γαμημενα πολυπλοκα!!!! Ενα κι ενα κανει δυο... ή θελω ή δεν θελω.... εγω ειπα πως ηθελα και μεχρι τωρα δεν εχω κανει πισω... και βεβαιως για μια ακομα φορα που εμπιστευομαι την σταθεροτητα και την μπεσα των ανθρωπων πεφτω πανηγυρικα εξω!!!! Ιδιαιτερα αυτη απο χαζοκοριτσα... Αλλα ας οψεται πως μου τα χει φερει η ζωη! Γιατι αν ηταν κανας αλλος θα την ειχε κανει κομπολοι τωρα...
27-02-2011, 13:35 #2319
Εχεις δικιο σαυτα που λες... Διαφωνω μονο στον αγοραιο ερωτα... δεν θελω να την ξαναπατησω... μπορει οπως λες να ειναι βολεματικες οι σχεσεις στην ηλικια μας (προσωπικα δεν το πιστευω απολυτα) αλλα οσο να ναι υπαρχει η ανθρωπινη επαφη... αν δεν τα καταφερεις στην αρχη η κοπελα σου θα σε καταλαβει... κι αυτη η ελλειψη βιασυνης ειναι που με χαλαρωνει... η ******* θελει να τελειωνεις εδω και τωρα και εγω θα κομπλαρω ειναι βεβαιο... Και για ωραιες αλλοδαπες που λες ειναι πολλα τα λεφτα αρη... εδω προσπαθω να βρω κανα 50 ευρω να παω σε ψυχολογο και μου λες για πουτανες του 200ευρου?
Ναι ειμαι και ανεργος και παρθενος και αγχωτικος και απο φτωχη οικογενεια και ανωριμος και εγωιστης και κοντευω τα 30... θες κι αλλα?? Ειμαι στα ορια νευρικου κλονισμου ή εκρηξης θυμου και το μοναδικο που με κραταει απ το να κανω μεγαλη φασαρια ειναι η γυμναστικη...
27-02-2011, 13:43 #2320
27-02-2011, 13:46 #2321
Ναι ειμαι και ανεργος και παρθενος και αγχωτικος και απο φτωχη οικογενεια και ανωριμος και εγωιστης και κοντευω τα 30... θες κι αλλα?? Ειμαι στα ορια νευρικου κλονισμου ή εκρηξης θυμου και το μοναδικο που με κραταει απ το να κανω μεγαλη φασαρια ειναι η γυμναστικη...[/QUOTE]
Nα διαχειριστείς το θυμό σου και το άγχος σου. Με γυμναστική, γιόγκα, ό,τι σε ευχαριστεί. Υπάρχουν και δωρεαν ασχολίες που μας προσφέρουν χαρά.
Οσο για το άνεργος οι περισσότεροι στην ηλικία σου με προσόντα άνεργοι είναι ή κάνουν δουλειές χαμηλότερες των προσόντων τους. Επομένως δεν είσαι ο μόνος. Εγώ αν βρισκόμουν στη θέση σου θα πάλευα πιο πολύ το θέμα της δουλειάς παρά των σχέσεων. Εκεί τις περισσότερες φορές δεν βγάζεις άκρη, ούτε βρίσκεις το δίκιο σου. Ενα ένα βηματάκι.
Φτωχή οικογένεια. Το 90% δεν γεννηθήκαμε από πλούσιους γονείς. Τί να κάνουμε να πεθάνουμε; Απλά παλεύουμε για το καλύτερο
27-02-2011, 14:42 #2322
27-02-2011, 14:46 #2323
Nα διαχειριστείς το θυμό σου και το άγχος σου. Με γυμναστική, γιόγκα, ό,τι σε ευχαριστεί. Υπάρχουν και δωρεαν ασχολίες που μας προσφέρουν χαρά.
Οσο για το άνεργος οι περισσότεροι στην ηλικία σου με προσόντα άνεργοι είναι ή κάνουν δουλειές χαμηλότερες των προσόντων τους. Επομένως δεν είσαι ο μόνος. Εγώ αν βρισκόμουν στη θέση σου θα πάλευα πιο πολύ το θέμα της δουλειάς παρά των σχέσεων. Εκεί τις περισσότερες φορές δεν βγάζεις άκρη, ούτε βρίσκεις το δίκιο σου. Ενα ένα βηματάκι.
Φτωχή οικογένεια. Το 90% δεν γεννηθήκαμε από πλούσιους γονείς. Τί να κάνουμε να πεθάνουμε; Απλά παλεύουμε για το καλύτερο[/QUOTE]
Αυτα τα ξερω κι εγω...η εφαρμογη τους ομως ειναι δυσκολη... εκει σε θελω καβουρα
Επισης στο λεω να το ξερεις..αν ποτε κανω παιδια και ειμαι ακομα σε αυτη την οικονομικη θεση (διαιωνιζοντας δλδ τη μιζερια μου σαυτους οπως απλοχερα εκαναν οι δικοι μου) θα ναι απιστευτα εγωιστικη σταση εκ μερους μου απεναντι τους! Γιαυτο εγω αν δεν λυσω το οικονομικο αλλα ΚΥΡΙΩΣ το δικο μου ψυχολογικο, παιδια ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κανω! Θα ταν τεραστια αδικια να ερθουν σε εναν προαποφασισμενο μιζερο κοσμο γιαυτους!!! Και πειτε οτι θελετε! Εγω γνωμη δεν αλλαζω... αφου το νιωθω πως ενα παιδι θα μου φερει ευτυχια αρα λοιπον δεν το κανω για κεινο...το κανω για μενα... οχι φιλε μου... οχι εγω!!! Δεν θα παρω ευχαριστω... οχι ακομα τουλαχιστον!
27-02-2011, 14:51 #2324
Σου χε σηκωθει, τα χερια σου πηγαινανε απο μονα τους, τα χειλη σου επισης, κι αργοτερα μας ειπες οτι ενιωσες και αυτο το αισθημα να της κανεις ερωτα. Τι μας λες τωρα αλλα ανταλλων?
27-02-2011, 15:02 #2325
ετσι λεει ο ασκητης.. στην πραγματικοτητα ο σωματικος ποθος ειναι αυτο που λεει.
ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ποθος!!!
βλεπεις στο δρομο μια και λες Κουλα μου η κουλαρα σου....
αυτο ειναι σωματικος ποθος.. κανω λαθος?
αλλο το να ερωτευτεις μια κοπελα και επειδη ειναι τυπαρα στα δικα σου ματια να ειναι η πιο οπμορφη γυναικα του κοσμου....αυτο ειναι πολυ ωραιο και συμβαινει.
αλλα μια ομορφη γυναικα με σωματαρα δεν εσημαινει οτι θα αναγνωρισεις την εμφανιση της αν την ερωτευτεις!!! ειναι προφανες. και μπορει να τη θελεις χωρις να την αγαπας...