αισθανομαι και εγω τα ιδια!δεν εχω κανενα να βγω δεν εχω φιλουσ και νιωθω ζηλια για αυτουσ που εχουν παρεεσ!αισθανομαι χαλια
Printable View
Βαρυς, αδειος...
δεν γινεται να μην σκαω Ηλιανα μου ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαι τοσο κομπλεξικη...εχω σταματησει να σκεφτομαι θετικα πλεον
χαρουμενη...που υπαρχουν και πραγματικοι φιλοι! με τα καλα τους και τα κακα τους :)
δεν υπαρχουν για εμενα φιλοι!δεν με σεβαστηκαν και απομακρυνθηκα.τωρα δεν εχω κανεναν
επειδη βλεπω την αναφερετε συχνα τελευταια, να το ξεκαθαρισουμε για να μη μπερδευοσαστε. η Χριστινα ειναι last year! μπορει να μενουμε κοντα, μπορει να εχουμε ορισμενα κοινα ενδιαφεροντα, αλλα με περναει ηλικιακα, και μαλλον δε ταιριαζουμε και στα υπολοιπα, αφου εγω ειμαι πολυ αρνητικος και κακιασμενος κι αυτη το ακρως αντιθετο. δεστο και στα ζωδια, ταυρος με τοξοτη. αμα θες να μου βρεις νυφη σονυ και καλα απο δω μεσα, ψαξε για καρκινους και σκορπιους. αν και πλεον εγω γουσταρω τρου ξανθουλες, που ελληνιδες δυστυχως σπανιζουν.
μα δεν καθομαι, παω και για μπανια κανονικα, σε λιγο θα φυγω και διακοπες εκτος Αθηνων. αλλα απλα δεν ανηκω σε καποια παρεα να πεις γνωριζω κοσμο απο εκει, δεν εχω συγκεκριμενα ατομα δλδ να περναω τις ωρες μου μαζι τους. τωρα για το αν ειμαι δυσκολος ή οχι δε μπορω να το κρινω εγω, ας πουν αυτες που μου τη πεσαν (Lacrymosa κλπ).
ΚΕΝΟ, γιατι εχεις τοσο μενος με ηλικιακα πλαφον και με ζωδιακους κυκλους για ευρεση συντροφου? Τα λες πιο πολυ για πλακα ή τα εννοεις για καποιο λογο που εσυ βρισκεις σημαντικο?
well, καλοκαιρακι ειναι... κινησου λιγο και πιστευω οτι κατι θα βρεθει!