Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 157
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 157 of 837 FirstFirst ... 57107147155156157158159167207257657 ... LastLast
Results 2,341 to 2,355 of 12551
    Junior Member
    Quote Originally Posted by redrose View Post
    βαρεμαρα,δεν εχω κανεναν να βγω εξω αλλα και να ειχα παλι θα βαριομουν,μεγαλο κενο και καμια φορα ζηλια για τους αλλους που εχουν μεγαλη παρεα και εγω ειμαι κλειστος ανθρωπος και δεν εχω πολλους φιλους
    αισθανομαι και εγω τα ιδια!δεν εχω κανενα να βγω δεν εχω φιλουσ και νιωθω ζηλια για αυτουσ που εχουν παρεεσ!αισθανομαι χαλια

Senior Member
    Quote Originally Posted by pennaky View Post
    αισθανομαι και εγω τα ιδια!δεν εχω κανενα να βγω δεν εχω φιλουσ και νιωθω ζηλια για αυτουσ που εχουν παρεεσ!αισθανομαι χαλια
    ΒΡΕ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΗ ΣΚΑΣ ΠΕΝΑΚΙ
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Member
    Βαρυς, αδειος...
    ...

Junior Member
    δεν γινεται να μην σκαω Ηλιανα μου ωρες ωρες νιωθω οτι ειμαι τοσο κομπλεξικη...εχω σταματησει να σκεφτομαι θετικα πλεον

Senior Member
    χαρουμενη...που υπαρχουν και πραγματικοι φιλοι! με τα καλα τους και τα κακα τους
    Will I ever be free?

Junior Member
    δεν υπαρχουν για εμενα φιλοι!δεν με σεβαστηκαν και απομακρυνθηκα.τωρα δεν εχω κανεναν

Senior Member
    Quote Originally Posted by pennaky View Post
    δεν υπαρχουν για εμενα φιλοι!δεν με σεβαστηκαν και απομακρυνθηκα.τωρα δεν εχω κανεναν
    ελα βρε πεννακυ..ολα στη ζωη λυνονται..εγινε κατι σοβαρο; σημασια εχει να σε εκτιμανε γι'αυτο που εισαι..θα κανεις καινουριους φιλους!
    Will I ever be free?

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    τι εγινε, του εκατσες του Κενο τελικα :Ρ
    επειδη βλεπω την αναφερετε συχνα τελευταια, να το ξεκαθαρισουμε για να μη μπερδευοσαστε. η Χριστινα ειναι last year! μπορει να μενουμε κοντα, μπορει να εχουμε ορισμενα κοινα ενδιαφεροντα, αλλα με περναει ηλικιακα, και μαλλον δε ταιριαζουμε και στα υπολοιπα, αφου εγω ειμαι πολυ αρνητικος και κακιασμενος κι αυτη το ακρως αντιθετο. δεστο και στα ζωδια, ταυρος με τοξοτη. αμα θες να μου βρεις νυφη σονυ και καλα απο δω μεσα, ψαξε για καρκινους και σκορπιους. αν και πλεον εγω γουσταρω τρου ξανθουλες, που ελληνιδες δυστυχως σπανιζουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    επειδη βλεπω την αναφερετε συχνα τελευταια, να το ξεκαθαρισουμε για να μη μπερδευοσαστε. η Χριστινα ειναι last year! μπορει να μενουμε κοντα, μπορει να εχουμε ορισμενα κοινα ενδιαφεροντα, αλλα με περναει ηλικιακα, και μαλλον δε ταιριαζουμε και στα υπολοιπα, αφου εγω ειμαι πολυ αρνητικος και κακιασμενος κι αυτη το ακρως αντιθετο. δεστο και στα ζωδια, ταυρος με τοξοτη. αμα θες να μου βρεις νυφη σονυ και καλα απο δω μεσα, ψαξε για καρκινους και σκορπιους. αν και πλεον εγω γουσταρω τρου ξανθουλες, που ελληνιδες δυστυχως σπανιζουν.
    ε αμα καθεσαι με σταυρωμενα τα χερια δυσκολα τα πραγματα, λες στα κοριτσια πως θετουν πολυ υψηλα ορια και δεν συνεργαζονται και τωρα κανεις τον δυσκολο χαχαχαχα γκομενα μπορει να μην βρεις, παρεα ομως γτ οχι?

Banned
    ε αμα καθεσαι με σταυρωμενα τα χερια δυσκολα τα πραγματα, λες στα κοριτσια πως θετουν πολυ υψηλα ορια και δεν συνεργαζονται και τωρα κανεις τον δυσκολο χαχαχαχα γκομενα μπορει να μην βρεις, παρεα ομως γτ οχι?
    μα δεν καθομαι, παω και για μπανια κανονικα, σε λιγο θα φυγω και διακοπες εκτος Αθηνων. αλλα απλα δεν ανηκω σε καποια παρεα να πεις γνωριζω κοσμο απο εκει, δεν εχω συγκεκριμενα ατομα δλδ να περναω τις ωρες μου μαζι τους. τωρα για το αν ειμαι δυσκολος ή οχι δε μπορω να το κρινω εγω, ας πουν αυτες που μου τη πεσαν (Lacrymosa κλπ).

Member
    ...

Senior Member
    μα δεν καθομαι, παω και για μπανια κανονικα, σε λιγο θα φυγω και διακοπες εκτος Αθηνων. αλλα απλα δεν ανηκω σε καποια παρεα να πεις γνωριζω κοσμο απο εκει, δεν εχω συγκεκριμενα ατομα δλδ να περναω τις ωρες μου μαζι τους. τωρα για το αν ειμαι δυσκολος ή οχι δε μπορω να το κρινω εγω, ας πουν αυτες που μου τη πεσαν (Lacrymosa κλπ).
    ε αφου στην πεφτουν ολο απο μακρια

Banned
    ε αφου στην πεφτουν ολο απο μακρια
    ναι σ'αυτο εχεις ενα δικιο, τα περισσοτερα μηνυματα που εχω λαβει εδω μεσα με πεσιμο, ειναι απο σαλονικιες. οι γαμημενες οι αθηναιες κοιμουνται ορθιες, και σε καποια φαση σκεφτομουν να μετακομισω εκει πανω, αφου δε ταιριαζω με καμια απο δω.

Senior Member
    ναι σ'αυτο εχεις ενα δικιο, τα περισσοτερα μηνυματα που εχω λαβει εδω μεσα με πεσιμο, ειναι απο σαλονικιες. οι γαμημενες οι αθηναιες κοιμουνται ορθιες, και σε καποια φαση σκεφτομουν να μετακομισω εκει πανω, αφου δε ταιριαζω με καμια απο δω.
    ναι. λες και εκει πανω τελειωσανε οι αντρες, απλα αν πας εκει θα σ'την πεφτουν οι αθηναιες

Senior Member
    ΚΕΝΟ, γιατι εχεις τοσο μενος με ηλικιακα πλαφον και με ζωδιακους κυκλους για ευρεση συντροφου? Τα λες πιο πολυ για πλακα ή τα εννοεις για καποιο λογο που εσυ βρισκεις σημαντικο?
    well, καλοκαιρακι ειναι... κινησου λιγο και πιστευω οτι κατι θα βρεθει!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.