Originally Posted by
Macgyver
Kυκνε , θα προτεινω κατι . 1) να εισαι ευγνωμων για οτι εχεις στην ζωη σου , το δωματιακι σου , την μουσικουλα σου , την πολυτελεια του να μην δουλευεις , ενα πιατο φαι , πραματα που αλλοι τα στερουνται κ εμεις τα θεωρουμε δεδομενα , φυσικα κ εισαι δυσαρεστημενη απο την υγεια σου , λογικο ειναι , αλλα αφου δεν μπορεις προς το παρον να κανεις κατι , αποδεξου την κατασταση , δεν θα κρατησει για παντα ( ξερω οτι σου φαινονται εντελως παραλογα αυτα που γραφω , αλλα σκεψου τα λιγουλακι )
2) βαλε καποιον στοχο , οτιδηποτε , θα προτεινα να αρχισεις να βοηθας κ εσυ αλλα μελη , θα σου δωσει ευχαριστηση το οτι βοηθησες ενα αλλο μελος , εγω το κανω με πμ , κ παιρνω ικανοποιηση οταν αισθανομαι οτι προσεφερα κατι . Ειναι κατι που μεχρι στιγμης δεν τοχεις κανει , μονο βοηθεια ζητας , αλλα οπως βλεπεις , κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει , το γνωριζεις καλα διοτι εισαι εξυπνη , αλλα εχεις βαλτωσει ασχημα , κ οσο μενεις απραγη , θα βαλτωνεις ολο κ περισσοτερο .
Δεν μπορω να μπω ακριβως στην θεση σου , εσυ εισαι εσυ , κ εγω ειμαι εγω . Πιθανον να μην μπορεις να αντιδρασεις . Αλλα να το αφησεις ετσι ?
Ειναι δυσκολα αυτα που προτεινω , το γνωριζω , αλλα ειναι να γινει η αρχη