Originally Posted by
carrie
Δε μας μπιπ ρε μπιπ μην πω τπτ και φαω παλι προειδοποιησεις. Μοναχοπαιδι ειμαι αν θες να ξερεις ναι και η μανα μου ηταν 37 οταν με εκανε, εσενα ο πατερας σου 40, σιγα τη διαφορα, τι χαζομαρες μας κοπανας, ψαχνεις συνεχως να βρισκεις δικαιολογιες γιατι εισαι ετσι και να τα ριχνεις σε αλλους. Και τι σημασια εχει αγορι κοριτσι, πολυ θα υποστηριζαν οτι ισα ισα τα αγορακια περνανε καλυτερα απο τα κοριτσακια στην Ελλαδα! Λοιπον εμενα ο πατερας μου ηταν 53, η μανα μου 37 οταν γεννηθηκα, ειμαι μοναχοπαιδι, εχασα τον πατερα μου πριν 5 μηνες, ο οποιος ηταν ναρκισσιστης κι αντικοινωνικος και υποχονδριος και μεγαλωσα μακρια απο τα σογια τα ξαδερφια και ολους, μονη με τους γονεις μου. Τα καλοκαιρια που εσυ επαιζες με τα ξαδερφια σου στην παραλια εγω διαβαζα σπιτι με τους γονεις μου. Το Πασχα που εσυ σουβλιζες στο χωριο σου με ολο σου το σοι, εμεις τρωγαμε γυρω απο ενα τραπεζει 3 ατομα κοιτωντας ΤιΒι. Οταν εσυ εκανες τους γονεις σου οτι ηθελες, εμενα λεγανε το ονομα μου και παθαινα ταχυκαρδιες και εβγαζα ψυχοσωματικα. Αλλα οτι και να σου πω εσυ εχεις παντα κατι χειροτερο να μου πεις ε?????????? Τελοσπαντων αν νομιζεις οτι σε βοηθαει να γκρινιαζεις και να κατηγορεις αλλους καντο, εγω κοιταω να φτιαχνω τη ζωη μου πια, και με το να γκρινιαζω και να σκεφτομαι το παρελθον χανω χρονο και μενω πισω. Αμα παρεις χαμπαρι οτι αλλοι εχουν περασει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο σενα και τωρα ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο σενα γιατι δεν κατσανε να κατηγορουν την κακια τους μοιρα και τους γονεις τους και την κοινωνια, χωρις αλλά, ομως, μα μου σου ξου και μπιρι μπιρι, θα χεις κανει μεγαλη προοδο! Αντε γεια!