Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 159
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 159 of 161 FirstFirst ... 59109149157158159160161 LastLast
Results 2,371 to 2,385 of 2414
    Senior Member
    ξερω οτι ολοι μας εχουμε τους λογους μας που ειμαστε οπως ειμαστε, κανεις δεν ξυπνησε μια μερα και επελεξε να ειναι δυστυχισμενος, γκρινιαρης, να μεινει παρθενος και οτιδηποτε αλλο ασχημο. Το παρελθον και η οικογενεια ειχαν καθοριστικη επιδραση σε αυτα. Γινομαι και εγω καμια φορα εριστικη και εκνευριζομαι, εχω κι εγω τους λογους μου αλλα δεν εχω πειστει ακομα οτι πρεπει να το αλλαξω, και να ειμαι γλυκεια και ηρεμη και ηπια συνεχεια :P

Senior Member
    carrie συμφωνω απολυτα

tzim σβησε λιγο τα προσωπικα σου μυνηματα

σου στελνω ενα

υ.γ. Θεοφανια δεν ειναι αυτο που νομιζεις :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Δε μας μπιπ ρε μπιπ μην πω τπτ και φαω παλι προειδοποιησεις. Μοναχοπαιδι ειμαι αν θες να ξερεις ναι και η μανα μου ηταν 37 οταν με εκανε, εσενα ο πατερας σου 40, σιγα τη διαφορα, τι χαζομαρες μας κοπανας, ψαχνεις συνεχως να βρισκεις δικαιολογιες γιατι εισαι ετσι και να τα ριχνεις σε αλλους. Και τι σημασια εχει αγορι κοριτσι, πολυ θα υποστηριζαν οτι ισα ισα τα αγορακια περνανε καλυτερα απο τα κοριτσακια στην Ελλαδα! Λοιπον εμενα ο πατερας μου ηταν 53, η μανα μου 37 οταν γεννηθηκα, ειμαι μοναχοπαιδι, εχασα τον πατερα μου πριν 5 μηνες, ο οποιος ηταν ναρκισσιστης κι αντικοινωνικος και υποχονδριος και μεγαλωσα μακρια απο τα σογια τα ξαδερφια και ολους, μονη με τους γονεις μου. Τα καλοκαιρια που εσυ επαιζες με τα ξαδερφια σου στην παραλια εγω διαβαζα σπιτι με τους γονεις μου. Το Πασχα που εσυ σουβλιζες στο χωριο σου με ολο σου το σοι, εμεις τρωγαμε γυρω απο ενα τραπεζει 3 ατομα κοιτωντας ΤιΒι. Οταν εσυ εκανες τους γονεις σου οτι ηθελες, εμενα λεγανε το ονομα μου και παθαινα ταχυκαρδιες και εβγαζα ψυχοσωματικα. Αλλα οτι και να σου πω εσυ εχεις παντα κατι χειροτερο να μου πεις ε?????????? Τελοσπαντων αν νομιζεις οτι σε βοηθαει να γκρινιαζεις και να κατηγορεις αλλους καντο, εγω κοιταω να φτιαχνω τη ζωη μου πια, και με το να γκρινιαζω και να σκεφτομαι το παρελθον χανω χρονο και μενω πισω. Αμα παρεις χαμπαρι οτι αλλοι εχουν περασει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο σενα και τωρα ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο σενα γιατι δεν κατσανε να κατηγορουν την κακια τους μοιρα και τους γονεις τους και την κοινωνια, χωρις αλλά, ομως, μα μου σου ξου και μπιρι μπιρι, θα χεις κανει μεγαλη προοδο! Αντε γεια!
    Καταρχην δεν θα μπω στην διαδικασια να συγκρινω ποιανου η παιδικη ζωη ή εφηβικη ηταν χειροτερη γιατι αυτα τα πραγματα ειναι παντα σχετικα... ομως θα σου πω πως εχω περασει κι εγω πασχα και χριστουγεννα τρια ατομα γυρω απο μια τιβι γιατι ειμαι παιδι μεταναστων αν το θυμασαι.... και μπορει ταχυκαρδιες να μην με πιανανε απο φωνες των γονιων μου αλλα με πιανανε οταν με κοροιδευανε στο σχολειο και με λεγανε χοντρο, οταν ολοι ειχαν κοριτσι εκτος απο μενα, οταν οι δικοι μου μαλωνανε, οταν εμενε η οικογενεια απο λεφτα και αλλα πολλα οποτε μην παρουσιαζεις ροδινη την δικη μου ζωη γιατι δεν ειναι...και σου ξαναλεω δεν εχει νοημα να συγκρινουμε... εννοειται κοιταω μπροστα, εννοειται παλευω...εχεις καταλαβει κατι το αντιθετο για μενα?? Εννοειται σε συγχαιρω για την δυναμικοτητα σου αλλα σε πληροφορω πως τα βηματα που εκανα αυτους τους μηνες με τις κοπελες και την κοινωνικοτητα μου θελουν πολλα κιλα κοτσια οταν εισαι τοσο ντροπαλος οσο εγω!!! Και επισης ενα θεμα εχει τοση σοβαροτητα και βαρυτητα οση του δινει αυτος που το περναει... γιατι οταν εισαι εμπειρος στις σχεσεις και το σεξ και εχεις μετα αλλα προβληματα αμα ερθει καποιος και σου πει πως ειναι παρθενος και του χει γινει εμμονη εσυ τον κοιτας με απορια και γελας σκεπτομενος πως δεν ειναι σοβαρο προβλημα! Οταν κατι γινεται εμμονη και σου γαμαει τη ζωη ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ!!! Κι εγω κανω βηματα..και δεν κοιταω που ηταν και που ειναι ο καθενας γιατι ολα ειναι σχετικα...!!! Αυτο που ξερω ειναι οτι και επαγγελματικα εξελισσομαι οσο μπορω, και προσωπικα, και με τους φιλους μου ξεκαθαριζει το τοπιο με ποιους πραγματικα ταιριαζω και ποιοι μου ρουφαγανε το μεδουλι...!!! Ο μεγαλυτερος εχθρος καμια φορα ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος κι οταν δεν εχεις συμμαχο τον εαυτο σου τοτε φαινομενικα μπορει να μην αντιμετωπιζεις τοσο σοβαρο θεμα...αλλα αυτο ειναι μονο οτι φαινεται.... απο μεσα καμια φορα μου φαινεται οτι εχω να σηκωσω μια τεραστια πετρα απ το στηθος μου αλλα η δυναμη μου δεν επαρκει! Συγκρισεις λοιπον δεν εχουν νοημα...και το οτι γκρινιαζω καμια φορα ειναι τουλαχιστον φυσιολογικο... καποια στιγμη πρεπει να τα λεμε να ξεσπαμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Συγκινητικό το ποστ της carrie. Δεν το λέω καθόλου με συγκατάβαση εξάλλου η μαχητικότητα της δεν αφήνει κανένα περιθώριο για κάτι τέτοιο.
    Εγω παλι δεν συγκινηθηκα γιατι δεν εχει νοημα να κλαις πανω απο χυμενο γαλα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Ουφ.. carry.. με συγκινησε το ποστ σου.. εχεις πολυ δικιο.. οσο κοιταμε πισω απλα χανεται χρονος.. ακομα κι αν το προβλημα του καθενος στα ματια του μοιαζει τεραστιο υπαρχουν οντως τοσα ασχημα και πολυ χειροτερα γυρω μας, ανθρωποι που εχουν τεραστια δυναμη μεσα τους κι ας εχουν περασει τα χιλια δυο. Δυστυχως συνηθως οταν μας τυχουν τα χειροτερα εκτιμαμε οσα ειχαμε πριν .. :-/
    Τα καλα που εχω τα εκτιμω...και τα κακα που εχω παλι εκτιμω οτι δεν ειναι τοσο σοβαρα...το απο μεσα ειναι που εχει το πραγματικο προβλημα κι εκει ψαρωνω λιγο... αλλα θα το λυσω...δεν παιζει να μην το κανω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    carrie συμφωνω απολυτα

tzim σβησε λιγο τα προσωπικα σου μυνηματα

σου στελνω ενα

υ.γ. Θεοφανια δεν ειναι αυτο που νομιζεις :)
    Μπορεις να μου στειλεις ρες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Καταρχην δεν θα μπω στην διαδικασια να συγκρινω ποιανου η παιδικη ζωη ή εφηβικη ηταν χειροτερη γιατι αυτα τα πραγματα ειναι παντα σχετικα... και σου ξαναλεω δεν εχει νοημα να συγκρινουμε... Συγκρισεις λοιπον δεν εχουν νοημα...
    Οταν γκρινιαζεις α ο πατερας μου ηταν μεγαλος, α ημουν μοναχοπαιδι α το ενα α το αλλο, τι θες να σου πουμε ρε τζιμ? οτι μονο εσυ τα περασες? Οτι περασες παναθλια? Οτι καλα κανεις και γκρινιαζεις? ΣΟυ ειπα οτι κι εγω μεγαλο πατερα ειχα, κι εσυ αρχισες τις συγκρισεις του τυπου ναι αλλα εσυ εισαι κοριτσι, η μανα σου θα ηταν νεοτερη, δεν εισαι μοναχοπαιδι και τις τοιαυτες μαλακιες. Εμ λες τις μαλακιες εμ θες να σε αφηνουμε στην κοσμαρα σου? Σαφως καθενας βιωνει προβληματα που γιαυτον ειναι σημαντικα, αυτο που ηθελα να σου πω εγω ειναι οτι το θεμα ειναι να τα ξεπερασεις, οτι προβληματα κι αν εχεις, κι οχι να καθεσαι να μοιρολογας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Εγω παλι δεν συγκινηθηκα γιατι δεν εχει νοημα να κλαις πανω απο χυμενο γαλα...
    Εσυ παλι εισαι τοσο στραβος που συγχωρεισαι για οτι και να πεις. Εκλαψα εγω πανω απο χυμενο γαλα? Εσυ καθεσαι και το κανεις αυτο σε 159 σελιδες και επονται κι αλλες. Εγω ουτε σε ενα ποστ δεν εχω κλαψει. Φαε και ενα ιγκνορ και αντε γγεια

Senior Member
    Οταν γκρινιαζεις α ο πατερας μου ηταν μεγαλος, α ημουν μοναχοπαιδι α το ενα α το αλλο, τι θες να σου πουμε ρε τζιμ? οτι μονο εσυ τα περασες? Οτι περασες παναθλια? Οτι καλα κανεις και γκρινιαζεις? ΣΟυ ειπα οτι κι εγω μεγαλο πατερα ειχα, κι εσυ αρχισες τις συγκρισεις του τυπου ναι αλλα εσυ εισαι κοριτσι, η μανα σου θα ηταν νεοτερη, δεν εισαι μοναχοπαιδι και τις τοιαυτες μαλακιες. Εμ λες τις μαλακιες εμ θες να σε αφηνουμε στην κοσμαρα σου? Σαφως καθενας βιωνει προβληματα που γιαυτον ειναι σημαντικα, αυτο που ηθελα να σου πω εγω ειναι οτι το θεμα ειναι να τα ξεπερασεις, οτι προβληματα κι αν εχεις, κι οχι να καθεσαι να μοιρολογας.
    To αντρικο προτυπο ειναι παντα ο πατερας για τα αγορια... κι εγω δεν το ειχα τοσο δυνατο οσο επρεπε και ναι ενας λογος ειναι η ηλικια του πατερα! Τις ευθυνες μου εγω τις εχω αναλαβει και ξερω καλα τι εχω προκαλεσει σε μενα με τον χαρακτηρα που εχω! Αλλα οι γονεις που χουν ζησει τοσα πριν ερθει το παιδι στη ζωη θα πρεπε να ξερουν να χειριστουν καταστασεις κι οι δικοι σηκωσανε τα χερια ψηλα λες και δεν υπηρξαν ποτε παιδια και δεν μαθανε!! Οτι και να μου λες καρυ αυτο τους το χρεωνω....δεν θα επωμιστω εγω ολη την ευθυνη... τα παιδια δεν μπορουμε να τα κατηγορουμε...(οπως περιτεχνα εκανε παντα η μανα μου και με εκανε να αισθανομαι ενοχικα απο μικρο παιδι!) Δεν τους ξερεις τους δικους μου γιαυτο σου λεω εχω λογους που τους βριζω!

Senior Member
    Εσυ παλι εισαι τοσο στραβος που συγχωρεισαι για οτι και να πεις. Εκλαψα εγω πανω απο χυμενο γαλα? Εσυ καθεσαι και το κανεις αυτο σε 159 σελιδες και επονται κι αλλες. Εγω ουτε σε ενα ποστ δεν εχω κλαψει. Φαε και ενα ιγκνορ και αντε γγεια
    Δεν ειπα οτι κλαις εσυ... αλλουνου ηταν το κομμεντ...και το γεγονος οτι δεν συγκινηθηκα σημαινει οτι πλεον το παρελθον δεν με κανει να συγκινουμαι γιατι το χω αφησει εκει που του πρεπει: πισω και μακρια μου! Ναι εκλαψα πολυ για το παρελθον μου... επρεπε να το πενθησω και θα απολογηθω ουτε σε σενα ουτε σε κανεναν αν ειμαι γκρινιαρης ή κλαψιαρης ειχα αναγκη να το κανω και το κανα και δεν σηκωνω παρατηρησεις!!! Αν ειστε πιο δυνατοι απο μενα εσεις που μου την λετε μπραβο σας!! Να ξερετε ομως οτι δεν επελεξα να ειμαι ετσι! ... αλλα αυτα τελειωσανε και πανε ετσι κι αλλιως!! ...

Senior Member
    Ρες σβησε κι εσυ τα μυνηματα σου γιατι προσπαθω να σου στειλω

Senior Member
    ok ...........................
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    περα απο την εαυταρα σου,ασχολεισαι με τιποτε αλλο?η καρι σου εγραψε καποια βιωματα της και μετα απο τοση συμπαρασταση το μονο που εχεις να της πεις ειναι εγω δεν συγκινουμε και δεν κλαιω πανω απο το χυμενο γαλα?ρε μεγαλε εχω παψει να ασχολουμε με το θεμα σου πραγματικα γιατι πρωτον εχω βαρεθει και δευτερον φερεσαι σαν κακομαθημενο κωλοπαιδο!το ποιος κλαιει εδω και μηνες ξερεις πολυ καλα!τουλαχιστον ομως πες και κανενα ευχαριστω σε αυτους που χαλασαν φαια ουσια για εσενα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    περα απο την εαυταρα σου,ασχολεισαι με τιποτε αλλο?η καρι σου εγραψε καποια βιωματα της και μετα απο τοση συμπαρασταση το μονο που εχεις να της πεις ειναι εγω δεν συγκινουμε και δεν κλαιω πανω απο το χυμενο γαλα?ρε μεγαλε εχω παψει να ασχολουμε με το θεμα σου πραγματικα γιατι πρωτον εχω βαρεθει και δευτερον φερεσαι σαν κακομαθημενο κωλοπαιδο!το ποιος κλαιει εδω και μηνες ξερεις πολυ καλα!τουλαχιστον ομως πες και κανενα ευχαριστω σε αυτους που χαλασαν φαια ουσια για εσενα!
    Καλα με κοροιδευεις? Δεν σας εχω ευχαριστησει ενα εκατομμυριο φορες!!??? Οταν η καρυ μου πε το θεμα της εγω δεν προσφερθηκα οποτε θελει καποιον να μιλησει να μου στειλει πμ..?? Σημερα που μουνα για καφε με τον κολλητο μου που εχει παρομοια θεματα ξερεις ποσα του ειπα για να τον βοηθησω?? Ποια εαυταρα μου ρε δωρα?? Εγω που γινομαι χωμα για τους αλλους?? Που εκμεταλλευονται την καλοσυνη μου??

Αν εχεις βαρεθει δικαιωμα σου να μην συμμετεχεις... Εγω ομως δεν θα βαρεθω ποτε γιατι προκειται για τη ζωη μου οχι για κατι παιξε-γελασε...και οσο εχω την δυνατοτητα να το κανω θα το κανω... αυτο που ειπα οτι δεν κλαιω ειναι δειγμα προοδου οχι αδιαφοριας!!! Η Καρυ μου ελεγε πως δεν εχει νοημα να στενοχωριεσαι για το παρελθον και τωρα μου λες εσυ οτι φερομαι σαν κακομαθημενο κωλοπαιδο??? Εγω δεν ηρθα στο ποστ σου και σε ρωτησα για το δικο σου θεμα πως παει και μου πες να φυγω και να μην ασχολουμαι?? Τον λογο τον ξερω και πειραχθηκα αλλα διαλεξα να μην σου πω κατι... Αν λοιπον σου χω περασει οτι ειμαι κακομαθημενο λογικο ειναι να μη θες τη βοηθεια μου... το χα καταλαβει απο τοτε...αλλα εγω φταιω που το κανα απο ενδιαφερον...κι αν πας πισω στα αρχικα ποστ θα δεις ποσο σε ειχα ευχαριστησει για την βοηθεια σου... μου κανει εντυπωση αυτο που μου λες αλλα και αυτα που μου πε η καρυ... Στην τελικη εδω ειναι το ποστ μου και μιλαμε για μενα...οταν εχω αναγκη δεν το κανω απο εγωισμο... το κανω γιατι δεν μπορω να ανταπεξελθω χωρις βοηθεια...οταν ορθοποδω βοηθαω αυτους που με εχουν αναγκη.... γιαυτο μη με ξαναπροσβαλετε

Banned
    καταρχην στο δικο μου θεμα σου εκανα χιουμορ και αν δεν το καταλαβες δικο σου προβλημα!και μην το πιανεις το θεμα το δικο μου στο στομα σου γιατι πριν κατι μερες το εκανες πολυ προσβλητικα αλλα ειπα να μην σου απαντησω,καταλαβα ομως τι μαλακομπουκωμα εισαι!αντε γεια τωρα!