Originally Posted by
howtodream8
Το θεμα ομως ειναι, απο τη δικη μου εμπειρια, οτι οταν αποφασιζεις να επιλεγεις το κατι παραπανω, ειναι ειδος υπο εξαφανιση. Ενω εαν ψαχνεσαι για ενα σεξακι, θα μπορουσα καθε εβδομαδα να εναλλασω. Και ξαναλεω, οχι επειδη ειμαι μοντελο, απλα ειναι πλεον τοσο ευκολο και απλο. Τον τελευταιο χρονο, συνειδητοποιημενα ειπα στον εαυτο μου, τερμα τα εφημερα, γιατι δε με γεμιζουν, δε με αντιπροσωπευουν αυτη την περιοδο και δε μπορω να τα διαχειριστω αυτο το διαστημα. Ομως ενα χρονο, το μονο που κανω ειναι να απορριπτω, γιατι καποιοι ξεκαθαρα, καποιοι εμμεσως, ζητανε αυτο το εφημερο που εγω αποφευγω. Και με εχει εντυπωσιασει ο τοσο μεγαλος αριθμος ανθρωπων που ψαχνει την ξεπετα. Ουτε καν να δωσουν μια ευκαιρια για να σε γνωρισουν. Ειλικρινα σας μιλαω, χωρις να θελω να θιξω το ανδρικο φυλο, ουτε ΕΝΑΣ ανδρας στην περιοδο του ενος χρονου, δεν εδειξε αλλες προθεσεις περαν του κρεβατιου. Και για να μη βιαστειτε να κρινετε, οχι δεν τους βρισκω σε κλαμπ και μπουζουκια ή γυμναστηρια ολους αυτους, γιατι δεν παω σε τιποτε απο αυτα. Ειναι ανθρωποι είτε απο παρεες γνωστων, ειτε απο το επαγγελματικο κομματι.