Γιατί οι άντρες ΔΕΝ επικοινωνούν μετά το πρώτο ραντεβού;;;; - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 53 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 781
    Banned
    Η ανασφαλεια καταρχην δεν πηγαζει απο την εξωτερικη εμφανιση..Ειναι δικα μας κενα αυτα και ολοι τα εχουμε!Ποιος δεν εχει ανασφαλειες?Και θα σου πω και κατι που δεν θα το κατανοησεις σε πρωτο ακουσμα,οι ανασφαλειες των αλλων μας δημιουργουν ανασφαλειες πολλες φορες.

Η επιφανεια στις σχεσεις δεν εχει να κανει με το φυλο,αλλα με τον ανθρωπο και τι αναγκες εχει και σε πια ηλικιακη κλιμακα ανηκει..Το τελευταιο δεν ειναι και απολυτο!Ειναι τεραστιο το θεμα των σχεσεων και της ανθρωπινης συμπεριφορας γενικοτερα.

Senior Member
    Τι εννοείς δεν πηγάζει απο την εξωτερική εμφάνιση...όταν μιλάμε για θέματα σχέσεων και προσέγγισης του άλλου φύλου, νομίζω είναι ο Νο1 λόγος...
    Εκτός αν σε έχασα κάπου....
    Φυσικά όλοι έχουν ανασφάλειες αλλά πχ οι ανασφάλειες που έχει κάποιος για την εξωτερική του εμφάνιση καλύπτεται πολύ εύκολα με εφήμερες σχέσεις, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος να δεχτεί την εμφάνιση του. Patchαρει το κενό για λίγο, φυσικά δεν κρατάει και το πιο πιθανό είναι να μάθει να ζεί για αρκετό καιρό με αυτό το patchαρισμα....μιλάω και πάλι για τα παραδείγματα ανθρώπων που έχω στο μυαλό μου.

Σίγουρα δε το πιάνω αυτό για τις ανασφάλειες των άλλων...εμένα πάντως ανασφάλεια μου προκαλεί η σιγουριά των άλλων :P .
    Να στο φέρω τελείως ωμά mniminio για το τί έχω στο μυαλό μου όταν τα λέω αυτά...
    Εϊχα παλιότερα σχέση με μια κοπέλα που ουσιαστικά κάλυπτε την ανασφάλεια της με το να κοιμάται με πολλούς. Και για να σε προλάβω πριν με ρωτήσεις....Ευτυχώς όχι όσο ήμασταν μαζί! :P
    Αντίστοιχα έχω παραδείγμα άντρα που τον έζησα απο πολύ στενά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και έκανε ακριβώς το ίδιο.
    Απο την σχέση που είχα με αυτά τα δύο άτομα είδα πως και οι δύο κάλυπταν τις ανασφάλειες τους με αυτόν τον τρόπο...παίρνοντας δηλαδή την επιβεβαίωση για το ποιοι είναι μέσω αυτού.
    Εγώ δεν έπιασα τον εαυτό μου ποτέ ούτε να το κάνει αυτό ούτε να έχω ποτέ σκέψεις πως κάτι τέτοιο θα με γέμιζε έστω και για λίγο....γιατί απλά οι ανασφάλειες μου δεν έχουν σχέση με το αν θα με δεχτούν οι άλλοι ή όχι...έχουν να κάνουν με τα πράγματα που ανέφερα στο προηγούμενο post....

Οπότε σίγουρα δεν έχει να κάνει με το φύλο...πιστεύω και εγώ πως έχει άμεσα να κάνει με την ηλικία του και τις ανάγκες του.
    Απλά νομίζω πως περισσότεροι είναι ανασφαλής και καλύπτονται απο εφήμερες σχέσεις (και γιαυτό αναφέρομαι σε αυτό σαν επιφανιακή ανασφάλεια) παρά έχουν προβληματισμούς σχετικά με το τι θα αφήσουν πίσω σαν "έργο" όταν θα φύγουν απο τον μάταιο τούτο κόσμο...

Banned
    Γραφεις και πολλα παναθεμα σε και εγω απανταω με 3 γραμμες γιατι τον γραπτο τον λογο δεν τον εχω.. :P
    Ανθρωπους που καλυπτουν την ανασφαλεια τους σαρκικα εχουμε γνωρισει ολοι..Υπαρχουν πολλοι ναι!Ειδα ομως σε τουτο το ποστ περα απο γκρινιαρες που ειμαστε ολες :) ειδα αξιοπρεπεια και ειδα επισης οτι λακιζουν σε τετοιους τυπους ανθρωπων.
    Ουτε και εμενα με γεμιζει κατι τετοιο..Να στο πω και εγω ωμα το ξερο σεξ!Ποτε..Οποτε παμε τωρα σε πιο βαθια θεματα,ιδιοσυγκρασιας,αναγ κων,συνθηκων..
    Τωρα οσο αφορα το "εργο" δεν βλεπουμε ολοι με τα ιδια ματια και ουτε μας αρεσουν τα ιδια σεναρια στον ματαιο τουτο κοσμο...Αν με πιανεις :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Γραφεις και πολλα παναθεμα σε και εγω απανταω με 3 γραμμες γιατι τον γραπτο τον λογο δεν τον εχω.. :P
    Ανθρωπους που καλυπτουν την ανασφαλεια τους σαρκικα εχουμε γνωρισει ολοι..Υπαρχουν πολλοι ναι!Ειδα ομως σε τουτο το ποστ περα απο γκρινιαρες που ειμαστε ολες :) ειδα αξιοπρεπεια και ειδα επισης οτι λακιζουν σε τετοιους τυπους ανθρωπων.
    Ουτε και εμενα με γεμιζει κατι τετοιο..Να στο πω και εγω ωμα το ξερο σεξ!Ποτε..Οποτε απαμε τωρα σε πιο βαθια θεματα,ιδιοσυγκρασιας,αναγ κων,συνθηκων..
    Τωρα οσο αφορα το "εργο" δεν βλεπουμε ολοι με τα ιδια ματια και ουτε μας αρεσουν τα ιδια σεναρια στον ματαιο τουτο κοσμο...Αν με πιανεις :)
    Το θεμα ομως ειναι, απο τη δικη μου εμπειρια, οτι οταν αποφασιζεις να επιλεγεις το κατι παραπανω, ειναι ειδος υπο εξαφανιση. Ενω εαν ψαχνεσαι για ενα σεξακι, θα μπορουσα καθε εβδομαδα να εναλλασω. Και ξαναλεω, οχι επειδη ειμαι μοντελο, απλα ειναι πλεον τοσο ευκολο και απλο. Τον τελευταιο χρονο, συνειδητοποιημενα ειπα στον εαυτο μου, τερμα τα εφημερα, γιατι δε με γεμιζουν, δε με αντιπροσωπευουν αυτη την περιοδο και δε μπορω να τα διαχειριστω αυτο το διαστημα. Ομως ενα χρονο, το μονο που κανω ειναι να απορριπτω, γιατι καποιοι ξεκαθαρα, καποιοι εμμεσως, ζητανε αυτο το εφημερο που εγω αποφευγω. Και με εχει εντυπωσιασει ο τοσο μεγαλος αριθμος ανθρωπων που ψαχνει την ξεπετα. Ουτε καν να δωσουν μια ευκαιρια για να σε γνωρισουν. Ειλικρινα σας μιλαω, χωρις να θελω να θιξω το ανδρικο φυλο, ουτε ΕΝΑΣ ανδρας στην περιοδο του ενος χρονου, δεν εδειξε αλλες προθεσεις περαν του κρεβατιου. Και για να μη βιαστειτε να κρινετε, οχι δεν τους βρισκω σε κλαμπ και μπουζουκια ή γυμναστηρια ολους αυτους, γιατι δεν παω σε τιποτε απο αυτα. Ειναι ανθρωποι είτε απο παρεες γνωστων, ειτε απο το επαγγελματικο κομματι.

Senior Member
    Σου δίνω 3 αστεράκια λοιπόν mnimonio...
    *Σίγουρα γράφω πολλά ....^^
    *Σίγουρα υπάρχει αξιοπρέπεια κάπου....
    *Σίγουρα δεν βλέπουμε όλοι το "έργο" με τα ίδια μάτια και ούτε είναι ο μοναδικός (συγγνώμη για την λέξη, ξέρω οτι δεν ειναι η κατάλληλη αλλά δεν έχει νόημα να το αναλύσω αυτή τη στιγμή) αξιοπρεπής στόχος στην ζωή....
    Όσο για το ...λάκισμα...αν κατάλαβα καλά και δεν ήταν τυπογραφικό σου λάθος!....εγώ το έχω πει πολλές φορές, πως είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση οποιουδήποτε ανθρώπου πιστεύει πως έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει ή να πει, έστω και αν αυτό που πιστεύει πως είναι διαφορετικό συνοψίζεται με ειλικρίνεια στην φράση "δεν εχω κάτι το αξιόλογο σε σχέση με κάποιον άλλο". Ακόμα και η συνειδητοποίηση αυτή για μένα είναι ένα πολύ καλό πλατύσκαλο που μπορεί να οδηγεί σε μια εξίσου ενδιαφέρουσα σκάλα η οποία με την σειρά της θα καταλήγει σε ένα πολύ ενδιαφέρον δωμάτιο.
    Αλλά...! Παρά το ότι είμαστε όλοι εδώ μόνοι και γκρινιάζουμε, δεν ψήνεται κανείς για irl ρίσκο! :P
    Τo vivere pericolosamente δεν ειναι απλά δίσκος του πανούση με εξώφυλλο κιθάρα του καγμάκη....εγώ πάντως μια στο τόσο το τιμώ με μια δοκιμή παρά το ότι τα "πειραματόζωα" μου μέχρι στιγμής δεν φαίνονται δεκτικά :P

ΥΓ: howtodream αν θες σε πάω μια κόντρα σε pm για το ποιος έχει κάνει τις περισσότερες αποτυχημένες δοκιμές στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα :P είμαι τόοοοσο σίγουρος πως θα κερδίσω με τις ιστορίες μου....
    Προφανώς λοιπόν δεν είναι θέμα αντρών ή γυναικών αλλά απλά ανθρώπων.....και η προσωπική μου πινελιά είναι, ανθρώπων ΚΑΙ εποχής. Με όλα τα επικοινωνιακά μέσα την παρούσα στιγμή αν θες έχεις πρόσβαση σε τόσο μεγάλο αριθμό ατόμων που είναι πολύ πιο ελκυστικό το να τους ξεφυλλίσεις σαρκικά παρά με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Και φυσικά η σαρκική απόλαυση είναι πολύ πιο άμεσο fix απο κάτι άλλο.

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Το θεμα ομως ειναι, απο τη δικη μου εμπειρια, οτι οταν αποφασιζεις να επιλεγεις το κατι παραπανω, ειναι ειδος υπο εξαφανιση. Ενω εαν ψαχνεσαι για ενα σεξακι, θα μπορουσα καθε εβδομαδα να εναλλασω. Και ξαναλεω, οχι επειδη ειμαι μοντελο, απλα ειναι πλεον τοσο ευκολο και απλο. Τον τελευταιο χρονο, συνειδητοποιημενα ειπα στον εαυτο μου, τερμα τα εφημερα, γιατι δε με γεμιζουν, δε με αντιπροσωπευουν αυτη την περιοδο και δε μπορω να τα διαχειριστω αυτο το διαστημα. Ομως ενα χρονο, το μονο που κανω ειναι να απορριπτω, γιατι καποιοι ξεκαθαρα, καποιοι εμμεσως, ζητανε αυτο το εφημερο που εγω αποφευγω. Και με εχει εντυπωσιασει ο τοσο μεγαλος αριθμος ανθρωπων που ψαχνει την ξεπετα. Ουτε καν να δωσουν μια ευκαιρια για να σε γνωρισουν. Ειλικρινα σας μιλαω, χωρις να θελω να θιξω το ανδρικο φυλο, ουτε ΕΝΑΣ ανδρας στην περιοδο του ενος χρονου, δεν εδειξε αλλες προθεσεις περαν του κρεβατιου. Και για να μη βιαστειτε να κρινετε, οχι δεν τους βρισκω σε κλαμπ και μπουζουκια ή γυμναστηρια ολους αυτους, γιατι δεν παω σε τιποτε απο αυτα. Ειναι ανθρωποι είτε απο παρεες γνωστων, ειτε απο το επαγγελματικο κομματι.
    Δεν εχει να κανει ο τοπος γνωριμιας..Και στην Σκαλα του Μιλανου υπαρχουν βλακες..Αλλα απο την αλλη γιατι να τους ονομασουμε βλακες και οχι ανθρωπους διαφορετικους απο εμας ή διαφορετικων αναγκων?Παντως συμφωνα παντα με το ποστ δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα για τον αλλον απο τα πρωτα ραντεβου,ειναι στο χερι μας να δειξουμε εξ'αρχης τι θελουμε,τα ορια τα θετουμε εμεις σε καθε περιπτωση.Δεν νομιζω οτι ολοι οι αντρες πια εχουν το μπιπ στο μυαλο τους..Ειναι τοσο ευκολο και προσβασιμο πια..

howtodream8 αποκλειεται το ενδεχομενο καποιος από αυτους που λες οτι σε πλησιασαν για σεξ και μονο για σεξ, μετα απο αυτο να ενδιαφεροταν για κάτι παραπανω και να προεκυπτε μια ενδιαφερουσα γνωριμια; Και απο τις 2 πλευρες εννοειται. Κατα τη γνωμη μου ειναι πιο νορμαλ να ξεκινησει με αυτο τον τροπο μια σχεση απο το να κινηγιεσαι χερακι χερακι καθε ηλιοβασιλεμα στην αμμουδια, να δενεσαι ωστοσο συναισθηματικα και οταν επιτελους προκυψει το σεξ να διαπιστωσεις πως δεν ταιριαζεις με τον αλλον. Τοτε.....Καλα ξεμπερδεματα.

Senior Member
    Ωπ..επειδή και εγώ ξενερώνω αρκετά με την αρχική προσέγγιση για σεξ θα παρεμβληθώ στην ερώτηση σου frozen για να σου πω ακριβώς αυτό που είπα μόλις....!
    Ναι...με ξενερώνει το να ξέρω οτι η άλλη περιμένει σεξ με την πρώτη. Και είμαι άντρας.
    Προτιμώ το ανάποδο απο όοολο αυτό που ανέφερες.
    Γούστα είναι αυτά.
    Και συγγνώμη για την ερώτηση...αλλά θα γνωρίσω κάποια έξυπνη για τα ΔΙΚΑ μου δεδομένα...και δε θα είναι καλή στο κρεβάτι και θα την σουτάρω δλδ? τι εννοεις να μην ταιριάζουμε μετά στο σεξ? είναι επιστήμη? θέλει μυαλό? Η μήπως είναι πιο εύκολο να ταιρίαζεις σε όλα τα άλλα και να μην τα ταιριάζεις στο σεξ με τον άλλο παρά το αντίστροφο?
    Βγαίνω απο τα ρούχα μου με αυτό τώρα.....

Banned
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Ωπ..επειδή και εγώ ξενερώνω αρκετά με την αρχική προσέγγιση για σεξ θα παρεμβληθώ στην ερώτηση σου frozen για να σου πω ακριβώς αυτό που είπα μόλις....!
    Ναι...με ξενερώνει το να ξέρω οτι η άλλη περιμένει σεξ με την πρώτη. Και είμαι άντρας.
    Γούστα είναι αυτά.
    Eιναι τα "εργα" και τα "σεναρια" που σου ελεγα παραπανω.

Banned

Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Γούστα είναι αυτά.
    Και συγγνώμη για την ερώτηση...αλλά θα γνωρίσω κάποια έξυπνη για τα ΔΙΚΑ μου δεδομένα...και δε θα είναι καλή στο κρεβάτι και θα την σουτάρω δλδ? τι εννοεις να μην ταιριάζουμε μετά στο σεξ? είναι επιστήμη? θέλει μυαλό? Η μήπως είναι πιο εύκολο να ταιρίαζεις σε όλα τα άλλα και να μην τα ταιριάζεις στο σεξ με τον άλλο παρά το αντίστροφο?
    Βγαίνω απο τα ρούχα μου με αυτό τώρα.....
    Οπως εσυ ξενερωνεις με το να περιμενουν σεξ απο σενα μπορει καποιος αλλος να ξενερωνει οταν καταλαβαινει οτι περιμενουν κατι πιο "σοβαρο" απο εκεινον. Δεν εννοω γαμους κ.τ.λ.π. αλλα οτι η γνωριμια ας πουμε δεν θα ναι παιξε γελασε. Και αυτο "πρεπει" ας πουμε να το γνωριζει απο την αρχη σωνει και ντε. Μπορει αρχικα ομως να ειναι παιξε γελασε και μετα να σοβαρεψει. Τιποτα δεν αποκλειται. Δεν χρειαζεται να βγαινεις απο τα ρουχα σου ειναι νωρις ακομα:P

Επισης ριχνοντας μια προσεκτικη ματια εδω μεσα και οχι μονο εδω μεσα, θα διαπιστωσεις κατι παρα πολυ παραξενο......Υπαρχουν πολλοι που δεν ταιριαζουν στο σεξ.

Senior Member
    Μα προφανώς κάποιος που περιμένει σεξ με την πρώτη θα απογοητευτεί απο εμένα πχ....αυτονόητο είναι αυτό....σε καμία περίπτωση όμως δεν απαντά στο ερώτημα που σου έκανα...τι είναι πιο ευκολο...να ταιριάζεις με κάποιον στα πάντα
    και όχι στο σεξ ή το αντίστροφο? αν και βλέπω τον προσανατολισμό σου...
    Προτίμηση μου στο θέμα είναι πως αν η άλλη περιμένει σεξ με την πρώτη τότε αυτό την ενδιαφέρει και δεν την ενδιαφέρω έγω...σεξ θα βρει απο πολλούς και απλά φεύγω όπως έχω κάνει και στο παρελθόν. Εμένα όμως δεν θα με βρει κάπου αλλού. Όχι ότι είμαι τρόπαιο αλλά απλά στα πράγματα που θεωρώ πως έχω να προσφέρω....το ...αυτό...ε δεν το βάζω και ψηλά στην λίστα κυρίως γιατί έχω πολλά άλλα υπόψη! Και αυτό ισχύει και για τον άνθρωπο που έχω απέναντι μου...αν ήθελα να πιάσω βυζάκι πχ υπάρχουν πολλά τριγύρω...δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κυνηγήσω συγκεκριμένα το δικό σου πχ. ^^
    Ο δεύτερο λόγος είναι το οτι προτιμώ να χρησιμοποιεί το μυαλό της και όχι το σώμα της για να κερδίσει κάποιον. Και αν είναι να προτιμά να χρησιμοποιησει το σώμα της παρά το μυαλό της, νομίζω θα βρεί παρα πολλούς να κερδίσει εξίσου οπότε δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο σε όλο αυτό.

Καλύτερα ειλικρινά να μην σου πω την γνώμη για το "υπαρχουν άνθρωποι που δεν ταιρίαζουν στο σεξ"....:)

Κοιτα εμεις οι ανθρωποι ανα περιοδους περναμε τις "φασεις" μας εγω δεν κρινω ποτε κανεναν και για τιποτα. Στο μυαλο μου δηλαδη δεν υπαρχουν κατηγοριες επειδη αν υποθεσουμε πως υπαρχουν τα "καλα κοριτσια/αγορια" και οι "ο,τι κατσει" ποιος σου λεει πως δεν ξεπηδανε και ανταλλασουν "κατηγορια" αναλογα με τη φαση στην οποια βρισκονται; Μπαρμ******λα. Για μενα ειναι να γνωρισεις τον καταλληλο ανθρωπο την καταλληλη στιγμη. Μου αρεσει η κουβεντα μας αλλα δυστυχως εχω πρωινο ξυπνημα οποτε την κανω σιγα σιγα. Καληνυχτα σας.

Senior Member
    Μα δεν μίλησα για κατηγορίες...ούτε είπα πως αν κάποια ζητά σεξ με την πρώτη αμέσως την βάζω στην "τάδε κατηγορία"...είπα απλά πως με ξενερώνει και είπα και τον λόγο...δεν είναι κατηγορία αυτό.
    Άσε που δεν είμαι και άνθρωπος για να καταλάβω "εσας τους ανθρώπους"....και ούτε είμαι σε κατάσταση, ή σε φάση, τριφασική, μονοφασική κλπ...Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Αν είναι μια φάση για την άλλη τότε σίγουρα δεν έχουμε πράγματα να πούμε.
    Στο κάτω κάτω θα μπορούσα να της το εξηγήσω επιτόπου και θα έβλεπα την πρόθεση της κατόπιν εξηγήσεως!....αν είναι όμως να ξενερώσει και να φύγει πχ εκείνη ε τότε προφανώς δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες....
    Αλλά δεν βλέπω και το νόημα να το εξηγήσω περισσότερο.....πραγματικά.
    Κοίτα που θα βγώ παράξενος και απο πάνω επειδή θα με ενδιέφερε να γνωρίσω κάποια παρά να την κουτουπώσω με τη μια.....! Ενδιαφέρον....

Page 16 of 53 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast