http://www.youtube.com/watch?v=ZhO2QuhBHvs
Printable View
χαχαχα.... αντε να βγαλουμε ακρη γιατι οι αντρες λενε ωρες ωρες αρλουμπες... τιποτα, μονο οι πραξεις μετρανε οτι κ να λεει ο αλλος καλυτερα να μη δινουμε βαση... παντως αυτο με την κριση το πιστευω... πολλοι αντρες λενε εδω δε μπορω να τα βγαλω περα μονος μου ειμαι για σχεσεις τωρα? ειναι θεμα ψυχολογιας...
Κοίτα,όταν δεν παίζει χρήμα,οι περισσότεροι αισθανόμαστε ευνουχισμένοι...
Δηλαδή ο τύπος που σου είπε για την κρίση,μπορεί πραγματικά να ενδιαφερόταν,απλά ήταν ευνουχισμένος εκείνο το διάστημα και δεν ήθελε να σε χώσει...
Δεν μπορεί ούτε να σε βγάλει έξω για έναν καφέ φάση,τι περιμένεις...
Δεν είμαστε τόσο σκουλήκια πια...
τελικα ολα περιστρεφονται γυρω απο το χρημα... :(
χμμ... δε θα το λεγα ετσι... απλα βρε παιδι μου για εναν αντρα το να ειναι επιτυχημενος επαγγελματικα ειναι οροσημο της αξιας του... οταν δε το χει δεν αισθανεται καλα με τον εαυτο του, οποτε δε μπορει να κανει κ σχεση.... Δεστο απλα, θα σε παρει τηλ κ τι θα σου πει? Παμε στο παγκακι να φαμε πασατεμπο?
το καταλαβαινω και συμφωνω! σημερα οι περισσοτεροι εχουν τρομερο αγχος με αυτο το θεμα..ο πρωην μου δουλευε απο τις 9 πρωι μεχρι 9- 10 το βραδυ και παλι ανησυχουσε οσα και αν εβγαζε.. υπαρχει μεγαλη ανασφαλεια και αβεβαιοτητα και αυτο καποιους τους επηρεαζει και στους αλλους τομεις.
παντως μεταξυ μας ακομη και αυτο που νιωθεις και ας μην εχεις ανταποκριση ειναι ωραιο :p.. το ασχημο ειναι να σου φαινονται ολοι το ιδιο και να μην σε ενθουσιαζει κανεις
AX0X0A0XA0XA0XA0XA0XA0X0X0XA0X0A0XA0XA
Μην πει καμια τώρα ότι ναι μωρέ θα πήγαινα,αν ο άλλος ήταν έτσι και αλλιώς...
Ο ερωτας,δεν πληρώνει ούτε το ενοίκιο,ούτε σε ταΐζει...
Οποτε,κάποιοι όσο και να ενδιαφερόμαστε,αν η οικονομική κατάσταση δεν το επιτρέπει,απλά δίνουμε άκυρο στον εαυτό μας μιας και η τύπισσα μπορεί να βρει κάποιων άλλον σαν εμάς αλλα με μια x οικονομική άνεση...
The end...
Δεν του είπα τίποτα ούτε για δουλειά ούτε για λεφτά...άλλο αν αυτός ήταν έτσι προγραμματισμένος να σκέφτεται...και πολλοί δυστυχώς σκέφτονται έτσι, το είδα πρόσφατα σε φιλικά μου άτομα...
Μου έχει τύχει όμως και "πετυχημένος επαγγελματικά" να με σνομπάρει σε επίπεδο δουλειάς, όταν κάποτε δούλευα για 300 ευρώ το μήνα, και ξενέρωσα άγρια...
Όταν νοιάζεσαι για τον άλλο, δεν τον κατανοείς όμως? η κατανόηση δεν είναι το κλειδί?
Αυτό το "οικονομικά τακτοποιημένος/η" μού σπάει τα νεύρα....
Να κάνω μια διευκρίνηση για να μην παρεξηγηθώ...
Εννοείται ότι ο καθένας μας πρέπει να είναι σε θέση να συντηρεί τον εαυτό του στοιχειωδώς.
Αλλά από το να βιοπορίζεται, έστω και με λεφτά των γονιών, ως το σημείο να κλαίγεται επειδή ζει με 500 ευρώ το μήνα και δεν βγάζει 5.000 πχ το μήνα και δεν κυκλοφορεί με μερσεντές και δεν πάει διακοπές στη Μύκονο στο 5στερο, υπάρχει χαώδης διαφορά...
Ποσο μπορείς να κατανοήσεις κάποιων που μόλις γνώρισες,άσχετα αν σου κινεί απίστευτα το ενδιαφέρον?
Δεν μπαίνει μέσα λίγος εγωισμός?Ότι ναι είναι "ωραίος",έχει χιούμορ,ένα x iq,αλλα μετά?
Το μετά είναι το πρόβλημα.Τι θα μπορεί να σου προσφέρει πέρα από όλα αυτά?
Δεν θα θες να βγείς?
Και ναι,θα βγείς στην παραλια,μια 2,10...
Μετά?