ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Results 226 to 240 of 268

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    μμμμμ δεν μπορώ να μπω στην τροχιά της ανδρικής σκέψης....
    μια φορά μού είχε τύχει ένας που μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να με γνωρίσει, με θαυμάζει, με εκτιμά και λοιπές αρλούμπες....δύο φορές τού έστειλα μήνυμα να βγούμε, και τις 2 δεν μπορούσε γιατί είχε ήδη κανονίσει με άλλους....
    ένας άλλος πέρσυ, μού έλεγε ότι βλέπει σε μένα τον άνθρωπο του (!!!!!!!!) αλλά νιώθει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί λόγω της κρίσης και προτιμά να μείνει μόνος του...
    ένας άλλος, στο γάμο μιας φίλης μου, μού έδωσε την εντύπωση ότι ενθουσιάστηκε, είπε στη φίλη μου και στον άντρα της ότι τού αρέσω πολύ και τί κρίμα να μην κρατήσουμε επικοινωνία κλπ, μου τα είπαν, βρήκα το μέιλ του, τού έχω στείλει μερικά μέιλ και πιο ψυχρές, επαγγελματικές απαντήσεις δεν έχω δει...

Μήπως έχουν καταλάβει ότι θέλουμε να νιώθουμε ωραίες και μάς λένε το ποιηματάκι τους?
    Μήπως ήθελε να δει αν μπορεί να σε ρίξει και αφού σε έριξε, επιβεβαιώθηκε ο ανδρισμός του και πάει για άλλα λιμάνια?
    χαχαχα.... αντε να βγαλουμε ακρη γιατι οι αντρες λενε ωρες ωρες αρλουμπες... τιποτα, μονο οι πραξεις μετρανε οτι κ να λεει ο αλλος καλυτερα να μη δινουμε βαση... παντως αυτο με την κριση το πιστευω... πολλοι αντρες λενε εδω δε μπορω να τα βγαλω περα μονος μου ειμαι για σχεσεις τωρα? ειναι θεμα ψυχολογιας...

Senior Member
    μμμμμ δεν μπορώ να μπω στην τροχιά της ανδρικής σκέψης....
    μια φορά μού είχε τύχει ένας που μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να με γνωρίσει, με θαυμάζει, με εκτιμά και λοιπές αρλούμπες....δύο φορές τού έστειλα μήνυμα να βγούμε, και τις 2 δεν μπορούσε γιατί είχε ήδη κανονίσει με άλλους....
    ένας άλλος πέρσυ, μού έλεγε ότι βλέπει σε μένα τον άνθρωπο του (!!!!!!!!) αλλά νιώθει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί λόγω της κρίσης και προτιμά να μείνει μόνος του...
    ένας άλλος, στο γάμο μιας φίλης μου, μού έδωσε την εντύπωση ότι ενθουσιάστηκε, είπε στη φίλη μου και στον άντρα της ότι τού αρέσω πολύ και τί κρίμα να μην κρατήσουμε επικοινωνία κλπ, μου τα είπαν, βρήκα το μέιλ του, τού έχω στείλει μερικά μέιλ και πιο ψυχρές, επαγγελματικές απαντήσεις δεν έχω δει...

Μήπως έχουν καταλάβει ότι θέλουμε να νιώθουμε ωραίες και μάς λένε το ποιηματάκι τους?
    Μήπως ήθελε να δει αν μπορεί να σε ρίξει και αφού σε έριξε, επιβεβαιώθηκε ο ανδρισμός του και πάει για άλλα λιμάνια?
    Κοίτα,όταν δεν παίζει χρήμα,οι περισσότεροι αισθανόμαστε ευνουχισμένοι...
    Δηλαδή ο τύπος που σου είπε για την κρίση,μπορεί πραγματικά να ενδιαφερόταν,απλά ήταν ευνουχισμένος εκείνο το διάστημα και δεν ήθελε να σε χώσει...
    Δεν μπορεί ούτε να σε βγάλει έξω για έναν καφέ φάση,τι περιμένεις...
    Δεν είμαστε τόσο σκουλήκια πια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Δηλαδή ο τύπος που σου είπε για την κρίση,μπορεί πραγματικά να ενδιαφερόταν,απλά ήταν ευνουχισμένος εκείνο το διάστημα και δεν ήθελε να σε χώσει...
    Δεν μπορεί ούτε να σε βγάλει έξω για έναν καφέ φάση,τι περιμένεις...
    Δεν είμαστε τόσο σκουλήκια πια...
    ναι, βεβαια, λογικο... οταν ο αντρας ειναι σε τετοια φαση αισθανεται μειονεκτικα... ευνουχισμενος οπως ειπες

Senior Member
    τελικα ολα περιστρεφονται γυρω απο το χρημα... :(

Senior Member
    χμμ... δε θα το λεγα ετσι... απλα βρε παιδι μου για εναν αντρα το να ειναι επιτυχημενος επαγγελματικα ειναι οροσημο της αξιας του... οταν δε το χει δεν αισθανεται καλα με τον εαυτο του, οποτε δε μπορει να κανει κ σχεση.... Δεστο απλα, θα σε παρει τηλ κ τι θα σου πει? Παμε στο παγκακι να φαμε πασατεμπο?

Senior Member
    το καταλαβαινω και συμφωνω! σημερα οι περισσοτεροι εχουν τρομερο αγχος με αυτο το θεμα..ο πρωην μου δουλευε απο τις 9 πρωι μεχρι 9- 10 το βραδυ και παλι ανησυχουσε οσα και αν εβγαζε.. υπαρχει μεγαλη ανασφαλεια και αβεβαιοτητα και αυτο καποιους τους επηρεαζει και στους αλλους τομεις.
    παντως μεταξυ μας ακομη και αυτο που νιωθεις και ας μην εχεις ανταποκριση ειναι ωραιο :p.. το ασχημο ειναι να σου φαινονται ολοι το ιδιο και να μην σε ενθουσιαζει κανεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    χμμ... δε θα το λεγα ετσι... απλα βρε παιδι μου για εναν αντρα το να ειναι επιτυχημενος επαγγελματικα ειναι οροσημο της αξιας του... οταν δε το χει δεν αισθανεται καλα με τον εαυτο του, οποτε δε μπορει να κανει κ σχεση.... Δεστο απλα, θα σε παρει τηλ κ τι θα σου πει? Παμε στο παγκακι να φαμε πασατεμπο?
    AX0X0A0XA0XA0XA0XA0XA0X0X0XA0X0A0XA0XA
    Μην πει καμια τώρα ότι ναι μωρέ θα πήγαινα,αν ο άλλος ήταν έτσι και αλλιώς...
    Ο ερωτας,δεν πληρώνει ούτε το ενοίκιο,ούτε σε ταΐζει...
    Οποτε,κάποιοι όσο και να ενδιαφερόμαστε,αν η οικονομική κατάσταση δεν το επιτρέπει,απλά δίνουμε άκυρο στον εαυτό μας μιας και η τύπισσα μπορεί να βρει κάποιων άλλον σαν εμάς αλλα με μια x οικονομική άνεση...
    The end...

Senior Member
    Δεν του είπα τίποτα ούτε για δουλειά ούτε για λεφτά...άλλο αν αυτός ήταν έτσι προγραμματισμένος να σκέφτεται...και πολλοί δυστυχώς σκέφτονται έτσι, το είδα πρόσφατα σε φιλικά μου άτομα...
    Μου έχει τύχει όμως και "πετυχημένος επαγγελματικά" να με σνομπάρει σε επίπεδο δουλειάς, όταν κάποτε δούλευα για 300 ευρώ το μήνα, και ξενέρωσα άγρια...

Όταν νοιάζεσαι για τον άλλο, δεν τον κατανοείς όμως? η κατανόηση δεν είναι το κλειδί?
    Αυτό το "οικονομικά τακτοποιημένος/η" μού σπάει τα νεύρα....

Senior Member
    Οποτε,κάποιοι όσο και να ενδιαφερόμαστε,αν η οικονομική κατάσταση δεν το επιτρέπει,απλά δίνουμε άκυρο στον εαυτό μας μιας και η τύπισσα μπορεί να βρει κάποιων άλλον σαν εμάς αλλα με μια x οικονομική άνεση...
    The end...
    κοιτα, προσωπικα εχω περασει απιστευτα ωραια στην παραλια με ενα κρασι, ο ανθρωπος μετραει κ η παρεα του... αλλα οτι καταλαβαινω πως νιωθουν οι αντρες σε τετοια περιπτωση,ναι, το καταλαβαινω...

Senior Member
    Να σου πει, πάμε στην παραλία, με τις μπυρίτσες μας?
    Γιατί γελάτε???? εμένα θα μου άρεσε.....

Senior Member
    Να σου πει, πάμε στην παραλία, με τις μπυρίτσες μας?
    Γιατί γελάτε???? εμένα θα μου άρεσε.....
    κι εμενα.... αλλα μια στην παραλια, δυο στην παραλια.... ε,ποσο... θα ρθει κ χειμωνας κ μετα θα κανει κρυο...χιχιχι

Senior Member
    The end...
    Να κάνω μια διευκρίνηση για να μην παρεξηγηθώ...
    Εννοείται ότι ο καθένας μας πρέπει να είναι σε θέση να συντηρεί τον εαυτό του στοιχειωδώς.
    Αλλά από το να βιοπορίζεται, έστω και με λεφτά των γονιών, ως το σημείο να κλαίγεται επειδή ζει με 500 ευρώ το μήνα και δεν βγάζει 5.000 πχ το μήνα και δεν κυκλοφορεί με μερσεντές και δεν πάει διακοπές στη Μύκονο στο 5στερο, υπάρχει χαώδης διαφορά...

Senior Member
    Δεν του είπα τίποτα ούτε για δουλειά ούτε για λεφτά...άλλο αν αυτός ήταν έτσι προγραμματισμένος να σκέφτεται...και πολλοί δυστυχώς σκέφτονται έτσι, το είδα πρόσφατα σε φιλικά μου άτομα...
    Μου έχει τύχει όμως και "πετυχημένος επαγγελματικά" να με σνομπάρει σε επίπεδο δουλειάς, όταν κάποτε δούλευα για 300 ευρώ το μήνα, και ξενέρωσα άγρια...

Όταν νοιάζεσαι για τον άλλο, δεν τον κατανοείς όμως? η κατανόηση δεν είναι το κλειδί?
    Αυτό το "οικονομικά τακτοποιημένος/η" μού σπάει τα νεύρα....
    Ποσο μπορείς να κατανοήσεις κάποιων που μόλις γνώρισες,άσχετα αν σου κινεί απίστευτα το ενδιαφέρον?
    Δεν μπαίνει μέσα λίγος εγωισμός?Ότι ναι είναι "ωραίος",έχει χιούμορ,ένα x iq,αλλα μετά?
    Το μετά είναι το πρόβλημα.Τι θα μπορεί να σου προσφέρει πέρα από όλα αυτά?
    Δεν θα θες να βγείς?
    Και ναι,θα βγείς στην παραλια,μια 2,10...
    Μετά?

Senior Member
    κι εμενα.... αλλα μια στην παραλια, δυο στην παραλια.... ε,ποσο... θα ρθει κ χειμωνας κ μετα θα κανει κρυο...χιχιχι
    Το χειμώνα, σπίτι του, σπίτι μου, σε σπίτι φίλων... κανένα σινεμαδάκι, εστιατόριο, 3μερο κλπ, τόσες προσφορές και τόσα άπειρα κουπόνια κυκλοφορούν....

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast