Eγώ σε ότι αναφέρθηκε πιο πάνω μόνο συμπτώματα βλέπω που αν είχα παρανοϊκή ψύχωση θα τα βίωνα και εγώ.
Ούτε του noumac του ήρθε η επιφώτιση και έγινε γκουρού της Αλήθειας ξαφνικά,ούτε μας παρακολουθούν με τον τρόπο που περιγράφετε και είμαστε πειραματόζωα κτλ.
Απλά αρρωστήσαμε. Πάθηση του εγκεφάλου που όπως ξέρουμε εδράζονται οι ανώτερες λειτουργίες του ανθρώπου. Γι'αυτό μας παίζει άσχημα παιχνίδια.
Οπως είπε ο elis θελει υπομονή. Τα 3-4 χρόνια είναι τα πιο δύσκολα. Εγώ μπήκα στον 5ο χρόνο και τώρα βλέπω να με άφησαν τα ''δαιμόνια'' από το πόδι και να είμαι σε θέση να διεκδικήσω κάτι καλύτερο. Θα κλείσω το 2016 με θετική εικόνα μετά από 4 χρόνια θεραπείας και προσπάθειας. Κάθε ανάρρωση είναι διαφορετική αλλά είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται σε μια μέρα. Το ''κλικ'' όμως μπορεί να γίνει σε βδομάδες. Δηλαδή εκεί που αισθάνεσαι μαγκωμένος ξαφνικά να παρατηρήσεις να καθαρίζει το μυαλό σου και να επουλώνονται οι πληγές. Φυσικά βασικό είναι να βρεις τα σωστά φάρμακα και από κει και πέρα ότι μπορείς να δώσεις να το δίνεις καθημερινά.