με παρακολουθουν - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 63 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 935
    Senior Member
    Eγώ σε ότι αναφέρθηκε πιο πάνω μόνο συμπτώματα βλέπω που αν είχα παρανοϊκή ψύχωση θα τα βίωνα και εγώ.
    Ούτε του noumac του ήρθε η επιφώτιση και έγινε γκουρού της Αλήθειας ξαφνικά,ούτε μας παρακολουθούν με τον τρόπο που περιγράφετε και είμαστε πειραματόζωα κτλ.

Απλά αρρωστήσαμε. Πάθηση του εγκεφάλου που όπως ξέρουμε εδράζονται οι ανώτερες λειτουργίες του ανθρώπου. Γι'αυτό μας παίζει άσχημα παιχνίδια.

Οπως είπε ο elis θελει υπομονή. Τα 3-4 χρόνια είναι τα πιο δύσκολα. Εγώ μπήκα στον 5ο χρόνο και τώρα βλέπω να με άφησαν τα ''δαιμόνια'' από το πόδι και να είμαι σε θέση να διεκδικήσω κάτι καλύτερο. Θα κλείσω το 2016 με θετική εικόνα μετά από 4 χρόνια θεραπείας και προσπάθειας. Κάθε ανάρρωση είναι διαφορετική αλλά είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται σε μια μέρα. Το ''κλικ'' όμως μπορεί να γίνει σε βδομάδες. Δηλαδή εκεί που αισθάνεσαι μαγκωμένος ξαφνικά να παρατηρήσεις να καθαρίζει το μυαλό σου και να επουλώνονται οι πληγές. Φυσικά βασικό είναι να βρεις τα σωστά φάρμακα και από κει και πέρα ότι μπορείς να δώσεις να το δίνεις καθημερινά.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Όταν λέμε θέλει προσπάθεια αυτό εννοούμε ότι έχεις να δώσεις να το δίνεις καθημερινά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Eγώ σε ότι αναφέρθηκε πιο πάνω μόνο συμπτώματα βλέπω που αν είχα παρανοϊκή ψύχωση θα τα βίωνα και εγώ.
    Ούτε του noumac του ήρθε η επιφώτιση και έγινε γκουρού της Αλήθειας ξαφνικά,ούτε μας παρακολουθούν με τον τρόπο που περιγράφετε και είμαστε πειραματόζωα κτλ.

Απλά αρρωστήσαμε. Πάθηση του εγκεφάλου που όπως ξέρουμε εδράζονται οι ανώτερες λειτουργίες του ανθρώπου. Γι'αυτό μας παίζει άσχημα παιχνίδια.
    προσωπικα δεν είμαι σιγουρος για τιποτα πλεον... όλα είναι πιθανα... οσο πιθανον είναι οι παρθενες να γεννανε και οι νεκροι να ανασταινοντε και αγγελοι να μας παρακολουθουν... άλλο τοσο πιθανον είναι όλα αυτά που βιωσαμε οι δηθεν σχιζοφρενεις να είναι αληθεια...

για πες την γνωμη σου για την παρακατω ταινια αν την εχεις δει...

http://www.imdb.com/title/tt1130884/
    Last edited by deleted-member09062017; 21-12-2016 at 10:28.

Senior Member
    αν ειναι να κρατησει τοσα χρονια η κατασταση ή που θα καω στο χορτο ή που θα καταληξω σε καμια κλινικη παλι

υπαρχει καποιο κολπο ωστε να ξεφευγω απο την κατασταση?
    εσεις πως το αντιμετωπισατε?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δεν υπάρχει κόλπο εκπαιδεύεις το μυαλό σου εγώ αυτό έκανα κ καλό ύπνο νωρίς το βράδυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν υπάρχει κόλπο εκπαιδεύεις το μυαλό σου εγώ αυτό έκανα κ καλό ύπνο νωρίς το βράδυ
    πως εκπαιδευεις το μυαλο σου?τι κανεις ακριβως δηλαδη?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Sorry αν πρόσβαλαν κάποιον παραπανω πάντως.
    Noumac την ταινία την έχω δει μονο μια φορά.Λίγο χάθηκα στο τέλος κ θέλει ψάξιμο κ δεύτερη προβολή.Αν θυμάμαι καλά ηταν ένας ασθενής κ μέσω θεραπείας βίωνε τον ψεύτικο κοσμο ξανά κ ξανά.

Boo εκπαίδευση μυαλού δεν ξέρω πως το εννοεί ο elis.Δεν γνωρίζω αν είναι δυνατόν να διώξεις με την θεληση κάποια πραγματα.
    Απλα κάνε οτι μπορείς χωρίς να ψυχαναγκαζεσαι.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    τι ενοεις να μην ψυχαναγκαζομαι.λες να εχω ψυχαναγκασμους?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Εκεί που κάθεσαι κ λες με παρακολουθούν τι θα κάνω το εκλογικευεισ κάπως να σε σκοτώσουν δε θέλουν να πας φυλακή έχεις τη διάγνωση οπότε αυτά τα κλείνουμε κ μετά πάμε υπάρχουν πολλοί ρουφιάνοι οπότε κάπως αποκτασ μία αίσθηση ότι πρέπει να προστατευτεισ τέλος πάντων μέσα από όλο αυτό το μπαχαλο κάποτε μετά άπο δύο τρία χρόνια βρίσκεις άκρη κ το διαχειριζεσαι κάπως όσο μπορείς πάντως από το να ξέρεις καλύτερα να μην ξέρεις οπότε πάρε τα φάρμακα σου κ προσπάθησε να ξεχαστεισ

Senior Member
    Μαθαίνεις να μιλάς με τον εαυτό σου κάπως έτσι σκεψου το

Senior Member
    το επιασα αυτο με την εκλογικευση.μπορει τουλαχιστον οχι ακομα να μη θελουν να με σκοτωσουν η να με βαλουν φυλακη αλλα πως να ηρεμησω οταν ξερω πως οτι κανω και λεω το λενε σε καποιον ο οποιος τους βαζει να συναναστρεφονται μαζι μου ή να εχουν οποια επαφη με εμενα?ακομα και οι περαστικοι..
    εχω μπλεξει πολυ ασχημα.μακαρι να μπορουσα να σκοτωσω τον αρχηγο τους.θα ησυχαζα και εγω και εσεις.δε ξερω πως να τους σταματησω.ολο θελω να κρυβομαι.ειναι λες και ζω στο bigbrother τωρα που το σκεφτομαι.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μπορεις να μου πεις πιο συγκεκριμενα? περπαταω πχ στο δρομο και περνανε διπλα μου ανθρωποι.και με παρακολουθουν.τι πρεπει να πω στον εαυτο μου?δωσε μου ενα παραδειγμα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Άκουσε με λίγο ίσως σε βοηθήσω ασ πούμε ότι γίνονται κουλά σκηνικά στη ζωή σου δε σημαίνει ότι κάποιος τους βάζει απαραίτητα αλλά μπορεί να είναι οι ίδιοι ΜΑΛΑΚΕΣ πρώτον δεύτερον μπορεί να έκανες μαλακιεσ μικρή κ να βγαλαν φήμες για σένα κ τρίτον μπορεί απλά να μαθαν ότι έχεις πρόβλημα κ να είναι περίεργοι

Senior Member
    Εγώ συνήθως κοιτάω κάτω αλλιώς τους κοιτάω στα μάτια να δω που κοιτάνε λίγοι κοιτάνε εμένα οι πιο πολλοί να έχεις υπόψη σου κοιτάνε αλλά δε βλέπουν

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Noumac την ταινία την έχω δει μονο μια φορά.Λίγο χάθηκα στο τέλος κ θέλει ψάξιμο κ δεύτερη προβολή.Αν θυμάμαι καλά ηταν ένας ασθενής κ μέσω θεραπείας βίωνε τον ψεύτικο κοσμο ξανά κ ξανά.
    η μια εκδοχή είναι αυτή που λες... η άλλη εκδοχή είναι ότι ο ηρωας αστυνομικος ανακαλυψε ότι κατι στραβο γινοταν σε εκεινη την κλινικη.. και για να τον βγαλουν από την μεση τον βγαλαν τρελο...

Page 16 of 63 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast