Originally Posted by
kutchunie
Αυτό εκτός του ότι το εχεις συμφωνήσει από την αρχή, τις αμοιβές δηλαδή, εγώ το έκανα γιατί έμενα σε φοιτιτική εστία και δουλευα για να εχω θεραπευτή. Ακόμα κι ένα μπουκάλι νερο να ηθελα να πάρω έπρεπε να εργαστω για να το αγοράσω, εμπίπτει στο θέμα συνέπεια. Αν πληρώνεις την μη συνέπειά σου, θα μάθεις να είσαι συνεπής. Και φυσικά ούτε αυτό εμπίπτει στο θέμα κωδικας δεοντολογίας… είναι καθαρά θεμα θεραπείας.
Και για να μην λες ότι είμαι θεραπευτρια και όλα αυτά τα λέω επειδη βγάζω φραγκα, σου στέλνω και ένα βιβλίο που αφορά την ψυχοθεραπεία και οσα σου έγραψα υπάρχουν εκει μέσα. Κανε αναζήτηση 91756412-Ψυχαναλυτική-Διάγνωση. Είναι ακριβό βιβλίο αλλά μπορείς να το βρείς δωρεαν σε pdf στο scribd. Αν δεν το βρεις, πες μου να στο στειλω σε λινκ. Αν δε μπεις στον κοπο να του ρίξεις μια ματιά, συνεχίζεις να διαιωνίζεις το πρόβλημα αρνούμε να δω την πραγματικότητα και αντί να δεχτώ πως έχω εγώ πρόβλημα και να προσπαθήσω να εναρμονιστώ με αυτή, ζητάω να αρχίσει η γη να περιστρέφεται γυρω από εμένα. Μετρημένα κουκιά είναι M87, εμεις κρατάμε το καρπούζι εμεις και το μαχαίρι. Το τι θα επιλέξεις είναι δικαίωμα σου και ευθύνη σου.
Αν διαβάσεις το βιβλίο, μπορώ να σου στείλω κι άλλα πολλά, απλώς αυτό θεωρώ και πως είναι εύκολο και είναι δωρεάν, θα καταλάβεις ότι χάνεις το δίκιο σου εσκεμμένα και πως όσα λες για κώδικα δεοντολογίας δεν μπορούν να ισχύσουν, γιατί πολύ απλά οι παραπάνω συμπεριφορές του θεραπευτή σου, δεν ήταν αντιδεοντολογικές, όμως ίσως να ήταν απόρεια λάθος διάγνωσης και αν αυτό συνέβει πρέπει να τον κάνεις υπόλογο για την υπηρεσία που σου προσέφερε, καθώς παντου αναφέρεται πως η λάθος θεραπευτική αντιμετώπιση είναι βλαπτική για το υποκείμενο της θεραπείας, δευτερευόντως έχεις κι εσύ ευθύνη που τον/ την αφησες να σε εκμεταλλευτεί.