@Nadine stin kaliteri ilikia e?ante na na figoun ta kila na ginei kaliteri:)
@mairy_lou se euxaristw glikia mou
ps:an mpeite sto topic i diki mou istoria tha deite 2-3 grammoules na katalabete
ps2:edw kai meres sas diavazw kai pernw dinami
Printable View
@Nadine stin kaliteri ilikia e?ante na na figoun ta kila na ginei kaliteri:)
@mairy_lou se euxaristw glikia mou
ps:an mpeite sto topic i diki mou istoria tha deite 2-3 grammoules na katalabete
ps2:edw kai meres sas diavazw kai pernw dinami
Πεταλουδίτσα,σε παιχνίδι χαμένου θησυρού μας τρέχεις να ψάχνουμε τα κομμάτια σου;Ααα!Δεν είμαστε όλοι 27!
Επίσης,χωρίς να θέλω να κόψω τον άνεμο στο πέταγμα σου,αν μπορείς,γράφε μας μ'ελληνικούς χρακτήρες...Φιλιά!
xexe einai to teleutaio post se ekeino to topic..sorry gia ta greekenglish den exei to laptop mou ellinika.tha pao se texniko na mou balei alla ante na vrw wra.anektimete ligouki kai tha to ftiaksw:)Quote:
Originally posted by NADINE
Πεταλουδίτσα,σε παιχνίδι χαμένου θησυρού μας τρέχεις να ψάχνουμε τα κομμάτια σου;Ααα!Δεν είμαστε όλοι 27!
Επίσης,χωρίς να θέλω να κόψω τον άνεμο στο πέταγμα σου,αν μπορείς,γράφε μας μ'ελληνικούς χρακτήρες...Φιλιά!
Και εγω εδω και μερες σας διαβαζω και χθες ειπα να γινω και εγω μελος της παρεας σας!
Σας θαυμαζω ολους τοσο πολυ που εχετε καταφερει τοσα!
Nadine εισαι πολυ γλυκια!
Πεταλουδιτσα ειμαστε στην ιδια φαση και εγω ετσι αισθανομαι!
Λιγο ακομη και θα πιασω πατο νομιζω!!!!
Tha ta kataferoume..den ise moni..den imaste mones...supergirls:)Quote:
Originally posted by Mairy_Lou
Και εγω εδω και μερες σας διαβαζω και χθες ειπα να γινω και εγω μελος της παρεας σας!
Σας θαυμαζω ολους τοσο πολυ που εχετε καταφερει τοσα!
Nadine εισαι πολυ γλυκια!
Πεταλουδιτσα ειμαστε στην ιδια φαση και εγω ετσι αισθανομαι!
Λιγο ακομη και θα πιασω πατο νομιζω!!!!
opos blepeis ola ta koritsia einai ola iperoxa ..kai tha pername kala kai tha xanoume kai kilakia
kali mas arxi mairy_lou mou!
Καλη αρχη να χουμε πεταλουδιτσα μου!!!
Ποσα κιλα θελεις να χασεις?
Μακάρι να είναι όλα τόσο ρόδινα όσο η σημερινή σας ευχή!
Αλλά κι αν κάπου στην πορεία προδωθούν τα όνειρα μας,
να έχουμε τη δύναμη να τα σχεδιάσουμε καλύτερα από την αρχή!
Καλώς μας ήρθες ,Μαίρη Λου κι από δω...Βλέπω δε σκιάχτηκες στο τσατοδωμάτιο...
Καλή δύναμη,κορίτσια,στις προσπάθειες σας!
http://fe-mail.gr/media/Image/entert...odi/kottis.jpg
panw-katw 30kg kai tha ime telia.o prwtos mou stoxos einai na xasw toulaxiston deka mexri na bgei to kalokairi..apo tin polixroni peira mou stin diatrofi ebgala to simperasma oti oso pio arga kai stathara xaneis kai xwris agxos toso pio kala.distixws magika ravdakia den iparxoun! bazoume mikrous stoxous mexri na plisiasoume to megalo stoxo!Esi kali mou posa thes na xaseis?Quote:
Originally posted by Mairy_Lou
Καλη αρχη να χουμε πεταλουδιτσα μου!!!
Ποσα κιλα θελεις να χασεις?
ps:mexri ta 28 mou to martio elpizw na ime mia anasa apo ta 30kg:)
Οχι και να σκιαχτω!!!
Ειστε φοβερες!
Σ ευχαριστω και παλι Nadine μου.
επιτελους αγαπημενη pink butterfly κι επισημη αρχηγος αυτου εδω του τοπικ επεστρεψες στα λημερια σου!!αφου περασες καλα αυτο εχει σημασια ασχετα αν δεν εχασες βαρος!!με τοση καλοπεραση και χωρις περιττα κιλα πισω αυτο ειναι ευτυχια .μπραβο κορτσουδι μας!!!!πεταλουδα ν2 και μαιρη λου καλωσηρθατε!!!!εγω κοριτσια εχω προβλημα μεγαλο!!το ρημαδολαπτοπ στο σπιτι δεν μου ανοιγει μονο την συγκεκριμενη σελιδα αλλα σας διαβαζω στα κλεφτα απο τη δουλεια για να μην χανω επισοδεια και μεινω στην ιδια ταξη!!οσο για τα της δικης μου απωλειας αυτη τη βδομαδα δεν ζυγιστηκα γιατι τη δευτερα μου ηρθε περιοδος και επειδη παντα ανεβαινω 2- 2.5 κιλα δενζυγιστηκα για να μην απογοητευτω αλλα ελπιζω την δευτερα που μας ερχεται να αλλαξω τικερακι!!!!!βλεπω αγαπημενη nandine μας τιμησατε με την επισκεψη σας !!!να μας ερχεστε συχνοτερα γιατι σας διεκδικουν ολα τα τοπικ κι εμας μας ξεχνατε!!!(ξερεις οτι σ΄αγαπαμε ολοι πολυ εεεεεε!!!!)φιλια φιλια φιλια!!!
Και εγω γυρω στα 30!!! Πω Πω ακουγεται τοσο δυσκολο....
Αυτο με τους κοντινους στοχους μου ακουγεται πολυ καλο, δε το χα σκεφτει!
Τι στοχο να βαλουμε?
Ποσα κιλα το μηνα λες πεταλουδιτσα?
Καλησπερα Joanna!
καλησπερα νεο αιμα!!!!
Etsi einai prepei na koitame na epitigxanoume mikrous stoxous gia na broume to megalo.Alliws tha mas fenetai golgothas.
Me basi tous diatrofologous i ugeis apolia barous kimenetai sta 4 kila ton mila maximum.
Opote ta 10 peripou kilakia mexri ton Septembri ta xanoume!An xasoume 9 siga to pragma:)..tha einai akoma ena bima pros to megalo oneiro
ps:koritsia sinagwnistries sas euxaristoume gia tin ipodoxi!eiste telies!
κοριτσια με ψυχραιμια υπομονη και την βοηθεια ολων μας ολες θα τα ξεφορτωθουμε τα ρημαδοκιλα!!!κοιταξτε στην αρχη του τοπικ μια ωραια διαιτα-διατροφη της pink ηοποια ειναι λιγο αυστηρη αλλα πολυ αποτελεσματικη!!εγω κανω lipotox αλλα μολις τελειωσω λεω να την δοκιμασω!!