οκ προφανως λειτουργει κανονικα!χιχι ευχαριστωω
Printable View
οκ προφανως λειτουργει κανονικα!χιχι ευχαριστωω
ααα μη το λες!!!!Quote:
Originally posted by bomo
α εσύ ήσουν ;;; σε πέρασα για την κλούβα!!! φορούσες και μπλέ... άσε μας καυμένη, με 67 κιλά και είσαι όγκος...εγώ τί να πω δηλαδή;
πέρα απο τη πλάκα είμαι πολύ χαλάρη...λαπάς...
δεν έχω καθόλου σφιχτό σώμα.....
πέρα από την πλάκα η χαλαρότητα δεν σε καθιστά όγκο....στο μυαλουδάκι μας είναι όλα μου φαίνεται, αντί να βλέπουμε ανθρώπους που έχουν πραγματικά προβλήματα, αναπηρίες και δεν συμμαζεύεται, ασχολούμαστε σαν τις χαζές με τα κιλάκια μας και τα παχάκια μας. τι να πω, μαζούτ καίμε;;
έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο.....
Κορίτσιαααααα που χαθήκατε??????????
έχω σήμερα βελονισμό πάλι μετά απο μια βδομάδα!!!!!
και μπορώ να πώ οτι ακόμη η όρεξη μου είναι μηδαμινή....
στρογγύλεψε και το κιλάκι σήμερα....67 πλέον....
και θα παραμείνει μηδαμινή! μπράβο κορίτσι, να πέφτουν βροχή τα κιλάκια να παίρνουμε θάρρος όλοι
άλλο ένα κιλάκι λιγότερο. μπήκα στα διψήφια..
Μπραβο bomo μου, τελεια!Επιτελους αρχισαν τα διψηφια!Ετσι κατηφορα να εχεις γρηγορη!
μακάρι παιδιά μου γιατί δεν πάει άλλο. Τί καλά να ήμουν στα δικά σου κιλά και να πάλευα για τα 67 μου.... σνιφ σνιφ. Αυτό το κεφάλι μου το ξερό μου ρχεται να το κοπανήσω στον τοίχο πραγματικά. έφτασα τα 80 τίποτα, συνέχισα να τρώω, 85 το ίδιο..90 το ίδιο.. και τώρα φτου και απ΄την αρχή να χάσω τόσα κιλά. Ώρες ώρες με πιάνει απελπισία
Θα βρεθεις στα δικα μου κιλα φτανει να το πιστεψεις.Στο ευχομαι!Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε bomo μου.Κι εγω εχω τσατιστει τοσο με τις βλακειες μου.Quote:
Originally posted by bomo
μακάρι παιδιά μου γιατί δεν πάει άλλο. Τί καλά να ήμουν στα δικά σου κιλά και να πάλευα για τα 67 μου.... σνιφ σνιφ. Αυτό το κεφάλι μου το ξερό μου ρχεται να το κοπανήσω στον τοίχο πραγματικά. έφτασα τα 80 τίποτα, συνέχισα να τρώω, 85 το ίδιο..90 το ίδιο.. και τώρα φτου και απ΄την αρχή να χάσω τόσα κιλά. Ώρες ώρες με πιάνει απελπισία
δηλαδή δεν γίνεται να ξυπνήσω αύριο και να είμαι εκεί που θέλω, ε;; κρίιιιμα... :)
αχ αμα βρεις τον τροπο μου το λες κ μενα!!!!ασε κ σημερα νοιωθω ενα απιστευτο φουσκωμα!!!
καλημερα κουκλες!!
τι κανετε σημερα??
Λοιπον χθες ειχα συνεδρια και με εδειξε 80 κιλα ακριβως!
εχω χασει σε 10 μερες 2κιλα και 350 γραμμαρια.
Ισως και κατι παραπανω αλλα περιμενω περιοδο (εδω και 3 μερες) και ειμαι και φουσκωμενη...οποτε πιστευω οτι δεν ειναι μονο 2,350 αλλα και κατι παραπανω...δε πειραζει δε με απασχολει προς το παρον...
Βρε bubble? κανεις 1 φορα τη βδομαδα βελονισμο?εγω γιατι κανω 3 φορες τη βδομαδα?
αααα εν τω μεταξυ προχθες στο ιατρειο μου αλοιψανε την κοιλια με υγρο φυκι και μου κανανε και με ενα μηχανηματακι για λιγα λεπτα κατι σα λιποδιαλυση...δε ξερω τι ακριβως ειναι.. ετσι στο ξαφνικο...δεν ηξερα οτι κανει και τετοια κολπα...!
καλημέρα κι απο μένα.... bomo μου φεύγουν σιγα σιγά τα κιλά ε? μπράβο μπαράβο!!!!!!!!!
έκανα κι εγώ εχθές βελονισμό και σήμερα αισθάνομαι super!!!!!
kika μου στην αρχή ο γιατρός μου είχε πει να κάνω 2 φορές τη βδομάδα....
αλλα αφού δεν πεινάω και νιώθω καλά αποφάσισα να κάνω 1 απο δω και πέρα....
μου έβαλε και τη βελόνα στο άλο αυτι και είμαι μια χαρά......
φυκια ε?????? τι κόλπα νέα είναι αυτα?????? τέλεια!!!
ναι ναι φυκι σε υγρη μορφη...βελονισμος-σπα...χααχαχα ουτε εγω το ηξερα μεχρι που ειδα τον βοηθο να ερχεται με το μηχανημα κατα πανω μου!!!χαχααχ...
τι να πω!
ισως και 2 φορες τη βδομαδα να ειναι καλα ...μακαρι!
χθες συναντησα στο ιατρειο του γιατρου μια κοπελιτσα αδυνατη..και δεν αντεξα τη ρωτησα..γιατι κανει βελονισμο αφου ειναι αδυνατη και λεει...δεν κανω για αδυνατισμα..κανω βελονισμο για την κυτταριτιδα και μετα απο 10 συνεδριες, εχει μειωθει κατα 70%.
και την κοιτουσα να δω αν εχει κυτταριτιδα και δεν ειχε τιποτα το συγκλονιστικο...και βγαζει το κινητο της και μου δειχνει φωτο πριν ξεκινησει...
οντως ειχε πολυ περισσοτερη κυτταριτιδα και οντως μειωθηκε...
βρε λες???????αν και εγω δεν εχω και παρα πολυ..θελω να δω αμα αδυνατισω αμα μειωθει πρωτα .γιατι οταν αδυνατιζεις μειωνεται και η κυτταριτιδα...οσο να πεις!
ξερετε κατι να με ενημερωσετε για αυτο το θεμα?