χαχαχα βλεπω και συ μιλας κινεζικα ομως ε? αντε μπες στο τσατρουμ να μιλησουμε!
Printable View
χαχαχα βλεπω και συ μιλας κινεζικα ομως ε? αντε μπες στο τσατρουμ να μιλησουμε!
Kalimera sas koritsia
katarxin eyxaristo gia oles autes tis leptomereies pou dinete ...den mporeite na fantasteite poso boithane ...thelo kai ego na kano daktilio kai exo kana dio apories. Exo epileksi giatro kata 90% den to exo episkeftei akoma giati prospatho na katanoiso kapoia pragmata gia na do kai ti pragmatikes apories tha exo (koinos na min pao san psari ekso apo tonero). katarxin tha ithela na matho gia to kostos. Mou xoun pei giro stis 5.000 me 5.500 (na simeioso oti to tameio mou einai to IkA ).pragmati se auta ta plaisia kimenete ? kai posa mporei na sou epistrepsei to tameio?
deyteron gnorizo oti akoma eiste stin arxi alla ti ginete me to thema tis xalarosis ? distixos tis ragades den mporesa na tis apofigo afou ta kila ta pira apotoma meta ta 21 mou xronia ...gimnastiki, koiliakoi epitrepontai oi mono kremes ? oson afora tous ponous sto stithos kai tin diskolia stin anapnoi poses meres kratane ?pos mporeis na katalabeis oti einai kati aplo kai oxi kati sovarotero? auta pros to paron tha sas imoun ipoxrei an mou apantousate ....
sas euxomai kathe epitixia kai me to kalo na xasete ola ta kila pou epithimite :)
LOGAN,KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΕ 5500.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ .
γεια σου κι απο μενα! Αρχικα το κοστος ειναι 6500 χιλιαρικα. Εμενα το ταμειο μοθ ειναι τεβε και μου καλυψε τα 3500 το κοστος δηλαδη του δακτυλιου. Τα υπολοιπα τα δωσαμε εμεις και ηταν 900 αμοιβη ιδιωτικης κλινικης και 2000 αμοιβη ιατρικης ομαδας! Γυμναστικη επιτρεπεται μετα τον πρωτο μηνα και μπορεις να κανεις οτι ειδος γυμναστικης επιθυμεις. Οι πονοι (αν θα εχεις!) κρατανε 5-6 μερες και βοηθαει πολυ το περπατημα ωστε να φυγει ο αερας που μας βαζουν την ωρα της εγχειρησης! Το αν θα πονας απο το χειρουργειο η απο κατι αλλο θα συζητας τα συμπτωματα με τον γιατρο σου και εκεινος θα καταλαβαινει. Οσον αφορα την χαλαρωση τωρα παιζουν πολλοι παραγοντες! ΠΧ ηλικια,κιλα,ποσο καιρο εχεις τα κιλα,ελαστικοτητα του δερματος σου κτλ. Εγω ηδη παρατηρω μια μικρουλα χαλαρωση στην κοιλια αλλα ειμαι τοσο χαρουμενη που μπαινω παλι στα παλια μου ρουχα που δεν στεναχωριεμαι και τοσο! Ασε που υπαρχουν και οι πλαστικες στο τελος τελος αμα γινουμε πολυ χαλια! Παντως και μια απλη ενυδατικη κρεμουλα στυλ νιβεα αμα βαζεις ολο και θα βοηθησει! Αυτα απο μενα ελπιζω να καλυψα τις αποριες σου! Οτι αλλο θελεις ρωτα !
Γειά σου κι από μένα και καλοσώρισες στο φόρουμ! Χειρουργήθηκα πριν από ένα μήνα στο Διαβαλκανικό. Το κόστος ήταν 5.000 ευρώ, εκ των οποίων 1.100 η παραμονή μου μιας ημέρας στη κλινική. Δεν πήγαινα καλύτερα στο πιο κυριλέ ξενοδοχείο? Η εμπειρία μου δεν ήταν κακή, ο λίγος πόνος στον ώμο κρατάει ανάλογα στον κάθε οργανισμό. Από 1 ημέρα ως 1 μήνα. Χειρουργήθηκα πέμπτη και Δευτέρα ήμουν στη δουλειά. Παυσιπονάκια ντεπόν κτλ παίρνεις ελεύθερα. Όσο για τη χαλάρωση τώρα άρχισα συσφικτικές κρέμες και όσο για τη γυμναστική τον πρώτο μήνα απαγορεύεται. Απαγορευτικά είναι επίσης τα αναψυκτικά και τα πολλά γλυκά. Στο λέω στην περίπτωση που είσαι λάτρης. Τέλος ψάξε και στο daktylios.gr. Θα κατατοπιστείς πλήρως. Αυτά προς το παρόν. Ό,τι άλλο θελήσεις ρώτα ελεύθερα. Να είσαι καλά!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια
Η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο φοβισμένη αλλά διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας διάφορα μυνήματα του forum θα έλεγα πως είμαι αποφασισμένη να προχωρήσω. Παρά το κόστος βλέποντας τη χάρα σας μετά την εγχείρηση είναι αυτό που μου δίνει δύναμη .... σας ευχομαι καλή συνέχεια και μακάρι να σας ξανασυναντήσω αυτή τη φορά γράφοντας για την δικό μου ταξίδι στην Ιθάκη :)
Destinity,καλώς μας ήρθες,ταλαιπωρημένο μου!
Λυπάμαι πολύ όποτε διαβάζω τέτοιες ιστορίες...
Κι η δική μου είναι αρκετά παρεμφερής.
Με πρώτο δακτύλιο πριν πέντε χρόνια
και δεύτερο πριν δύο,ετοιμάζομαι όπου να'ναι
για τρίτη επέμβαση,sleeve αυτή τη φορά,
με την ελπίδα να βρω κι εγώ την οριστική μου λύση!
Καταλαβαίνω απόλυτα όσα περνάς και σωματικά και ψυχολογικά
καθώς και το αδιέξοδο στο οποίο σ'έχουν φέρει οι γιατροί σου
με την ουσιαστική τους απουσία από όσα σε ταλαιπωρούν!
Από κιλά πώς είσαι;Δεν έχω καταλάβει απόλυτα το ζητούμενο σου.
Θέλεις να βρεις και πάλι την ποιότητα της ζωής σου ή έχεις και το θέμα
των κιλών σε αδιέξοδη κατάσταση;Με το που τον χαλάρωσες πήρες μέρος
των απολεσθέντων σου κιλών;Πού βρίσκεσαι σήμερα;Ποιές οι σκέψεις σου;
destinity καλησπέρα και καλώς ήρθες κοντά μας.
Είσαι στο σωστό μέρος όχι για να βρείς 2-3 φίλους όπως λες, αλλά για να βρείς πολλούς φίλους
καλή μου, και να έχεις όλη την αγάπη και την υποστήριξη να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου.
Νομίζω οτι σίγουρα υπάρχει κάποια λύση και θα μπορέσεις να βρείς μια άκρη. Πράγματι
σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Ένας έμπειρος γιατρός θα σε βοηθούσε πολύ σε αυτό.
Αρχικά χαλάρωσε, πάρε βαθειές ανάσες, σκέψου ξανά όλα αυτά που σε εγκλωβίζουν και
ξεκίνα μόνη σου την προσπάθεια.
Όχι τίποτα δύσκολο η ακατόρθωτο, μικρούς εύκολους στόχους, μια σωστή διατροφή , κάποια άσκηση,
λίγο περπάτημα, απλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να φύγεις από το καβούκι που έχεις κλειστεί. Γράφε μας τι τρώς,
πόσα κιλά είσαι, πως πηγαίνει η απώλεια των κιλών σου κ.λ.π.
Σιγά σιγά, με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων μας, ανθρώπων που με τον ένα ή αλλο τρόπο σχεδόν βιώνουν
τα ίδια προβλήματα με εσένα , θα δείς οτι όλα γίνονται ευκολότερα, απλά γιατί θα έχεις κάπου να τα πεις.
Αργότερα βλέπεις τι θα κάνεις με το πρόβλημα σου, όταν πια θα έχει βελτιωθεί η διάθεσή σου αλλά και το βάρος σου θα
είναι χαμηλότερο.
Το κυριότερο όμως είναι οτι θα έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν.
Καλό σου βράδυ και καλώς ήρθες
Καρδούλα μου σε καταλαβαινω, δε ξέρεις πόσο.
Ένα βηματάκι είναι κορίτσι μου, ένα μικρό κλικ είναι αυτό που θα σε κάνει να σκεφτείς
μόνο εσένα, οτι κάνεις κάτι για εσένα, ενα μικρό φωτάκι που θα φωτίσει το μυαλό σου,
οτι αξίζει να προσπαθείς μόνο για σένα , χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα και κανέναν άλλο.
Το ευχάριστο είναι οτι έχεις αποκτήσει πάρα πολλές γνώσεις τόσα χρόνια και μπορείς να
τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, και σιγα σιγά θα σου αρέσει αυτό που θα βλέπεις
στον ευατό σου, θα ξαναπάς στη θάλασσα, θα βγείς ξανά 'εξω θα κάνεις φίλους , θα γνωρίσεις ανθρώπους
μόνη σου μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά.
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!! Μη σκέφτεσαι " είναι 60 κιλά" σκέψου μόνο τα πρώτα 10. Βάλε ένα μικρό στόχο
αρχικά.
Εδώ είμαστε όλοι για σένα, να σε ακούσουμε, να σε στηρίξουμε και σίγουρα όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε
με πιο σταθερά βήματα.
Απλά δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις, 10 κιλά 1ος στόχος! συμφωνείς?
destinity22 καλως ηρθες στην παρεα μας!
ολοι ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον
το καλο ειναι πως καταλαβαινομαστε μιας κια μονο οσοι εχουν παραπανισια κιλα μπορουν να καταλαβουν πως νοιωθουμε, και ολοι μας εχουμε περασει απο καποια φαση μικρης η μεγαλης μελαγχολιας...
οποτε μας χρειαστεις θα ειμαστε διπλα σου ειμαι σιγουρη!
Destiny22 καλώς μας ήλθες!
Φαντάσου και αυτό το χώρο σαν το δωμάτιο που κλείστηκες, με τη διαφορά ότι αυτό το δωμάτιο είναι γεμάτο από ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν. Δεν μιλάω για ουτοπίες και φίλους, μιας και δε γνωριζόμαστε in real life, αλλά για ανθρώπους ομοιοπαθείς, με ανθρωπιά, με κοινό πόνο και κοινό στόχο. Θα σε βοηθήσουμε και θα μας βοηθήσεις. Δες το έτσι και ίσως νιώσεις λίγο καλύτερα. Ότι θέλεις εδώ είμαστε!!!
Τώρα θα ήθελα τα φώτα σας. Με 4cc και μία ρύθμιση είναι εφικτό να είμαι σε θέση να τρώω ακόμα πολύ? Εξακολουθώ να διαπιστώνω πως η αποχή μου από τις υπερβολικές ποσότητες είναι επιλογή μυαλού και όχι στομάχου. Αν θέλω κάνω άνετα υπερφαγικό, όχι βέβαια όπως πριν, αλλά υπερφαγικό με τα όλα του και δε μιλάω για γλυκά κτλ που ξεγελούν το δακτύλιο, αλλά για ατόφιο φαγητό. Δηλαδή, ο φέρων δακτύλιο καλείται να κάνει και δίαιτα?
Ava μου,καλώς ήρθες στο club!
Δε σου τα λένε αυτά πριν την επέμβαση.Σου τα παρουσιάζουν ρόδινα!
Αν θέλεις να πετύχεις το καλύτερο δυνατό,πρέπει να συνεργαστείς
με τον δακτύλιο σου.Αν δεν το ονομάσουμε δίαιτα,σίγουρα πρέπει
να προσέχεις τη διατροφή σου!Υπάρχουν τρόποι να τον "ξεγελάς"
και η φάρσα ν'αποβαίνει εις βάρος σου!Εγώ,θυμάμαι,στον πρώτο,
μετά την τρίτη ρύθμιση κατάλαβα μεγάλη διαφορά!Ίσως ήρθε η ώρα
για την επόμενη σου σύσφιξη.Δεν κλείνεις ένα ραντεβού με το γιατρό σου;
Όπως και να'χει,μην πτοείσαι!Ήδη έχασες 10 κιλάκια,νιώθεις πολύ καλύτερα
κι όσα κιλά σε απομακρύνουν από το επιθυμητό σου βάρος είναι στα πλαίσια
της απώλειας με τη βοήθεια και του δακτυλίου.Απλά,τώρα αντιλαμβάνεσαι
τι συμβαίνει καλύτερα.Δεν είναι πως δεν πάει κάτι καλά...Ρύθμιση χρειαζόμαστε!
Nadine μου, σ' ευχαριστώ για τα φώτα σου! Μετά και το χθεσινοβραδυνό υπερφατικό (μα γιατί γίνονται όλα βράδυ?), που δεν θα υπεισέλθω σε θλιβερές λεπτομέρειες, μάλλον αυτό θα κάνω. Θα πάω για ρύρμιση, αν και δεν πέρασε ούτε μήνας από αυτή που έκανα ήδη. Πιθανότατα ο γιατρός θα διαπιστώσει ότι έχει να κάνει με ειδική περίπτωση... Τουλάχιστον είναι ειλικρινής και τώρα κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής όταν τον ρώτησα αν θα αδυνατίσω με το δακτύλιο. Απάντησε ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ!!!
Destinity,είναι μεγάλη υπόθεση,το ξέρω,να νιώσεις-έστω και μέσα από το διαδίκτυο-
λιγότερο μόνος κι εξωγήινος και στην αρχή η ανακούφιση κι η τόνωση,που σου δίνει
είναι σημαντικές!Με τον καιρό όμως θα γίνει ακόμα μία φούσκα,αν μείνουμε μόνο εκεί.
Κατά καιρούς χρησιμοποιείς διάφορα για κίνητρο ή για γέμισμα κενού με πρόσκαιρα όμως
αποτελέσματα.Ελπίζω να έχεις ήδη διδαχθεί πως για ριζικές αλλαγές χρειάζονται πολλά
περισσότερα κι εύχομαι πραγματικά σιγά σιγά να εστιάσεις μέσα σου και ν'αναζητήσεις
τους πραγματικούς λόγους,που χρειάζεσαι το φαγητό και να τους αντιμετωπίσεις με σθένος!
Δεν αμφιβάλλω για τα δύσκολα που πέρασες και περνάς,αλλά όσο εστιάζεις στο αρνητικό,
σε όσα σου λείπουν,απομακρύνεσαι απο το θετικό και τις τεράστιες δυνατότητες σου!
Αποδυναμώνεις το "μπορώ σου",τρομάζεις από όσα θέλεις και σου λείπουν και τα χάνεις!
Βάλε προτεραιότητες στα πιο σημαντικά,να εστιάσεις εκεί την ενέργεια σου και προπαντός
σε όσα περνούν από το χέρι σου.Βάλε μικρούς στόχους και κάνε ένα βήμα τη φορά,χωρίς
να υποτιμάς το πόσο μακριά σε πήγε.Όπως και να'χει θα σε πάει πιο κοντά σε όσα ονειρεύεσαι
και έστω κι ένα εκατοστό μακριά απ'τη στασιμότητα του βάλτου,που τώρα νιώθεις να σε καταπίνει.
Επιβράβευσε τον εαυτό σου για όσα προσπαθείς κι επιτυγχάνεις,όσο ασήμαντα κι αν τα θεωρείς!
Σε χρειάζεσαι σύμμαχο κι όχι αντίπαλο!Βοήθησε τον εαυτό σου να σε βοηθήσει.Κανείς άλλος
δε δύναται να το κάνει για σένα!ʼνοιξε την πόρτα και βγες έξω,όσο κι αν φοβάσαι!Κάνε κάτι
διαφορετικό!Είσαι μόλις 23 κι έχεις μπροστά σου τόσα όμορφα να χαρείς!Τράβα εδώ γραμμή
και πιάσ'το από την αρχή!Επίτρεψε σου να πάρεις χαρά!Κυνήγησε τα ενδιαφέροντα σου!
Για τα πιο σπουδαία,δε χρειαζόμαστε χρήματα,να είσαι σίγουρη!Πίστεψε στον εαυτό σου!
Σιχαίνομαι τις προστακτικές και ήδη σε έχω βομβαρδίσει με αρκετές από αυτές.Συγχώρεσε με!
Είναι που θέλω να σε ταρακουνήσω να μη χάσεις περισσότερα!Είμαστε πάντα εδώ!
Αυτό για σένα,για μένα,για όλους μας!Έλα!Πάμε δυνατάαααααααααα
--->ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ : ΤΟ ΜΗΔΕΝ
Στίχοι: Λάκης Λαζόπουλος
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Το μηδέν θα κάνω κύκλο
Κι εκεί μέσα θα χορεύω
Κι ας μην ξέρω που πηγαίνω
Κι ας μην ξέρω τι γυρεύω.
Τη ζωή μου μηδενίζω,
Πάει να πει πως ξαναρχίζω,
Τη ζωή μου μηδενίζω,
Πίσω δεν ξαναγυρίζω...