οχι δεν ξερω τι ειναι το U20....παταω αυτο που ειναι κατω απο το ποστ μου?
Printable View
οχι δεν ξερω τι ειναι το U20....παταω αυτο που ειναι κατω απο το ποστ μου?
Όχι πάς επάνω δεξιά και το πατάς από εκεί, είναι τα προσωπικά σου μηνύματα
το είδες?
lily έχεις u2u..
ναι τα ειδα και σου εστειλα απαντηση αλλα δεν βλεπω τιποτα στο outbox,το πηρες η δεν το εστειλα καθολου?
Forty οκ το έλαβα
Ζωή πάω να το ψάξω, μισό
lily μου μπορείς να μπεις στο τσατ?
μισό Ζωή, έρχομαι
tí gínetai korítsia me thn epworth óla kalá;
καλημερα φορτυ, αφου δε θαλλαξεις κατι δραστικα (ποσοτητες ποιοτητα κτλ)εχουν μικρες διιαφορες. το θεμα ειναι να συνδιαζεις τις κυριες ομαδες τροφιμων αφου ετσι κι αλλιως τρεφεσαι σωστα απο,τι θυμαμαι...προσπαθω κ γω κ παροτι τρωω ποσοτητα τις τελευταιες μερες εχασα. βεβαια απο σημερα γερμανικη κατοχη :D το παρακανω χθες κ εχω τυψεις με τη μακαροναδα!Quote:
Originally posted by forty
δεν σκεφτομαι να αλλαξω καθολου την διατροφη που κανω γιατι θεωρω οτι ειναι ισορροπημενη αλλα σκεφτομουν για λιγες μερες να χωρισω τα φαγητα που τρωω συμφωνα με τους συνδιασμους που δινει αυτη η διαιτα (ποια ομως απο τις δυο που καταμπερδευτηκα ?) και να δω αν με βοηθησει αυτοQuote:
Originally posted by badgirl
forty η epworth, επειδη ηταν κι γω να κανω μια απο τις δυο, εχει απεριοριστες ποσοτητες, h Xey οχι. Η χευ ειναιι στο βιβλιο που αναφερω σε μηνυμα μου σε αυτο το θεμα. Η epworth ειναι εκεινη που εχει αναφερει η λιλυ. πανω κατω τα ιδια ειναι αλλα σε ορισμενα σημεια εχουν διαφορες που εμενα με προβληματισαν κ τελικα δεν εκανα καμια :D
σαν προταση κανε αυτο που κανω:απλα βαλε το συνδιασμο τροφων πιο ενεργα στη διατροφη σου κ θα δεις αποτελεσμα. Προσωπικα παω κ σε διαιτολογο κ μου τα συνδιαζει με βαση και αλλα κριτηρια.
Μη τρως απεριοριστα ομως...διαιτα κ απεριοριστο δεν υπαρχει. Απλα αν φας τον σωστο συνδιασμο μπορεις να σερβιριστεις δευτερο πιατο, με βαση την Χευ ειναι προτιμοτερο να φας σωστο συνδιασμο παραλιγο κ λαθος. αυτα καλη δυναμη!
ετσι κι'αλλιως εδω και χρονια δεν τρωω καθολου ασπρο αλευρι ουτε ζαχαρη και οι υδατανθρακες ειναι μονο απο λαχανικα,φρουτα και ολικης αλεσης δημητριακα οποτε στα φαγητα συμβαδιζω με αυτα που λεει και αυτη η διαιτα δεν εχω να κοψω κατι
badgirl τρώω σα βόδι μιλάμε έχθές το βράδυ έφαγα 8 καλαμάκια χοιρινά και σαλάτα...:)
κατα ταλλα λετε οτιι δεν εχει απεριοριστες ποσοτητες η διαιτα που κανετε...κουνια που σας κουναγε! επισης σε παρακαλω μη μου ξανααναφερθεις γιαυτο το θεμα. με κουρασατε κ δεν εχω σκοπο να ξανασχοληθω. καντε ο,τι καταλαβαινετε αλλα μην παραπιειτε οσα λεω. αυτο δε το δεχομαι.
ναι ετσι θα κανω!εσυ ξεκινησες διαιτα απο διαιτολογο?Quote:
Originally posted by badgirl
καλημερα φορτυ, αφου δε θαλλαξεις κατι δραστικα (ποσοτητες ποιοτητα κτλ)εχουν μικρες διιαφορες. το θεμα ειναι να συνδιαζεις τις κυριες ομαδες τροφιμων αφου ετσι κι αλλιως τρεφεσαι σωστα απο,τι θυμαμαι...προσπαθω κ γω κ παροτι τρωω ποσοτητα τις τελευταιες μερες εχασα. βεβαια απο σημερα γερμανικη κατοχη :D το παρακανω χθες κ εχω τυψεις με τη μακαροναδα!
ναι κ εχω αρχισει να του λεω ολα οσα εχω διαβασει περι διαφορων ειδων διατροφης...πχ με βαση το γλυκαιμικο δεικτη, με βαση συνδιασμο τροφων, με βαση πεχα οπως και τις αναγκες μου σε τροφη για να μη λυσσαω κ τα χαλαω και θα μου βγαζει νεο προγραμμα καθε βδομαδα...ετσι ελπιζω να κατεβω κατω απο τα 83 που ημουν πριν παρω τα πολλα κιλα...σκεφτομαι να το συνεχισω κ για μια ζωη οποτε δε θελω να πεινασω...τερμα η λαλακιες του παρελθοντος...πρεπει να εφαρμοσω οσα ξερω κ να μαθω περισσοτερα!
Βρε θηρίο! απεριόριστη ποσότητα το είπαμε αυτό! τα χώνεψες μετά? :PQuote:
Originally posted by Zwh
τρώω σα βόδι μιλάμε έχθές το βράδυ έφαγα 8 καλαμάκια χοιρινά και σαλάτα...:)
μια χαρά λιλάκι και πεινούσα το πρωί :)