Originally posted by pumyra
Quote:
Originally posted by Εβιτα
Quote:
Originally posted by pumyra
Νά'μαι και εγώ! Μπράβο βρε παιδιά...! Έστω και η μικρή μα σταθερή απώλεια, είναι κάτι! Και εγώ το φρούτο το τρώω μαζί με το μεσημεριανό και η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα συνηθίσει έτσι (το έτρωγα 4 ώρες μετά σαν απογευματινό) και μου φαίνεται "κάπως" τώρα... Το γιαουρτάκι δεν το βρήκα εδώ στην γειτονιά :sniff: οπότε... κάνω υπομονή μέχρι να το πετύχω σε κανένα super την επόμενη φορά. αυτή την εβδομάδα είμαι -1Kgr, πολύ καλά, μιας και είναι να αδιαθετήσω κιόλας! ʼντε να δούμε! Ευτυχώς και ο καιρός βοηθάει - δεν άρχισε ακόμα να κάνει πολύ πολύ ζέστη, οπότε και δεν βγάλαμε ακόμα καλοκαιρινά παντελόνια (δεν μου μπαίνει τίποτα... το λιγότερο ένα κιλό ακόμα κάτω θέλω για να πω ότι κάτι πάει να μπει :sniff: )...
Λοιπον μου φαινεται οτι αποτελεις παραφωνεια στο φορουμ....αυτα τα κιλα τα ειχα εγω στο προνηπιο....αντε και στο νηπιο....που γραφεις κοριτσακι μου με 53,5 ?????
Δεν μας σεβεσαι καθολου ????:sniffle::sniffle:
Θες να κανω χαρακιρι ???:smirk::smirk:
:sniffle: ...δεν ήταν τόσο τα κιλά, όσο το ότι ήταν κυρίως λίπος και φαινόταν πολύ περισσότερα... και γιατί αυτό το "Δεν μας σεβεσαι καθολου ??"? Δεν παρακολουθώ αυτό το forum για να αποκτήσω "εχθρούς"... :sniffle:
...και ξέρω πολύ καλά πώς είναι να προσπαθείς να χάσεις πάνω από 10 κιλά... σε όοοοοολη την εφηβεία μου έπαιρνα κορτιζόνη...και από 50, έγινα 69 κιλά... φανταστείτε το σοκ που είχα πάθει με τα χρόνια - να τρώω μετά ελάχιστα και να μην χάνω καθόλου... Για να ξαναφτιάξω τον μεταβολισμό μου μετά είδα και έπαθα... Και τώρα στα 30 μου και αφού έχει περάσει και μια δεκαετία από τότε, θεωρώ ότι αν για τον "χ" "ψ" λόγο μπλοκάρει - αλλάξει ο μεταβολισμός σου και έχεις περισσότερο ποσοστό λίπους από το κανονικό, δεν είναι εξίσου καλό είτε αν είσαι 53 κιλά, είτε 103... Με συγχωρείτε αν σας "πρόσβαλα", ήθελα μόνο support και εγώ... :sniffle:
...και δεν υπάρχει λόγος να μας παίρνει από κάτω ή να αισθανόμαστε τύψεις αν καμιά φορά ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα... σκοπός είναι να μην ξεχνάς τον στόχο σου, γιατί εφόσον δεν τον ξεχνάς, πάλι τον δρόμο προς τα εκεί θα πάρεις...