-
συγνώμη αν φάνηκες ειρωνικό, δεν το εννοούσα έτσι !!! Πέφτει ο μεταβολισμός με τις δίαιτες αυτές. Στις δίαιτες επικεντρώθηκα. Τους νέους και τις μεγάλες ηλικίες που έχουν απελπιστεί έχον στόχο ηλικιακά. Πήγαινε σε ένα καλό διατροφολόγο, να σώσεις το μεταβολισμό σου. Είναι κρίμα. Συνέχισε και το βελονισμό σου!!
-
Ο μεταβολισμός μου προς το παρών είναι πολύ καλός και το βιβλίο αυτό που μου έδωσε ο γιατρός μου έχει μέσα αυτές τις δίαιτες από ένα γνωστό γιατρό κορυφαίο του βελονισμού που αυτές τις δίαιτες τις έχει δοκιμάσει σε κόσμο και μετά έγραψε το βιβλίο του....
Και πάντα τονίζει πως γίνονται μόνο κατά την διάρκεια του βελονισμού...μετά δίνει άλλες ποιο καλές και ισορροπημένες...
σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον......
-
γενικα με το βελονισμό δν είμαι αρνητική ούτε θετική εξαρτάται που θα πέσεις.
με τους γιατρούς τηε συμβατικής ιατρικής στην ελλάδα(για έξω δν ξέρω) είμαι αρνητική γιατί μου φαίνονται αδιάβαστοι ξερόλες και ξεροκέφαλοι.αλλά αυτό είανι μια άλλη συζήτηση.
πες μας παραπάνω λεπτομέρειες για να καταλάβουμε. πάντως κατά γενική ομολογία τέτοιου είδους δίαιτες είναι καταστροφικές. αυτό με τον βελονισμό σε συνδιασμό με εξαντλητικές δίαιτες δν τοχω ξανακούσει, αλλά μου φαίνεται περίεργο.
έχω ακούσει οτι άνθρωποι με πολλά κιλά ίσως αναγκαστούν να καταφύγουν σε δίαιτες που θαχουν γρήγορο και άμεσο αποτέλεσμα.αλλά δν νομίζω οτι αυτό διαρκεί παραπάνω από ένα μικρό χρονικό διάστημα.
πόσο καιρό θα κάνεις βελονισμό ή έχεις κάνει ως τώρα ?
-
Κανονικά ανάλογα πάντα με τα κιλά που έχεις να χάσεις...κάνεις 10 συνεδρίες και μετά κάνεις πιο λίγες φορές....
εγώ έκανα 14 μέχρι τώρα..και τώρα θα πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα.....
Και έχει και πιο σωστές δίαιτες ....απλά στην αρχή έκανα τις πιο αυστηρές
Τώρα ξεκίνησα μια δίαιτα διατροφή που τρώω πιο πολύ.....
Εγώ έγραψα για την εμπειρία μου...γιατί ένιωθα ενθουσιασμένη...με τα αποτελέσματα μου.....ότι δεν έχω πλέων τάσεις....υπερφαγικές.....και πάνω από όλα έχω να βάλω γλυκό στο στόμα μου από τις 22 Ιανουαρίου...για εμένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα (ιδίως τώρα που μας πάνε όλα από το κακό στο χειρότερο)....κάτω από παρόμοιες καταστάσεις θα είχα φάει όλο το ζαχαροπλαστεί
-
καλα κανεις κ μοιραζεσαι την εμπειρια σου μαζι μας.
-
Κατα ποσο επιρεαζει ο βελονισμος την επιθυμια σου για φαγητο ή αυτο δεν το αγγιζει;
-
Ο Βελονισμός μετριάζει το πάθος για φαγητό για γλυκά...βοηθάει στον μεταβολισμό....
Επίσης δεν έχεις χαλάρωση.....
τα λέω γιατί είδα μια φίλη που είχε αρκετά κιλά.......πόσα έχασε....και πως έγινε το σώμα της.....