Originally Posted by
Myra
Καλα..ολη μερα βλεπω ειδησεισ..λεσ και δεν μπορω να ξεκολλησω..αν δεν ειμαι σπιτι να τισ δω ,ειμαι κολλημενη στο κινητο...παντα πιστευα οτι η γενια μου-ειμαι 24- θα ζησει κατι τραγικο.Κατι που θα μεινει στα χρονικα...
2 εβδομαδες πριν ειχα παει για μπανιο σε αυτα τα μερη.Μονη μου .με κτελ.χωρισ καρτα,χωρισ μπαταρια.χωρισ ιδεα ή χαρτη τησ περιοχησ.στην ιδια παραλια..
Για 1η φορα..λεσ και καποιοσ μου ειπε "πηγαινε να δεισ το μεροσ για 1η και τελευταια φορα"...ο δρομοσ με το ξενοδοχειο και ολα τα μαγαζια ,π οδηγει στην παραλια εμοιαζε παραδεισοσ οταν βρεθηκα εκει-χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αναγνωριζα χιλιαδες αυθαιρετα!!
Ωστοσο..εκεινη τη μερα ειχα βρεθει σε ενα αγνωστο τελειωσ μεροσ.χωρισ ιδεα και χωρισ μεσο επικοινωνιας..Ανατριχιασα οταν ειδα το μεροσ ,τον ιδιο δρομο καμενο..
Επισης,μία εκ των αγνοουμενων ,την εξυπηρετησα στη δουλεια πολυ προσφατα ..Θυμαμαι ακομα το χαμογελο τησ..εχω συγκλονιστει κ ολη αυτη η τραγωδια με εχει καθηλωσει τοσο πολυ που δεν μπορω να κανω κατι αλλο ,οταν ειμαι μονη μου,περα απο το να βλεπω ειδησεισ ,δημοσιευσεισ ξανα κ ξανα...