Results 226 to 240 of 364
Thread: Καταθλιψη
-
25-07-2018, 01:58 #226
Εάν είναι νηστικοί θα με κυνηγήσουν!! Πάμε μαέστρο!! Κάθε μέρα όλη μέρα είμαι στο ψυγείο, είπα να το κλείσω μα επιμένω. Έφαγα όλο το ζαμπόν γιατί πιστεύω, θα έχει προσφορές ο Σκλαβενίτης όταν κατέβω!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
- 25-07-2018, 01:58 #227
Αυριο ερχεται η αδελφη του κι αυτος βγαινει με 24ωρη.... αν δει τι ζημιες εχει κανει σε κατι χειροποιητα αντικειμενα που του κατεστρεψε αυτη, φοβαμαι μην την παρει κανενα τηλ και του πει αυτη για μενα..... δεν επρεπε να το ειχα καθυστερησει....επρεπε να παω στην.κουριερ σημερα! Αληθεια.... μετανιωνω πολυ!
25-07-2018, 21:50 #228
Nadi!!!
Παιδια!!
Γαμω το κουταλι μου τι ειναι αυτη η παραγγελια πια;Να σ στριλω εγω ενα παπουτσι απο τη δουλεια με τακουνι 12 ποντους να ...ψηλωσεις λιγο;;;!!!
Εχω 2 αποριεσ π πιστευω οτι θα μας βοηθησουν να σε βοηθησουμε.
1.Ο ανθρωποσ π σε βοηθαει νονικα,σε ποια υποθεση σε βοηθαει;Σου παρεχει σπιτι;Νιωθεις υποχρεωμενη σε αυτον;Σε συνδεουν κι αλλες σχεσεις μαζι τ;
2.Γιατι εχεις ακομα επαφες μαζι της;απ ο,τι βκεπω,καθε μερα να γραφεις,αυτη ειναι κολλημενη πανω σ κι εσυ ξενερωμενη.
25-07-2018, 21:55 #229
25-07-2018, 23:07 #230
Καλα..ολη μερα βλεπω ειδησεισ..λεσ και δεν μπορω να ξεκολλησω..αν δεν ειμαι σπιτι να τισ δω ,ειμαι κολλημενη στο κινητο...παντα πιστευα οτι η γενια μου-ειμαι 24- θα ζησει κατι τραγικο.Κατι που θα μεινει στα χρονικα...
2 εβδομαδες πριν ειχα παει για μπανιο σε αυτα τα μερη.Μονη μου .με κτελ.χωρισ καρτα,χωρισ μπαταρια.χωρισ ιδεα ή χαρτη τησ περιοχησ.στην ιδια παραλια..
Για 1η φορα..λεσ και καποιοσ μου ειπε "πηγαινε να δεισ το μεροσ για 1η και τελευταια φορα"...ο δρομοσ με το ξενοδοχειο και ολα τα μαγαζια ,π οδηγει στην παραλια εμοιαζε παραδεισοσ οταν βρεθηκα εκει-χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αναγνωριζα χιλιαδες αυθαιρετα!!
Ωστοσο..εκεινη τη μερα ειχα βρεθει σε ενα αγνωστο τελειωσ μεροσ.χωρισ ιδεα και χωρισ μεσο επικοινωνιας..Ανατριχιασα οταν ειδα το μεροσ ,τον ιδιο δρομο καμενο..
Επισης,μία εκ των αγνοουμενων ,την εξυπηρετησα στη δουλεια πολυ προσφατα ..Θυμαμαι ακομα το χαμογελο τησ..εχω συγκλονιστει κ ολη αυτη η τραγωδια με εχει καθηλωσει τοσο πολυ που δεν μπορω να κανω κατι αλλο ,οταν ειμαι μονη μου,περα απο το να βλεπω ειδησεισ ,δημοσιευσεισ ξανα κ ξανα...
25-07-2018, 23:09 #231
26-07-2018, 14:43 #232
Καλημερα.
Εχω νευρα στη δουλεια
Γαμω τα αφεντικα
26-07-2018, 16:07 #233
26-07-2018, 17:48 #234
Τιποτα.Απλως μερα με τη μερα συνειδητοποιω οτι πρεπει να προχωρησω στη ζωη μου στον εργασιακο τομεα.
Εχω γυρισει σε μια δουλεια π ημουν πριν 2 χρονια.Καλα ειναι,δε λεω.Αλλα σημερα ειπα στον εαυτο μου σε μια φαση που κατεβαινα στην αποθηκη για μία πελατισσα 25 χρονων με τη μανα της που μου ζητησε ενα σχεδιο παπουτσιου σε ΟΛΑ τα χρωματα (20) "Ρε μαλακα (ειπα στον εαυτο μου).Τι κανεις εσυ εδω;Μπροστα παμε.Οχι πισω.Εχεις σπουδσει.Και να μην σε ικανοποιει ο κλαδοσ π σπουδασες,εχεις ονεορα κ φιλοδοξιες.Τι κανεις εσυ εδω;Να βαζεις τα παπουτσια στις πελατισσες που βαριουνται να σκυψουν ,να δεσουν το παπουτσι και να αυτοεξυπηρετηθουν;;Να παιρνεις 2,16 ευρω την ωρα(δηλαδη 400 ευρω το μηνα) για να καθαριζεις με σαπουνι το μαρμαρακι του καταστηματος;Για να σου ζητανε ,διχως ευγενεια να ανεβασεις 15 κουτια με 2 χερια;Για να σου λενε οι κωλοπετσωμενες κυρατσες του Κωλονακιου και των Β.Προαστιων "Να λεσ παλι καλα που εισαι στο ενοικιο γτ εγω π εχω 3 σπιτια τρεχω για τον ενφια;"
Ετσι ειπα στον εαυτο μου
Ξερω οτι και αυριο εκει θα ειμαι.Και θα ειμαι μεχρι να ξυπνησω ολοκληρωτικα απο το ληθαργο μου.
26-07-2018, 17:54 #235
Ο θυμος μου ειναι πιο πολυ απεναντι στο ανθρωπινο ειδος.
Μία άλλη ειχε το θρασος να μου πει στην εργασιμη Κυριακη του μηνα "Εγω μονο Κυριακες κατεβαινω για ψωνια.Εγω τους εδωσα τους επαναστατικους αγωνες μου για τα δικαιωματα μου οταν ημουν νεα.Εχω τη συνειδηση μου καθαρη"
Αντε μωρη ντροπη του ανθρωπινου ειδους.Που δεν εχεις φλεβα στα ποδια σου 60 χρονων γτ ποτε δε δουλεψες (ετσι εικαζω ! : P )
Επισης θυμωσα.Αντι να προβληματιστουμε βριζουμε τον ενα και τον αλλον για την κατασταση στο Ματι.Τι λες ρε μεγαλε εσυ με το οοκοπεδο και την ιδιωρικη παραλια;Δεν ηρθαν εγκαιρα τα πυροσβεστικα;Εγκλωβιστηκα� � τοσοι ανθρωποι γτ πρωτα χτιστηκαν τα αυθαιρετα σπιτια κ μετα οι δρομοι.Που θες και ιδιωτικη παραλια...Παρτην τωρα να τη χαιρεσαι,κι αμα ξαναβουτηξεις εκει ελα να με χεσεις.Παντα τα ιδια γινονταν...Ελπιζω να μην ξαναζουμε την ιδια ιστορια σε λιγα χρονια"
Εχω θυμωσει,εχω στενοχωρεθει και εχω προβλημαριστει πολυ..Αυτα
26-07-2018, 21:03 #236
Συγγνωμη για τον θυμο μου πιο πανω.
Τι κανετε παιδες;
Εγω ολο τρωω..Ομως..απομονωνομαι .δεν τρελαινομαι για επικοινωνια
26-07-2018, 23:44 #237WhyAlwaysMe?GuestΔεν χρειάζεται να ζητήσεις καμιά συγγνώμη,μην σου πω ότι περιέγραψες κάποιες αλήθειες.
27-07-2018, 00:05 #238
Πρεπει να βρεις ν ακολουθησεις εναν κλαδο οπου και ζητηση εχει και θα ειναι πιο ''χαλαρα'' τα πραγματα οσον αφορα τον κοσμο.Βασικα δεν υπαρχει δουλεια για τον μεσο πολιτη που να μην εχει τα στραβα της.Σχεδον ολοι γκρινιαζουν.
Αποψη μου η εξυπηρετηση πελατων σε πολυσυχναστα μαγαζια/εταιριες κτλ ειναι απο τα χειροτερα που υπαρχουν.Και το χειροτερο δεν ειναι οι μικροι μισθοι αλλα αυτο ακριβως που περιγραφεις.Το οτι τρως στη μαπα ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ της κοινωνιας και τις μλκιες τους.Αυτη η ''φασαρια'' δεν αντεχεται.Αλλα δυστυχως οι περισσοτερες δουλειες ειναι σε αυτο τον τομεα μιας και ειμαστε χωρα των υπηρεσιων.
Εγω προσωπικα απλα δεν παιζει να ξανακανω τετοια δουλεια.
27-07-2018, 11:13 #239
Καλημερα!!!!!Καλε πού ειστε;
Παιδια...νιωθετε κι εσεις αυτες τις εκλαμψεις..τυπου ..να νιωθετε αλλοτε δραστης κι αλλοτε παρατηρητης του εαυτου σας;
Δηλαδη..τι εννοω...αλλοτε νιωθω καλυτερα..κι αλλοτε τρωω κατι φλασιες τυπου.."ποια ειμαι;γιστι εχω κανει αυες τις επιλογες;"
Οκ μπορει να μην φανταζουν τοσο τρομαχτικα ερωτηματα ..αλλα το αισθημα της αποξενωσης για 3-5 -10 δευτερα απο το τι βιωνεις ειναι τρομαχτικο..λες κ καποιος με τραβαει προσ τα επανω και βγαινω απο το σωμα μου κ βλεπω τον εαυτο μου να κοιταει το χωρο με ενα βλεμμα αποριας..
27-07-2018, 12:39 #240
Εγώ, μάλλον κάτι παρόμοιο θα εννοείς!! Μπορεί τη επί δύο μέρες να είμαι καλά και της άλλες δύο χάλια, το ότι δεν αξίζω γιατί να ζω τέτοια, ακόμα και την ίδια μέρα μου έχει τύχει να είμαι το πρωί καλά και το απόγευμα χάλια!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App