MERIKOI ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ
Printable View
MERIKOI ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ
το δευτερο ειναι κατι παραπανω απο εμφανες.
δεν καταλαβαινω τι εννοειται.σε ποιους αναφερεστε δηλαδη
BOO1 τι εννοεις οτι μπερδευειςπαραθυρα με πορτες? δλδη?, ειναι ,εταφορικη εννοια? , σορρυ απλα δεν το καταλαβα.
Παντος εαν εισαι σε φαση που εχεις δυναμη ειναι καλο, μπορει να μηνεχεις την αποφασιστικοτητα που θελουμε για να γινεις τελεια αλλα εχεις την δυναμη! μπραβο μικρουλα μπραβο!!
εγω με τα χαπια αυτα εχω παψει εδω κι πολλαααα χρονια!! ευτηχως!
Κα κυριολεκτικά και μεταφορικά το είπα. Δηλαδή όταν είμαι κουκουρουκου δε δίνω σημασία για τον έξω κόσμο. Κλείνομαι μέσα στο δωμάτιο και στον εαυτό μου. Γι αυτό λέω ότι δε βλέπω ούτε πόρτες ούτε παράθυρα στο δωμάτιο μου. Δε μπορώ τότε και δε θέλω να έχω επαφή με τον έξω κόσμο. Τα παράθυρα και οι πόρτες είναι η επαφή μου με τον έξω κόσμο και αν θα τα δω αν θα τα παρατηρώ αν θα τα ανοίξω εξαρτάται από τη φάση που είμαι κάθε φορα
Εστάλη από Lenovo TB-X304L στο E-Psychology.gr Mobile App
παντως μη φοβασαι. με τον καιρο θα ηρεμησεις. θα παρω καποιο χρονο αλλα οσο γερνας τοσο ηρεμεις.
εσυ κοιτα να αποφευγεις οτι ειναι διεγερτικο. πχ καφεδες οσο μπορεις (ή να πινεις μονο ελληνικους), αλκοολ, ναρκωτικα κλπ.
να τρως υγιεινα, να εχεις φρεσκο αερα, να εισαι καθαρη σωματικα και ψυχικα, να αποφευγεις να βλεπεις κακες ειδησεις,
να περιορισεις οσο μπορεις τις οθονες, να μη τρως σκουπιδοτροφες, να ασκεισαι κλπ., να εισαι θαραλεα.
ολα αυτα βοηθανε.
σιγα σιγα ετσι θα ηρεμησεις.
ιδιως το να πλενεσαι με ντους συχνα και το λιγο σεξ ειναι το καλυτερο ηρεμιστικο.
μακαρι να ειναι κατι προσωρινο απο τα φαρμακα ωστε οταν τα μειωσω να φυγει..
οχι να γερναω κι απο τωρα βρε maus..
κανω τα περισσοτερα απο αυτα που λες αλλα δε βλεπω προκοπη..
οταν στεναχωριεμαι ή αγχωνομαι κατι θα μου συμβει..
αυτο προσπαθω να κουμανταρω πλεον με τη βοηθεια της ψυχολογου.
καποιες φορες οπως χτες βραδυ εκει που καθομαι και σκεφτομαι ειναι σαν πισω απο τις σκεψεις μου να ακουω μια βαβουρα απο παρα πολλες φωνες που δεν καταλαβαινω τι λενε αλλα ακουω ενα χαμο απο ομιλιες χωρις ομως να καταλαβαινω τι λενε.
ειναι κακο λετε αυτο?
το εχω ξαναπαθει.
δεν το εχω αναφερει στο γιατρο.
μου συνεβη κατι δυσαρεστο απο χτες.λετε να ειναι απο τη στεναχωρια μου?
Για σου ΜΠΟΥ!! πως εισαι ? με την σχολη πως τα πας? . Τα παραθυρα και οι πορτες, ομορφη η παρομοιωση σου, ομως βρε ΜΠΟΥ, για δεν κανεις κατις αλλο? ξερω οτι εξω απο το χορο πολλα μπορουμε να λεμε εμεις,, αλλα φιλικα τελειος θα στο πω¨ προσπαθησαι να αφεθεις για λιγο απο τον φοβο, θελω να πω οτι κι ας σε παρακολουθουν κι ας σε κατασκοπευουν, μεχρι σημερα δεν σου εχουν κανει κατις κακο, αν θελουν μπορουν πολυ ευκολα!! αρα προσπαθησε να ζεις με αυτον τον φοβο, δλδη κανε τις βολτες σου, κανε παρεες κι ας ειναι να γινει μην το φοβασαι τοσο πολη!! εξαλου εαν αποφασησουν να σου κανουν κακο θα στο κανουν ειτε εισαι στο σπιτι σου ειτε οχι ε?
δε θα φυγουμε ποτε.ποτε.ηλιθια.κοιτα πισω σου.ηλιθια δε φευγουμε.σκασε.βουλωστο.ηλ� �θια.δε θ αφυγουμε ποτε.μη μιλας.θα σε σκοτωσουμε.θα πεθανεις.ψοφα.δε θα σε αφησουμε ποτε ησυχη.ποτε.ποτε.ποτε.αχαχαχ χαχχ κοιτα τηνπως ειναι.κοιτα χαλια.χαλια χαλια.θα πεθανεις.δε θασ ε αφησουμε σε ησυχια χαχαχα
εγω μολις ακουσα αυτη τη βαβουρα που ελεγες το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν αυτο το τραγουδι
https://www.youtube.com/watch?v=wfQuLGB91mY
καπως ετσι τις ακουγα χτες...
αρα θα σκεφτοσουν κατι σαν αυτο που λεει