δυσκολιες - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 248
    MERIKOI ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ

Banned
    το δευτερο ειναι κατι παραπανω απο εμφανες.

Senior Member
    δεν καταλαβαινω τι εννοειται.σε ποιους αναφερεστε δηλαδη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    BOO1 τι εννοεις οτι μπερδευειςπαραθυρα με πορτες? δλδη?, ειναι ,εταφορικη εννοια? , σορρυ απλα δεν το καταλαβα.
    Παντος εαν εισαι σε φαση που εχεις δυναμη ειναι καλο, μπορει να μηνεχεις την αποφασιστικοτητα που θελουμε για να γινεις τελεια αλλα εχεις την δυναμη! μπραβο μικρουλα μπραβο!!
    εγω με τα χαπια αυτα εχω παψει εδω κι πολλαααα χρονια!! ευτηχως!

Senior Member
    Κα κυριολεκτικά και μεταφορικά το είπα. Δηλαδή όταν είμαι κουκουρουκου δε δίνω σημασία για τον έξω κόσμο. Κλείνομαι μέσα στο δωμάτιο και στον εαυτό μου. Γι αυτό λέω ότι δε βλέπω ούτε πόρτες ούτε παράθυρα στο δωμάτιο μου. Δε μπορώ τότε και δε θέλω να έχω επαφή με τον έξω κόσμο. Τα παράθυρα και οι πόρτες είναι η επαφή μου με τον έξω κόσμο και αν θα τα δω αν θα τα παρατηρώ αν θα τα ανοίξω εξαρτάται από τη φάση που είμαι κάθε φορα

Εστάλη από Lenovo TB-X304L στο E-Psychology.gr Mobile App
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ε με τοσα φαρμακα που παιρνεις αυτη τη στιγμη boo τι περιμενεις ;

τα φαρμακα αυτα προκαλουν καταστολη. καταστελλουν το νευρικο συστημα για αυτο εισαι ετσι.

Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα παιδια..
    μιας και εχω μερες να μπω θα σας πω οτι μισες μερες ειμαι για εξω αλλες τοσες για μεσα..δυσκολευομαι ακομα αρκετα..

θελω να ρωτησω αν παθαινετε κι εσεις το ιδιο..
    εκει που ειμαι οκ καθομαι κοιταω το υπερπεραν το κενο και δε σκεφτομαι τιποτα.σαν να εχω χαζεψει.αυτο γινεται αρκετες φπρες μεσα στη μερα.και κραταει μερικα λεπτα αν δε μου αποσπασει καποιος την προσοχη.οι δικοι μου μου τη λενε πταν με βλεπουν ετσι..
    κολαω.
    βεβαια να πω πως απο παιδι στο σχολειο οι καθηγητες ελεγαν στους δικους μου οτι η boo χανεται. αλλα δε μπορω ναθυμηθω αν ηταν το ιδιο.
    ειναι απο τη ψυχωση? απο τα φαρμακα? ειναι τυχαιο? απλα ειναι ενοχλητικο οταν ειμαι με αλλους.με κοιτανε περιεργα
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    παντως μη φοβασαι. με τον καιρο θα ηρεμησεις. θα παρω καποιο χρονο αλλα οσο γερνας τοσο ηρεμεις.

εσυ κοιτα να αποφευγεις οτι ειναι διεγερτικο. πχ καφεδες οσο μπορεις (ή να πινεις μονο ελληνικους), αλκοολ, ναρκωτικα κλπ.

να τρως υγιεινα, να εχεις φρεσκο αερα, να εισαι καθαρη σωματικα και ψυχικα, να αποφευγεις να βλεπεις κακες ειδησεις,
    να περιορισεις οσο μπορεις τις οθονες, να μη τρως σκουπιδοτροφες, να ασκεισαι κλπ., να εισαι θαραλεα.

ολα αυτα βοηθανε.

σιγα σιγα ετσι θα ηρεμησεις.

ιδιως το να πλενεσαι με ντους συχνα και το λιγο σεξ ειναι το καλυτερο ηρεμιστικο.

Κα κυριολεκτικά και μεταφορικά το είπα. Δηλαδή όταν είμαι κουκουρουκου δε δίνω σημασία για τον έξω κόσμο. Κλείνομαι μέσα στο δωμάτιο και στον εαυτό μου. Γι αυτό λέω ότι δε βλέπω ούτε πόρτες ούτε παράθυρα στο δωμάτιο μου. Δε μπορώ τότε και δε θέλω να έχω επαφή με τον έξω κόσμο. Τα παράθυρα και οι πόρτες είναι η επαφή μου με τον έξω κόσμο και αν θα τα δω αν θα τα παρατηρώ αν θα τα ανοίξω εξαρτάται από τη φάση που είμαι κάθε φορα

Εστάλη από Lenovo TB-X304L στο E-Psychology.gr Mobile App
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    ε με τοσα φαρμακα που παιρνεις αυτη τη στιγμη boo τι περιμενεις ;

τα φαρμακα αυτα προκαλουν καταστολη. καταστελλουν το νευρικο συστημα για αυτο εισαι ετσι.
    μακαρι να ειναι κατι προσωρινο απο τα φαρμακα ωστε οταν τα μειωσω να φυγει..

Quote Originally Posted by maus View Post
    παντως μη φοβασαι. με τον καιρο θα ηρεμησεις. θα παρω καποιο χρονο αλλα οσο γερνας τοσο ηρεμεις.

εσυ κοιτα να αποφευγεις οτι ειναι διεγερτικο. πχ καφεδες οσο μπορεις (ή να πινεις μονο ελληνικους), αλκοολ, ναρκωτικα κλπ.

να τρως υγιεινα, να εχεις φρεσκο αερα, να εισαι καθαρη σωματικα και ψυχικα, να αποφευγεις να βλεπεις κακες ειδησεις,
    να περιορισεις οσο μπορεις τις οθονες, να μη τρως σκουπιδοτροφες, να ασκεισαι κλπ., να εισαι θαραλεα.

ολα αυτα βοηθανε.

σιγα σιγα ετσι θα ηρεμησεις.

ιδιως το να πλενεσαι με ντους συχνα και το λιγο σεξ ειναι το καλυτερο ηρεμιστικο.
    οχι να γερναω κι απο τωρα βρε maus..
    κανω τα περισσοτερα απο αυτα που λες αλλα δε βλεπω προκοπη..
    οταν στεναχωριεμαι ή αγχωνομαι κατι θα μου συμβει..
    αυτο προσπαθω να κουμανταρω πλεον με τη βοηθεια της ψυχολογου.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    καποιες φορες οπως χτες βραδυ εκει που καθομαι και σκεφτομαι ειναι σαν πισω απο τις σκεψεις μου να ακουω μια βαβουρα απο παρα πολλες φωνες που δεν καταλαβαινω τι λενε αλλα ακουω ενα χαμο απο ομιλιες χωρις ομως να καταλαβαινω τι λενε.
    ειναι κακο λετε αυτο?
    το εχω ξαναπαθει.
    δεν το εχω αναφερει στο γιατρο.
    μου συνεβη κατι δυσαρεστο απο χτες.λετε να ειναι απο τη στεναχωρια μου?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Για σου ΜΠΟΥ!! πως εισαι ? με την σχολη πως τα πας? . Τα παραθυρα και οι πορτες, ομορφη η παρομοιωση σου, ομως βρε ΜΠΟΥ, για δεν κανεις κατις αλλο? ξερω οτι εξω απο το χορο πολλα μπορουμε να λεμε εμεις,, αλλα φιλικα τελειος θα στο πω¨ προσπαθησαι να αφεθεις για λιγο απο τον φοβο, θελω να πω οτι κι ας σε παρακολουθουν κι ας σε κατασκοπευουν, μεχρι σημερα δεν σου εχουν κανει κατις κακο, αν θελουν μπορουν πολυ ευκολα!! αρα προσπαθησε να ζεις με αυτον τον φοβο, δλδη κανε τις βολτες σου, κανε παρεες κι ας ειναι να γινει μην το φοβασαι τοσο πολη!! εξαλου εαν αποφασησουν να σου κανουν κακο θα στο κανουν ειτε εισαι στο σπιτι σου ειτε οχι ε?

Senior Member
    δε θα φυγουμε ποτε.ποτε.ηλιθια.κοιτα πισω σου.ηλιθια δε φευγουμε.σκασε.βουλωστο.ηλ� �θια.δε θ αφυγουμε ποτε.μη μιλας.θα σε σκοτωσουμε.θα πεθανεις.ψοφα.δε θα σε αφησουμε ποτε ησυχη.ποτε.ποτε.ποτε.αχαχαχ χαχχ κοιτα τηνπως ειναι.κοιτα χαλια.χαλια χαλια.θα πεθανεις.δε θασ ε αφησουμε σε ησυχια χαχαχα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    δε θα φυγουμε ποτε.ποτε.ηλιθια.κοιτα πισω σου.ηλιθια δε φευγουμε.σκασε.βουλωστο.ηλ� �θια.δε θ αφυγουμε ποτε.μη μιλας.θα σε σκοτωσουμε.θα πεθανεις.ψοφα.δε θα σε αφησουμε ποτε ησυχη.ποτε.ποτε.ποτε.αχαχαχ χαχχ κοιτα τηνπως ειναι.κοιτα χαλια.χαλια χαλια.θα πεθανεις.δε θασ ε αφησουμε σε ησυχια χαχαχα
    οι φονες ειναι αυτες ε? ΜΠΟΥ? αυτα ακους. ειναι ανατριχιαστηκο και ταυτοχρονα ποσο παραξενο! αποδηκνηει το ποσο περιπλοκος μηχανισμος ειναι ο εγκεφαλος μας!!

Banned
    εγω μολις ακουσα αυτη τη βαβουρα που ελεγες το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν αυτο το τραγουδι
    https://www.youtube.com/watch?v=wfQuLGB91mY

Senior Member
    καπως ετσι τις ακουγα χτες...
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    αρα θα σκεφτοσουν κατι σαν αυτο που λεει

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast