Ωραία αφού το χεις αποφασίσει πως έτσι θα είναι από δω και πέρα συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις.
Για να μην πιαστείς κορόιδο και πεις αυτό που θες, πιάστους έσυ κορόιδο και παίξτο κάτι που δεν είσαι.
Printable View
Καλά κάνεις και γελάς , αφού έβαλα τις φατσούλες , μεταξύ σοβαρού και αστείου το είπα ως απάντηση στο πιο πάνω. Μια χαρά έκανες, ε πιο νωρίς ... όταν θα είσαι έμπειρη μπορεί να τους κόβεις αυτούς πριν καν μιλήσουν χαχα :)
Απλά είναι τα πράματα. Βγαίνεις έξω, είσαι σε μεγάλη πόλη νομίζω είπες, οπότε έχει κόσμο , και ζητά καμιά πιο μεγάλη φίλη σου να μάθεις να ξεχωρίζεις (όσο γίνεται) τους σχεσακηδες από τους ευκαιριακους, :) δεν είναι 100% επιτυχές αλλά σε ένα μεγάλο βαθμός γλυτώνεις χρόνο και ταλαιπωρία. Μη ξανά αναλύσεις πολύ το πώς και το γιατί, μια χαρά σε βρήσκω, ... Μας κάνει? Καλώς. Δε μας κάνει ? Άντε γειαααα!!! Όχι θα κατσεις να αποκτήσεις ψυχο για χάρη της ανωμαλοκοινωνιας και των κόμπλεξηκων.
Δεν ένιωσα θύμα που δεν κατάφερα να αλλάξω κάποιον....Δεν θέλω να αλλάξω κανένα......ενιωσα απογοήτευση γτ ο τελευταίος μου είπε παραπανω πράγματα τα οποία δεν τήρησε και την έκανε......Δεν τον ξανακουσα
Κ το έχω ξαναπεί ότι έβαλα το τίτλο "με κορόιδεψε " για να κόψω αντιδρασεις.....Από εσάς
Ωραία....Αφού λοιπόν συμφωνούμε ότι δεν έχει σημασία και κανένας δεν είπε να κάνω σεξ νωρίτερα τότε γιατί κατηγορούμαι λανθασμένα ότι λέω δήθεν πως δεν θέλω τα ζευγάρια να κάνουν σεξ....Γιατί η ρεμεντυ αυτό είπε κ εσύ είπες ότι συμφωνείς μαζί της......
Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι αφού δεν θέλω να κάνω σεξ νωρίτερα και είναι οκει....Αφού αυτό λέτε....Τότε γιατί δε βγαίνω παραπανω μαζί τους....;
Η ρεμεντυ είπε στην αρχή αρχή....Πάνω πάνω.....ότι θα σου πω τι δεν κάνεις σωστά Αλλά δεν θα σου αρέσει! ......
Και από όλα τα υπόλοιπα μηνύματα μου κάνει εμμέσως επίθεση ότι δεν θέλω το σεξ και ότι είμαι δήθεν και ότι θεωρώ παρανοϊκό το σεξ από το πρώτο ραντεβού ενώ εμένα αυτό δεν με εκφράζει..
Τεσπα
Δεν θέλω να πιάσω κανέναν κορόιδο......
Δεν είπα ψέματα για μένα ποτέ.....
..Δεν είπα ότι έχω τις τρελές εμπειρίες σε κανένα Ούτε ότι είμαι μόνο για χαλαρά πράγματα....απλά δεν έβαλα τη ταμπέλα θέλω σχέση επδ πίστευα ότι οσες σχεσεις ξεκίνησαν δεν ξεκίνησαν επδ υπήρχε η απαιτηση από πριν αλλά επδ κάπως βγήκε στη πορεία.....μάλλον βγήκε επειδή οι γυναίκες ήταν πιο θερμές και ενεδωσαν γρήγορα σε αντίθεση με μένα που δεν το έκανα αυτό...
Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει και ρωτάω αν έτσι συμβαίνει η Όχι.....
Θέλω να πω ότι πες ότι κάποιος βγαίνει μια δύο φορές μαζί σου....γινεται το σεξ και ο τύπος σε ξανακάλει να ξαναβγειτε και έτσι βγαίνετε πιο συστηματικά και τηλεφωνείστε και έχετε σχέση αυτό που λέμε.....
Και ρωτάω έτσι γίνεται;;;;;
Εγώ δεν θέλω κάποιον να μου πει θέλω σχέση μαζί σου από νωρίς.....άμα δεν του βγαίνει όπως λέει η ρεμεντυ..έστω να μου πει ότι θα ήθελα να σε γνωρίσω και οπου βγει....πάρε το χρόνο σου και να βγαίνουμε να υπάρχει επικοινωνία και να έρθει φυσικά και το σεξ αργότερα....
Μάλλον τα ψάχνω αντίστροφα και γι αυτό η ρεμεντυ λέει ότι κάνω λάθος....αν εννοεί αυτό τότε υπονοεί ότι το λάθος που κάνω είναι να μην κάνω σεξ με το που γνωρίζω κάποιον...
Δεν θέλω να κάνω την δικηγόρο της ρεμ, δεν ξέρω τι εννοούσε ακριβώς κιόλας αλλά μπορώ να σου πω πώς το κατάλαβα εγώ και συμφώνησα.
Πρώτον δεν είδα καμιά επίθεση από την ρεμ. Εσύ το εκλαμβάνεις έτσι για τον λόγο που σου είπε από την αρχή. Επειδή αυτά που σου λέει δεν σου αρέσουν (ούτε αυτά που σου λέω εγώ). Εσύ θες να ακούσεις αυτό που καταλήγεις να λες και μόνη σου σε κάθε θρεντ. Οτι δεν φταις εσύ και ότι αυτά όλα είναι απλά τυχαία ή ο κόσμος είναι κακός. Σε καταλάβαινω, κανείς μας δεν θέλει να βγει από την ασφαλή ζώνη του, όλοι έχουμε τέτοιες αντιδράσεις όταν χρειάζεται να αλλάξουμε - παιδικές αντιδράσεις θα μου επιτρέψεις να πω- και όλοι μας θέλουμε να ακούμε οτι δεν φταίμε και δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα αλλά θα ρθει ένας μάγος με το μαγικό του ραβδί και θα τα αλλάξει όλα αυτός.
Στην ιστορία που είπες, εγώ δεν είδα τίποτα να σου είπε και να μην το τήρησε. Αν εννοείς την δήλωση ότι θέλει σχέση που είπες κιόλας ότι το είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού, τι δεν τήρησε; Μπορεί να το είπε απλά για να κόψει αντιδράσεις όπως και συ του είπες αυτά που νόμιζες πως θέλει να ακούσει για να κόψεις αντιδράσεις. Μπορεί να το εννοούσε πως θέλει σχέση αλλά να είδε πως δεν του κάνεις. Τι δεν τήρησε;;; Πού είναι η κοροίδια βρε Μιλιβα;
Επίσης συμφωνώ πως ενώ στα λόγια δείχνεις άνετη (και εδώ το κάνεις) στην ουσία δεν είσαι. Δείχνεις να κρίνεις αρνητικά όσους κάνουν γρήγορα σεξ και το κάνεις κάθε φορά και σε κάθε θρεντ. Το ίδιο ακριβώς κάνεις και σε άλλα θρεντ με θέμα φιλίες πχ για όσους έχουν πολλούς φίλους ή αλλάζουν παρεές. Μην με βάλεις να ψάχνω συγκεκριμένες φράσεις σου, βαριέμαι να το κάνω και δεν έχει και νόημα. Σου λέω απλά την αίσθηση που δίνεις σε κάποιον που δεν σε ξέρει, μόνο μέσω ενός κειμένου. Θα στο πω και χύμα με κίνδυνο να παρεξηγηθώ αγρίως. Δείχνεις να ζηλεύεις. Δεν ξέρω αν στο χει πει κανείς άλλος (στην πραγματική ζωή εννοώ όχι εδώ) αλλά ειλικρινά αυτό βγάζεις πολλές φορές μέσα από τα κείμενα σου.
Δεν εννοώ σε καμιά περίπτωση ότι είσαι κακός άνθρωπος ή κάτι τέτοιο. Πιστεύω όμως πως έχεις φτιάξει απίστευτες άμυνες στους γύρω σου για να καλύψεις ανασφάλειες και φοβίες που δεν αντιμετωπίζεις αλλιώς. Είναι κλασική αντίδραση ανθρώπου αυτή που έχεις, όλοι ή σχεδόν όλοι έχουμε περάσει από κει κάποια στιγμή ή μπορεί ακόμα να βρικσόμαστε εκεί σε κάποιους τομείς της ζωής μας. Ξανακοίτα τα μνμ σου κάποια στιγμή ήρεμα και θα το καταλάβεις και συ γιατί είσαι έξυπνη κοπέλα. Μόλις κάποιος πάει να σου πει κάτι αμέσως το γυρνάς σε άμυνα " δεν πειράζει και μόνη μια χαρά είμαι, δεν πειράζει έχω άλλους τομείς που είμαι καλή κτλ κτλ"
Πάντως περα από τα υπόλοιπα μην αποκλειεις το γεγονος ότι όλοι όσοι συναντησε ήταν ότι να ναι.σε αυτήν την ηλικια τα αγόρια απόζητουν μόνο το σεξ και ένα άτομο λίγο πιο συνεσταλμενο και ντροπαλο ίσως δεν κάνει για τα γούστα τους.
Άλλωστε είναι μικρή σε ηλικία θα γνωρισει σίγουρα καποιον που να έχουν κοινά θέλω και ιδιους ρυθμους.
Χωρίς να θέλω να κάνω την δικηγόρο και εγώ της milivas νομίζω είχε αναφέρει κάπου ότι όντως ζηλεύει γιατι βλέπεις τους άλλους να κάνουν σχέση.αλλά ζηλευει πιστευω με την εννοια της αγανακτησης.και έχει δίκιο.
αυτα ακριβως που ειπε η ελισαβετ στο τελευταιο μηνυμα, μεχρι τελειας.
εσυ δεν θελεις να ακουσεις τι σου λενε για να μην ξεβολευτεις απο την καραμελα σου "ολα καλα τα κανω και φταινε οι λιγουρηδες και οι ευκολες/απελπισμενες γυναικες που τους εχουν κακομαθει με το γρηγορο σεξ"
οσο δεν θες να δεις τι συμβαινει, 100 χρονια να ειμαστε εδω, παλιτ α ιδια θα μας λες και τα ιδια παραπονα θα εχεις απο την αδικη κενωνια.
οποιος θελει να ανοιξει τα ματια του τα ανοιγει, κι οποιος θελει να ειναι περιχαρακωμενος στους φοβους του και τις αναστολες του, μπορει να μενει εκει μεχρι να σβησει ο ηλιος. δικια σου ειναι η ζωη, περνα την οπως θελεις..
Και τι είναι αυτό που η ρεμεντυ και εσύ μου λέτε ότι κανω λάθος....γιατι δεν κατάλαβα ξεκάθαρα τι θέλετε να πειτε;
Αν λες ότι θα έπρεπε να λέω από την αρχή τι θέλω τότε είπα ότι το δέχομαι και θα το τηρήσω......Από δω και πέρα......θα λέω ξεκάθαρα ότι θέλω σχέση....Τέλος...
Ναι χαλιέμαι με τους άντρες που μου κάνουν πλύση εγκεφάλου κατευθείαν με το που θα με γνωρίσουν για το σεξ και εστιάζουν μόνο εκεί γιατί για μένα ξεκάθαρα σημαίνει ότι αυτό ΜΟΝΟ τους ενδιαφέρει και τίποτα άλλο......
Ο τελευταίος με πλησίασε μια χαρα δεν μου έκανε πλύση εγκεφάλου με γνώρισε μίλησαμε χαλαρά στο πρώτο ραντεβού στο δεύτερο με ρωτούσε τι θα ήθελα ερωτικά και γενικά το πήγε πιο γλυκούλικα....το θέμα είναι όμως να είναι αληθινοί σε αυτό και όχι να υποκρινονται γλυκες χωρίς να τις νιώθουν....
Δεν ξέρουμε ρε Ελισάβετ ο τελευταίος γιατί δεν μου ξαναστειλε;; λες εσύ ότι εγώ φταίω που δεν ξεκαθάρισα οτι θελω σχέση ενώ εκείνος ήθελε και είπε να μη προσπαθήσει ξανά...
Έτσι λες μάλλον..
Όμως δεν ξέρουμε αν έλεγε ψέματα για να μου πει αυτό που ήθελα να ακούσω επίτηδες
Ούτε αν εξαφανίστηκε έπδ δεν του άρεσε τελικά η επδ είχε κάτι παράλληλο....
Άρα μπορούμε να υποθέτουμε ότι θέλουμε
Κάποια στιγμή θα γνωρίσεις κάποιον που θα στο βγάλει αυτό , να θες περισσότερα , χωρίς απαραίτητα να γνωριστείτε καλά πρώτα. Στο λέει αυτό ένας εγκεφαλικός τύπος που όταν ακούει τούβλα πχ , δεν κούκου.
Όταν μου έτυχε πρώτη φορά, άλλαξα γνώμη για αρκετά πράγματα που θεωρούσα λογικά και μετακινηθηκα πιο πολύ προς το σενάριο 'δοκιμαζουμε και βλέπουμε' από το 'να γνωριστούμε πρώτα για να υπάρξει connection'.
Γενικα η συμβουλή μου είναι αμα έχεις οποιαδήποτε ανασφάλεια όσων αφορά το σεξ, συζήτησε το με τις φίλες/φίλους σου και φυσικά με όποιον άντρα προχωρήσεις ερωτικά και μην φοβάσαι να πεις αυτά που σου αρέσουν η που δεν σου αρέσουν η που θέλεις να δοκιμάσεις.
και συνεσταλμενα και ντροπαλα αγορια υπαρχουν. αλλα αντι να ψαξει να βρει τετοια, κολλαει στο γιατι δεν την θελουν τα "ακαταλληλα" αγορια.
εφοσον ειναι οτι ναναι, θα πρεπε να χαιρεται που φευγουν. τι να τα κανει;
δεν ειναι "οτι ναναι" ενα αγορι που στα 20- 25 θελει να κανει σεξ γρηγορα και να σκεφτει μετα αν θελει σχεση η δεν θελει. μια χαρα νορμαλ ειναι.
αλλα αν δεν ταιριαζει σε καποια γυναικα που εχει αλλους ρυθμους, απλα παει παρακατω, δεν τον βριζει ως ανωμαλο η πονηρο η απατεωνα..
απλα θελουν αλλα πραγματα απο την γνωριμια τους. δεν ειναι ο ε νας τερας και η αλλη αγια..
Εγώ συμφωνώ με την @αποστολια
Μια χαρά κοπέλα σε κόβω από τα λεγόμενα, αλλιώς θα το έλεγα άμα πίστευα κάτι άλλο. Με την Ελισάβετ και ρεμεντυ διαφωνώ ολίγον, δε μου αρέσει η προσέγγιση.
Ξέρω πολύ καλά τι και πως σκέφτονται οι άντρες, εσυ καλά το πας, πολυυυυ καλά θα έλεγα, γι'αυτό και τρως άκυρο, λογικό, οι μύγες τα σκατα ψάχνουν , εσύ είσαι γύρη , περιμένεις μέλισσα ;)
Μη χαλάσεις, μην αλλάξεις, θα βρεθεί ένα καλό παιδί και τότε να δεις πόσο θα εκτιμήσει αυτή τη στάση σου. Κράτα στη θέση σου.
Φυσικά όλοι ζηλεύουμε μια ωραία σχέση, ποιος θέλει να είναι μόνος/μόνη.
Το ότι να ναι το είπα με την εννοια ότι δεν μπορεί να σου λέει η άλλη θέλω σχέση και εσύ να της λες εντάξει με σκοπό το σεξ και μετά μην τον ειδατε.
Καλό είναι και στα 20 και στα 25 αλλά και στα 45 να σου ξεκαθαριζει ο άλλος ότι θέλει σεξ.να ξέρεις και εσυ τι σου γινεται.γιατί ότι άλλο σου πει και είναι ψευδες μπορείς ανετα να τον χαρακτηρισεις πονηρό και απατεώνα.
Να σου πω και εγώ αυτά τα αγόρια θέλω αλλά δεν με πλησιάζουν .....Μήπως επδ δεν είναι τόσο τολμηρά να κάνουν το βήμα να προσεγγίσουν μια κοπέλα;
Κανείς λάθος το είπα και το ξαναλέω ότι δεν έβρισα κανέναν άντρα επδ θέλει γρήγορα σεξ...ουτρ λαμογια τους ειπα ουτε καθαρματα οπως διατυμπανιζεις ...είπα απλά ότι ξενερώνω μαζί τους για τι δείχνουν να θέλουν μόνο αυτό....
Βρίζω όσους θέλουν σεξ και γίνονται προσβλητικόι σε μια κοπέλα που δεν πάει με τα νερά τους.... Αυτό και μόνο....Ο νοών νοειτω.......
Άμα κατάλαβες κατάλαβες....Δεν σε έχω για χαζή
Εσύ προσπαθεις να με βγάλεις χαζή ......
Όταν του άλλου του λες ότι πέρασε καιρός από την προηγούμενη σχέση κ εκείνος πάει να σκάσει στα γέλια γτ σε θεωρεί ξενέρωτη η ο επόμενος σε λέει σεμνοτυφη πχ επδ δεν θες να ξεμοναχιαστεις μαζί του ακόμα δεν τον γνώρισες....ναιι τους βρίζω και τους λέω μαλακές...
Όχι επειδή θελουν νωρις σεξ αλλα επδ είναι προσβλητικόι και δεν σέβονται τι θέλει μια κοπέλα....
Εντάξει αρκετά μας είπες ....μια χαρά διαστρεβλώσες όλα όσα είπα για να με βγάλεις πουριτανη και ότι μισω τους άντρες ....φτάνει τώρα
Έχω 2 φίλους Αθήνα τέτοιους , να σου κανονίσω ραντεβού ;) Ιδικά ο ένας, πιο πιθανό είναι να γίνεις λεσβία παρά να σε κοροιδεψει :) αλλά είναι 34 , εσύ είπες 25 είσαι? Πιο καλό παιδί δεν έχω , πραγματικά , φίλος και τον ξέρω καλά :)
Βρε να κάνουμε ένα thread προξενιό? Θα λέμε το χαρακτήρα μας και τι θέλουμε και θα κανονίζουμε κονέ :) σαν tinder αλλά έχω με πρώτο κριτήριο την εμφάνηση αλλά τα κοινά του χαρακτήρα :)
Αφού δε βοηθάν οι φίλοι, ας βοηθήσουμε οι συμπασχοντες [emoji2]